SITI.YANG.MENAIP: HADIAH-HADIAH TOP COMMENTATORS 2018 SUDAH DI POST

HADIAH-HADIAH TOP COMMENTATORS 2018 SUDAH DI POST

/
44 Comments
January 11, 2019

HADIAH-HADIAH TOP COMMENTATORS 2018 SUDAH DI POST


Hadiah-hadiah sudah di post. Aku guna post biasa saja insyallah akan selamat sampai pada penerima. Boleh check post box masing-masing menanti sampul kuning sampai. Sedikit token hadiah simple saja sebagai tanda penghargaan buat semua yang tak pernah putus memberi sokongan dan semangat untuk SitiYangMenaip terus aktif. Tanpa kawan-kawan semua.. Siapalah saya =)

Terima kasih daun keladi..
Rajin-rajin mai singgah lagi.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

44 comments:

  1. hrp smp dgn selamat semuanya

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang. Semoga hadiah selamat sampai.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada top commentor...tahniah juga untuk Siti rajin bagi hadiah semoga bertambah rezeki..nak kena active komen juga ni,kot2 ada hadiah lagi next time kan Siti? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah. ada lebih boleh buat selalu.. menghargai yang selalu singgah. kalo xde lebih setahun sekali hehe.. semoga murah rezeki kita semua =)

      Delete
  4. yeayy..xsabar menunggu ni..tq siti..eh dapat ke?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sabarrr pastikan sampai insyallah. saja leetu buat2 tanya =P

      Delete
  5. Semoga bertambah rezeki tuan blog hehe :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua yang mendapat hadiah

    ReplyDelete
  7. bestnya. tahun ni sha nk pulak la 😛😛

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Semoga perjalanan sampul kuning selamat sampai ke destinasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamin. insyallah.. next week sampai leteww =D

      Delete
  9. Kak Siti, tak tahulah kak Siti dapat ke tak alamat kita sebab hari tu dah left comment but I think on the same day, you accidentally deleted all the comments that you got?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i got everyone's already hihi.. akak terdelete comments yang dah published. haih.. tak penah2 terdelete aigooo..

      Delete
  10. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  11. semoga selamat sampai kepada tuannya

    ReplyDelete
  12. untung yg dapat hadiah dari CT , rezeki tu

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua top commentators!

    ReplyDelete
  14. wahhh dapat hadiah keee...nak komen banyak2 la tahun ni kat blog ct..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilaa sila sila.. kite suka je orang mai komen hehe =D

      Delete
  15. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada top komentator

    ReplyDelete
  17. terima kasih ct.. kami tgguuuu😄

    ReplyDelete
  18. Wahhh tahniah semua. Nani sekarang update blog pun jaraaang, apatah lagi nak blogwalking. Tak sempat kadang kadang T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe awat Nani bizi ngat tu. tapi xpe.. dulukan yang hakiki dan tanggungjawab lain yang lebih penting =)

      Delete
  19. Alamak!. Tertinggal keretapi.
    Congrats pd yg menang.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.