SITI.YANG.MENAIP: SITI YANG MENAIP IS NOW ON YOUTUBE

SITI YANG MENAIP IS NOW ON YOUTUBE

/
46 Comments
February 28, 2018

Oh well.. This channel started out as a hobby saja suka-suka. I am not a professional memang way to far nak compare dengan other extra awesome videos from other people. I just want to have fun sharing my videos. Itu sahaja. Edit videos pun guna tools paling simple tak ada yang susah-susah malas nak hadam. Pening kepala  sebenarnya nak letak effect canggih sebab memang bukan kepakaran. Kakak tak reti sangat jadi kakak surrender buat mana yang tahu saja. Still learning on how to come out with good pieces but faktor usia yang semakin meningkat membuatkan segala process pembelajaran menjadi sedikit slow. Kalau rajin baru belajar sikit-sikit melalui tutorials. Jadi makin bersemangat nak buat videos sejak terfikir, bila pergi jalan ada amek short clips why not aku compile jadi videos daripada membazir terperam. Itulah sejarah kewujudan channel ini. I have no confidence in myself yet nak vlogging, though I love to watch vlogs orang lain. I find my voice funny lain macam bila dalam video jadi no no yet. Bukan dalam masa terdekat tapi tak tahulah kalau tiba-tiba hati diketuk untuk berubah dan keyakinan mula menjelma. Hihihi.. 

Feel free to subscribe to my channel and I'll do the same in return. 

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

46 comments:

  1. Alhamdulillah..melangkah lagi setapak...syukur.

    ReplyDelete
  2. Tahniah SYM atas perasmian channel YouTube ini...

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah!!..nanti nak skodeng kt YT..

    ReplyDelete
  4. WAH MENARIK NANTI CARI VIDEO SITI KAT YOUTUBE

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dapat memberi inspirasi pada kami yang belum lagi dapat menjejakkan kaki ke sana. Feel free subscribe youtube cik sue suhailah hamid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja suka2 kak nak kongsikan.. semoga yang positif2 saja dapat disebarkan. thanks sudi subscribe ^^

      Delete
  6. sesuai utk siti yg suka travel, bole share video kt youtube

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja nak cuba-cuba. lama2 rasa seronok pula ^^

      Delete
  7. wah kira terer tu...teruskan usaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. masih banyak untuk belajar ^^

      Delete
  8. Tahniah CT! Melangkah selangkah lagi ke hadapan...

    ReplyDelete
  9. Nanti mummy follow ea... hehhee

    ReplyDelete
  10. Waa! Tahniah ya.. Yun Sing dah subscribe. Ingat nak wat camni gak, tapi selalunya tak cukup masa nak edit video ^^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ambil masa sangat2 sebenarnya nak siapkan.. seronok tapi sebab banyak benda tak reti jadi slow =D

      Delete
  11. Tahniah.nanti saya subscribe ye

    ReplyDelete
  12. Uncle pun nak belajar dari siti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. ilmu didadaku cetek yang amat nak dikongsikan =O

      Delete
  13. Tahniah ada Youtube channel :) Sesuai untuk kak siti yang suka travel. Siqah ada channel youtube jugak tapi sebenarnya untuk post video sebab nak tempek kat blog je. Segan lak rasanya nak reveal πŸ™ˆ Apa pun, Good Luck tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalnya memang gitu. buat untuk upload video di blog. alang2 tu terbit pula keberanian nak promote. kalau tak nak diam saja.. alaa janganla segan meh la share =)

      Delete
  14. tengok gambar pun cantik2, video pun mesti cantik2 jugak. Good luck sis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. video tu semua akak buat susun susun je.. tak ada effect hebat gempak2 pun sebab tak reti. asal nampak macam jadi sudah =)

      Delete
  15. Wah cantiknya channel siti Tu. Mama on X reti buat. Tahniah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak reti jugak Mama.. pelan2 belajar tengok video tutorials..

      Delete
  16. Hari tu baru tengok hampir semua videos dekat your YouTube channel. Gigih tak? Hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. alahai video2 tah pape je. thanks Farah sudi tambah view tak adalah nampak sendu sangat hahaha..

      Delete
  17. wahhh da ada channel sendiri yaaa ;-)

    ReplyDelete
  18. Wah nanti Mai subscribe ya :D

    ReplyDelete
  19. Wuuu dah ada youtube channel :D nanti saya subscribe hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni channel syiok sendiri namanya.. thanks adik manish =D

      Delete
  20. Ok kak ana cari and subscribe ok. Kak ana punya channel tu macam hidup segan mati tak mahu pula. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Kak Ana.. alaa channel tu dibuat sebab nak upload video nak tepek kat blog. kalo tak nanti ada isu copyright pula. jadi buatla account tu hehe..

      Delete
  21. Waaaaa... cantik... tak pernah tak cantik.. nanti ajar kite skali naaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita guna adobe je tapi susun2 biasa xde effect apa2 yang canggih. tak reeeti ahahaha.. jadi video biasa saja =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.