Top Commentators July - September 2019 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators July - September 2019 Blog SitiYangMenaip

/
46 Comments
October 01, 2019
Beberapa bulan kebelakangan memang aku tak dapat nak tumpukan perhatian pada blog SitiYangMenaip - tak mampu nak luang masa mengadap screen dan siapkan cerita-cerita yang tertangguh. Sibuk menguruskan kehidupan sampai nak luangkan masa untuk hobi pun tergendala. Rindu nak duduk menaip sambil blogwalking ke blog kawan-kawan semua tapi belum ada kesempatan.

Trillion thanks kepada semua rakan-rakan bloggers yang masih sudi menjenguk bertanya khabar walaupun blog ini semakin sendu. Ini adalah entry penghargaan kepada rakan-rakan bloggers yang masih sudi singgah ke blog SitiYangMenaip sepanjang bulan July hingga September 2019. Walaupun tak banyak entry, mereka ini masih rajin untuk tinggalkan jejak bertanya khabar. Maaflah.. Belum ada keizinan nak buat kunjungan balas. Kalau boleh memang nak senaraikan semua sekali tapi nanti sampai lusa pun tak habis, jadi aku pilih top ten commentators saja untuk dikongsikan. Ada nama yang kekal di carta dari dulu dan ada yang baru pertama kali masuk carta. Semua pun rajin singgah dan tinggal comments tapi sepuluh orang ini adalah yang extra rajin. Terima kasih semua yang luangkan masa untuk baca entries yang ada di blog ini dan tinggalkan comments. I really appreciate semuanya. Kalau korang belum pernah terjah blog rakan-rakan Bloggers di atas, boleh pergi jenguk dan buat kawan-kawan baru. These people memang rajin dan they have banyak entries yang menarik untuk dibaca. 

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin singgah ke SitiYangMenaip :


Insyallah next round adalah
Top Commentator October - December 2019 Blog SitiYangMenaip
dan
Top Commentator 2019 Blog SitiYangMenaip

"appreciation can make a day.. even change a life.
your willingness to put it into words.. is all that matters.."

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

46 comments:

  1. Wah.. nama saya masih ada di situ.. Tahniah buat semua yang tersenarai..
    TQ SYM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.. always sudi datang jenguk =)

      Delete
  2. awwww..thank youuu siti sayammm!

    kita suka baca blog siti sebab detail sangat kisah2 travel...kadang2 kalo tengah blogwalking, sanggup bagi blog siti last sekali baca sebab tak nak miss satu point pun dalam entri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you too Sunah sebab always rajin jenguk kita.. maaf kekangan masa kite takdan nak jenguk awak balik. semoga perkongsian kita ada manfaat buat semua..

      Delete
  3. Tahniah kepada semua top commentators.

    ReplyDelete
  4. wahh rajin betul diaorg tu...sy ni mood dah kelaut sejak dua menjak ni...ni nak up balik mood tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala kita.. modd tu tatau hilang mana. campur dengan bizi.. tu yang blog semua terabai.. xdan nak jaga =P

      Delete
  5. Replies
    1. huhuhu.. kena rajin singgah sini kalau gitu =P

      Delete
  6. Alhamdulillah saya masuk dalam carta jugakkk

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua yg rajin komen..
    kadang masa sgt mencemburui.. nak singgah pun terkejar2...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang setuju sangat.. keinginan tu ada sebab hobi nak jenguk blog orang lain cuma masa tuuuu dengki sangat

      Delete
  8. lama tk dengar berita..semoga ceria2 selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang lama menyepi kak.. on the way
      nak masuk gear laju sket..

      Delete
  9. Tahniah kepada top commentators, rajin depa ni 😎
    Cheq singgah sini sambil 'tampaq' iklan naa..🖐🏻😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah wah hat ni yang cheq lagi sukaaa.. selalu pun takpa 'tampaq'
      cheeq relaa hati gitu =D

      Delete
  10. Tahniah.. sy pun nak masuk carta akak jugalah.. kena tulis dlm notes.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mari mari jemput la.. kite lagi suka =)

      Delete
  11. Tahniah semua.. Kak Sue pun baru nak mula bw balik nie haa.. Macam sibuk lah sangat sejak dua menjak nie.. blog pun terabai kejap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala kak.. lama dah stop blogwalking. memang xdan dan mood sangatlah kelaut. rindu nak menaip tapi malas tuuu haih..

      Delete
  12. tahniah semua yang masuk carta

    ReplyDelete
  13. Wahh..termasuk sekali. Tahniah untuk semua.

    ReplyDelete
  14. Wahhhh nama ksarie terlibat sekali. Tahniah untuk semuaaaaa

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua. Teruskan menyokong sesama kita.

    ReplyDelete
  16. Tahniah semua.. Mama lama X singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe haih Mama.. singgah bila ada kelapangan =)

      Delete
  17. alhamdulillah tersangkut jg ya nama kt situ tq ct!

    ReplyDelete
  18. Your welcome sti.. And thank you juga sudi singgah blog akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi hobi bila rajin kak.. time malas datang memang semua pun tak dijenguk =D

      Delete
  19. wah tahniah semua, tak sangka nama saya pun ada dalam senarai..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.