Top Commentators July - September 2020 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators July - September 2020 Blog SitiYangMenaip

/
36 Comments
October 04, 2020

 


Aku masih sibuk tapi sekejap ni nak curi masa sedikit nak buat appreciation post untuk semua Top Commentators July - September 2020. Nak kena juga buat entry penghargaan ni.. Terima kasih banyak-banyak sebab masih sudi singgah menjenguk walaupun memang tak sempat aku nak buat kunjungan balas. Ada nama baru juga kali ni hehehe.. Yang tak tersenarai jangan merajuk yaaa sebab aku sayang korang juga. Masa yang korang luangkan untuk memeriahkan blog SitiYangMenaip ini sangat aku hargai. Masih belum berkesempatan nak jenguk blog kawan-kawan semua tapi akan diusahakan..

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin tinggalkan comment
di SitiYangMenaip untuk bulan July - September 2020 :


Insyallah next round adalah
Top Commentator October - December Blog SitiYangMenaip
dan
Top Commentator 2020 Blog SitiYangMenaip

"appreciation can make a day.. even change a life.
your willingness to put it into words.. is all that matters.."


T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H


You may also like

36 comments:

  1. Sibuk kerja ya?
    Terima kasih kerana hargai. Harap bantu Siti ada masa untuk kemaskini blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa Kak NA.. ada urusan penting macam2.. tak dapat nak
      luangkan masa sangat tapi cubala curi2 sikit2 nak update..

      Delete
  2. Tahniah untuk sahabat2 top commentar🥰

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga sudi singgah blog ini =)

      Delete
  3. Komen-komen turut memeriahkan dunia blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar !! sangat dihargai komen2 kalian yang
      memeriahkan dan menghidupkan blog ini..

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih Kak PC.. tunggu yaaa insyallah
      nanti kita jenguk kesana pula..

      Delete
  5. Kurang kaum lelaki, ok lepas ni sy akan rajin komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe.. ayuh ayuh !! mari masuk carta blog saya ni..

      Delete
  6. Terima kasih senaraikan saya di entry ni :D
    Jomlah jemput ke blog ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah Syaz.. terima kasih rajin singgah sini..
      insyallah nanti saya jenguk kesana ya..

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih juga CikNor pun rajin datang sini =)

      Delete
  8. rajinnya deme singgah. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin2 belaka diorang.. terima kasih juga ya..
      selalu singgah ke blog ni memeriahkan..

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih juga Wak selalu singgah sini..

      Delete
  10. hai lama x nampak entri baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula memang tengah sibuk sekarang ni takdan nak update pape..
      ni pun curi masa sikit up entry..

      Delete
  11. Replies
    1. thank you kak selalu datang singgah sini =)

      Delete
  12. wauuu, sory lma xterjah kak ct!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeheh.. sokay dear.. terima kasih
      mai singgah hehe..

      Delete
  13. Sally mana Sally! Pemalas betul 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe xpe Sally.. marila sesekali bila free okay je =)

      Delete
  14. Hai semuaaaaa!
    Take care, Siti. Sibuk-sibuk pun jangan lupa jaga diri ye.

    ReplyDelete
  15. Lama tak menyinggah di sini..
    Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe tapi masih di dalam chart tuuu kak..
      terima kasih kak rajin singgah sini..

      Delete
  16. eh eh ada jugak kita ek walopun sama bizi macam siti..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe terima kasih Sunah selalu datang sini..

      Delete
  17. saya akan berusaha menjadi top10 commentator untuk bulan oktober... hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy silakan.. at the moment tak dan nak jenguk kawan2..
      bakal menyinggah soon insyallah..

      Delete
  18. Tahniah untuk semua top Commentators.
    Sama-sama SYM
    terima kasih juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasihhh awak selalu singgah sini =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.