Top Commentators January - June 2020 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators January - June 2020 Blog SitiYangMenaip

/
48 Comments
July 08, 2020

Sibuk menguruskan kehidupan sampai nak luangkan masa untuk hobi pun tergendala. Rindu nak duduk menaip sambil blogwalking ke blog kawan-kawan semua tapi belum ada kesempatan. Jadi ada kesempatan sikit untuk update blog aku nak buat entry penghargaan kepada nama-nama yang tersenarai kerana sangat active meninggalkan comments sekitar bulan January hingga June 2020. Bagi yang tak tersenarai jangan kecil hati.. Masa korang pun sangatlah aku hargai. Trillion thanks kepada semua rakan-rakan bloggers yang masih sudi menjenguk bertanya khabar. Kalau boleh memang nak senaraikan semua sekali tapi nanti sampai lusa pun tak habis, jadi aku pilih top ten commentators saja untuk dikongsikan. Ada nama yang kekal di carta dari dulu dan ada yang baru pertama kali masuk carta. Semua pun rajin singgah dan tinggal comments tapi sepuluh orang ini adalah yang extra rajin. Terima kasih semua yang luangkan masa untuk baca entries yang ada di blog ini dan tinggalkan comments. I really appreciate semuanya. Kalau korang belum pernah terjah blog rakan-rakan Bloggers di atas, boleh pergi jenguk dan buat kawan-kawan baru. These people memang rajin dan they have banyak entries yang menarik untuk dibaca.

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin singgah ke SitiYangMenaip :


Insyallah next round adalah
Top Commentator July - December 2020 Blog SitiYangMenaip
dan
Top Commentator 2020 Blog SitiYangMenaip

"appreciation can make a day.. even change a life.
your willingness to put it into words.. is all that matters.."

T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H

*aku masih hutang hadiah untuk top commentator 2019.
maafin guwe.. akan diusahakan secepat mungkin..



You may also like

48 comments:

  1. da lama tak singgah sini..rasa macam template da berubah da yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh baru je ubah sikit saja..
      malas nak ubah bnyak2 x reti sngt..

      Delete
  2. Wau, tahniah suma! Timm pun dah kurang blogwalking lani, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe akak pun jarang Timm.. ada masa baru jenguk.
      x apa.. awak tu tengah bizi skrng ken hehe..

      Delete
  3. Tepukan gemuruh diberikan hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Ada masuk nama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yaaa..
      sudi datang singgah selalu =)

      Delete
  5. Tahniah semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  6. Syaangnya kita tak rajin blogwalking. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa.. jenguk sesekali pun kite
      sayang jugaaa.. terima kasih ya..

      Delete
  7. sayang siti muah muah muah. Terima kasih lah extra penghargaan buat ahkak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe terima kasih akak selalu singgah sini =)

      Delete
  8. Tahniah Semua.. Ni semua kategori rajin membaca ni.. Tahniah tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa sngat rajin Mummy.. kadang2 serba salah rasa
      sebab xdan nak balas kunjungan..

      Delete
  9. Semoga terus bersilaturahim sesama blogger.Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ya rabb mudah2an.. ikhlaskan hati kita bersahabat
      insyallah =)

      Delete
  10. Tahniah buat mereka yang terpilih

    ReplyDelete
  11. Bagus juga post begini. Pengunjung akan rasa dihargai.
    Zhi nak buat juga, tapi 2, 3 kerat je yg rajin visit blog zhi. So.. mmmm... mmmm.. takpelah. Zhi hargai semua je. haha

    Jaga diri ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat secara berkala.. ada yang lebih rajin tetiap bulan buat..
      memang menghargai mereka2 yang datang. yang tak tersenarai
      pun kita sayang juga sebab dah luangkan masa menjenguk blog kita..

      Delete
  12. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  13. Assalam Siti... lama nyaaa tak blogging.. Tgk siti still aktif sampai tahun 2020
    wowww...... sis baru 2 hari , 2 post tahun 2020 hahahaha.... jom ar singgah blog sis

    eMMe , blog sweetcaramelinicecream.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe saya ni suka menaip nak membebel ni.. jadi saya buat blog ni medium. sebagai hobi masa lapang hehe..

      Delete
  14. Hebat2 entri para blogger.

    ReplyDelete
  15. tahniah buat yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah untuk semua. eh eh kita pun ada. Terima kasih SYM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe terima kasih rajin sudi singgah sini =)

      Delete
  17. Terima kasih daun keladi:))

    ReplyDelete
  18. tahniah untuk pengomen tegar

    ReplyDelete
  19. masya Allah..nama iols ke atas tu..hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehehe nama uols la tuuuu.. terima kasih
      sudi rajin singgah sini..

      Delete
  20. kaki2 BW semua tu tahniah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah akak pun hehe.. terima kasih ya..
      selalu singgah sini =)

      Delete
  21. lama tak singgah blog ct jalan2..macam ke busy benor ghupenye..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak apa kak.. datang la bila ada free time.
      saya pun kadang2 kesana juga =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.