Minuman Perisa Lemon Dan Barley Dari Yeo's | SITI.YANG.MENAIP

Minuman Perisa Lemon Dan Barley Dari Yeo's

/
38 Comments
October 15, 2020

Minuman Lemon Dan Barley Dari Yeo's


Henlo korang !! Ini ada barang baik nak dikongsikan dengan semua.

First time aku jumpa minuman ni di pasaran. Jakun sikit.. Saja sebelum balik rumah singgah koperasi sekolah beli air. Kering tekak cuaca panas lepas tu baru lepas kelas memang nikmat sangat minum air sejuk. Aku share di Instagram dan ada beberapa orang yang respond kata air ni dah lama actually wujud. Heee.. Akulah yang baru tahu. Sedap !! Rasa sangat ringan dan segar cuma manis juga sebab ni bukan minuman dalam range less sugar. Rasa lemon tak kuat sangat terasa just a hint gituuu tak adalah overpower.

Overall memang lega tekak minum air ni..
Dah pernah cuba ke ?



 



You may also like

38 comments:

  1. Belum. Kombinasi yang tidak pernah difikirkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah order di kedai dan sedap tapi ini sedap juga..
      versi dalam tin..

      Delete
  2. ok... boleh try lah nanti

    ReplyDelete
  3. KAK PUN DH LUPA YEOS NI SYKT PRODUK MINUMAN PELBAGAI JENIS

    ReplyDelete
  4. Nnt nak try juga, mcm sedap kombo barli n lemon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.. combo yang menarik dan fresh rasanya.
      segar ditekak minom sejuk2..

      Delete
  5. Barli memang bagus utk sejuk bdn Kan. Cheery pun suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa betul tu.. memang sejuk trasa lega..
      kena pula tengah2 hari terik tu..

      Delete
  6. Saya pun belum pernah try minuman ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam jarang jumpa di kedai je.. saya baru jumpa ni..
      kalau terjumpa nanti bolehla cuba..

      Delete
  7. Cheq tak pernah minum lagi yang ni, dok biasa beli green tea dan neskepe ais ja 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa inila masanya untuk dicuba. lepas ni jumpa boleh try..
      legaaa tekak wehh..

      Delete
  8. wahh rasas nyaman minum air sejuk masa panas2 ginih., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Wak.. lagi2 lepas menjerit2 dalam kelas.. haaa..
      sejuk tekak minom air ni..

      Delete
  9. rasanya baru lagi, aritu akak pun pernah try beli.. sedap rasa di tekak ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula tu kan tapi ada yang kata dah lama wujud.. eheh kita
      yang tatau ni jarang jenguk peti ais kedai..

      Delete
  10. macam x pernah nampak pun lagi kat kedai.. maybe x perasan kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada kata dah lama ada.. itula tu jarang p tengok
      ke fridge kedai..

      Delete
  11. Pernah cuba tapi dah lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe sayala baru jumpa di kedai..
      terujaaa sebab rasa fresh dan legaa tekak..

      Delete
  12. Pernah tengok sebelum ni tapi belum pernah cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay next time jumpa kena cuba k.. sedap..

      Delete
  13. Ialah dah lama ada ni Mrs. a pun dah pernah minum hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe kite baru terjumpa hehe.. jakunss skejap =D

      Delete
  14. Kalau saya lagilah tak tahu kewujudan air ni. Cambest tu lemon barley. Saja je tau suka goda kita dengan air sedap sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe saya jarang jugak jenguk2 ke peti kedai..
      seskali kalau rasa tingin tu cari tengok apa best.. haaa..

      Delete
  15. boleh try nie slalu mnum kat kedai amek barli lemon =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess.. kat kedai kadang2 ada barley lemon kan..
      ini versi dalam tin pula..

      Delete
  16. Replies
    1. sedap sedap.. saya pun sukaaa..
      sep sikit kita geng hehe..

      Delete
  17. Nurul pun first time ni tengok air tu. Menarik jugak kombinasi lemon dengan barli.

    ReplyDelete
  18. Buat sendiri pun sodap CT.. guna kordial barley jenama Jalen pastu perahkan lemon... bubuh ais.. perghh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ookkk tahu tahu Jalen nye kordial tu tapi x penah cuba..
      lepas ni bolehla try hehe.. boleh minom puas2..

      Delete
  19. ok geng...kita pun baru tahu..hahahahha

    ReplyDelete
  20. saya tak pernah lagi cuba air ni. nanti nak cuba lah

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.