SITI.YANG.MENAIP: I JUST NEED A LITTLE BREAK

I JUST NEED A LITTLE BREAK

/
50 Comments
March 01, 2018

Related image

I AM TIRED. I NEED SPACE FOR MYSELF.



You may also like

50 comments:

  1. Happy & healthy always Siti.. Stay sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin alhamdulillah sihat. saja merehatkan diri dari blog sekejap =)

      Delete
  2. Replies
    1. tak pergi bercuti kak.. CT nak cuti blogging je ^^

      Delete
  3. May Allah makes everything ease for you. AMin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for the doa.. same goes to you akak ^^

      Delete
  4. Replies
    1. if only i hev extra money.. jauh da pegi ni hihi =D

      Delete
  5. Berehatlah siti. Semoga memperolehi sedikit ketenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. alhamdulillah im doing fine.. saja nak cari rentak balik menyiapkan entries tertangguh hihi ^^

      Delete
  6. Replies
    1. hihi tak cuti maneee pun awak.. saja nak rehat dari blogging sekejap =D

      Delete
  7. Take a break.. Keep calm and strong πŸ’ͺ

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. all of us need a break sometimes. insyallah ill stay strong ^^

      Delete
  8. Selamat rehatkan diri dan minda. Rasa-rasa boring mehla datang ngopi kat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. manaaaa tu.. PM lah alamat sekali. nak caramel latte please =P

      Delete
  9. Berehat la ct... Ambik tenaga balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. lari sekejap mencari tenaga dan mood yang entah kemana hilangnya..

      Delete
  10. Wahai CT ku yang paling comel.. serius kite rindu kat awak.. maaf lama x muncul disini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe baca kena puji terus semangat melonjak2 ni nak siapkan entries tertangguh. thank you Cik Mimie. eh kena panggil Puan Mimie daa =P

      Delete
  11. rehat cukup2 ye.. nanti ada masa dtg la rumah Cik Mimie yg kosong tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah. tengah pujuk hati dan cari semangat balik ^^

      Delete
  12. selamat berehat. nanti dah kembali pasti bertenaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah. ni masih mencari rentak dan kerajian ^^

      Delete
  13. Replies
    1. hopefully begitula. takot lama2 lemau kalau dilayan hati dan perasaan ni. semoga adelah mood da energy kat mana2 jumpa hehe..

      Delete
  14. Gi lah memana.
    ke dah beli ticket pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takla kak.. this year CT low key sikit. banyak urusan lain nak diselesaikan. kena put aside dulu bab jalan2 ni..

      Delete
  15. Replies
    1. betul. lari sekejap pujuk diri. semoga bila balik kembali kuat =D

      Delete
  16. Replies
    1. atototo.. go and rehat adik manis. penting sebenarnya untuk kita walaupun kita hanya blogging sekadar hobi. need time to relax..

      Delete
  17. nampak entry pegi japan tu agaknya dah dapat la kot ap yg diidamkan. hehehe.

    ReplyDelete
  18. Itu yang kak ana rasa juga. Tapi tak boleh nak break lagi. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe Kak Ana bizi eh.. tahun ni CT tak amek review pun. tak mampu nak siapkan. rasa penat. so nak blog ikut pace sendiri je..

      Delete
  19. Betul tu.. dan itulah yang saya rasa ketika ini. Sumber kekuatan dalaman 'lesu' gara-gara diri tak sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau perlukan masa berehat.. silalah berehat. take care yaaa =)

      Delete
  20. Soon.... selamat cuti raya nanti ticerrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cuti sek panjang this year. almost a month =D

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.