Turkey 2019 : Teaser | SITI.YANG.MENAIP

Turkey 2019 : Teaser

/
70 Comments
October 13, 2019
Trip Turkey April 2019 : Teaser


COMING SOON



You may also like

70 comments:

  1. wah bestnya....wish list ahkak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamin insyallah.. semoga ada rezeki kesana nanti ^^

      Delete
  2. tengok teaser ini pun dah nampak bestnya, segala gambar yang cantik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. doakan kite rajin nak sambung taip entry. baru mood sampai sikit lepas tu merudum balik..

      Delete
  3. Tester pon cantik nya Turkey šŸŒ¹šŸŒ¹

    ReplyDelete
  4. amboiiii dia da start daaaaaa.....bagi teaser dah niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi amek mood dulu. bru tengah rajin sikit ni..

      Delete
  5. Replies
    1. hihi sabar2.. akak ni menaip entry jalan2 ni lembab sket..

      Delete
  6. pakej nak gi umrah ke cik siti.. aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom lagi Wak umrahnya. mahram xada.
      insyallah dalam perancangan guna visa pelancong tu..

      Delete
  7. bestnya...spring in turkiye..tulips & all the flowers..fruits also..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup alhamdulillah dapat lagi tengok tulips.. cantik =D

      Delete
  8. Bestnyaa Turkey ni Sis.. wish list jugakk :)

    ReplyDelete
  9. Cantik2 semua tmpt tu. Syoknyaa dpat berjalan sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. nanti awak pulak kesana k..

      Delete
  10. Masya Allah cantiknya view dan gambar

    ReplyDelete
  11. Subhanallah cantiknya šŸ˜

    ReplyDelete
  12. Salah satu impian LZ ke Turkey..
    Suka dengan senibina Turkey dan pemandangannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah nanti akak kesana pulak. betul.. permandangan dan seni bina tinggalan zaman memang menarik. budaya pun..

      Delete
  13. Wahhhhhh...cantik-cantik tempatnya. Geram tengok. Antara wishlist ksarie ni tapi tuh la tak tau bila la nak direalisasikan tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kak.. rezeki kalau nak datang tak dijangka kak. ini pun tak dirancang.. pegi dalam keadaan duit cukup cukup saja. not more.. alhamdulillah. insyallah ur turn is coming next..

      Delete
  14. Alahai teaser pun dah cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak.. kena gitu supaya dapat mood =p

      Delete
  15. wahhh, antara negara yang nak ditakluki ni..

    ReplyDelete
  16. Bestnya... Mesti Akan jmpa kucing genuk2 kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyeee.. geram betul. makan apalah kucing kat sana. nak picit rasa..

      Delete
  17. Ini dah bukan teaser dah ni, dah macam the entire story.
    Tak sabarnya nak tunggu for full post. All the photos look amazing and intriguing to travel to Turkey.
    Mana tau boleh take note beberapa info from your upcoming post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem ehem.. i could smell Turkey jugak dari dia tu hihi.. thank you support. sabaq naa im currently trying to complete few entries senang nanti scheduled nak upload.

      Delete
  18. Bestnya! Doakan saya dapat sampai ke sana jgk eh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamin insyallah. ada rezeki nanti kesana =)

      Delete
  19. Replies
    1. ini ikut travel agent. adhoc sangat sebab tak dirancang.
      btw kak.. kalau akak baca ni.. idk why tapi CT xleh bukak blog akak.. dia keluar errror. banyak kali da cuba. dengan hp pun sama..

      Delete
  20. saya pun rindu nak pergi turki lagi. cepatlah update story pasal turki ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tengah taip beberapa entry dlu sesiap. nanti publish =)

      Delete
  21. Replies
    1. kisahnya skrnag.. i cnt remember mana cheq letak barang2 souvenirs beli kat sana. masih mencaaaari T.T

      Delete
  22. Salam Siti,

    Boleh x email iti Turki, saya nak pergi Dec ni. Takut xsempat nk tunggu siti update .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronoknyaa nak pergi Turkey. have fun and take care..

      Delete
  23. Halamakkkkkkk, kita tak sabar tunggu entry Turki awak. Gambar cantik gila šŸ¤©

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.. sabar sabar. mood tenggelam timbul =P

      Delete
  24. Masya Allah.. cantiknya Siti.. tak sabar nak baca pengalaman Siti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. on the way.. taip entry jalan2 ni memang memenatkan hehe..

      Delete
  25. Wah, seronoknya Ika pi Turki..cantik2 gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi Ika ? siapaaakah Ika ? jengjengjeng..

      Delete
  26. Dasyat ni pg Turkey! Have fun dkt sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde dasyat nya apa pun.. saja berkongsi pengalaman =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.