SITI.YANG.MENAIP: HAPPINESS IS GETTING A FRESH NEW HAIRCUT

HAPPINESS IS GETTING A FRESH NEW HAIRCUT

/
42 Comments
July 02, 2018

HAPPINESS IS GETTING A FRESH NEW HAIRCUT

Related image

After three years.. I have decided to get a new haircut. I was caught up in memories.
Missing my all time favourite bodyguard to a hair saloon - DediS (my ultimate hero).

Al-Fatihah.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

42 comments:

  1. sayang nya after 3 years mesti pnjg dah kan rmbut. sy ni berkira-kira berapa kali dah nak potong, tapi syang ngt last skli x potong pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. berkira kira juga sebab tak potong sejak ayah xdak. tapi terpaksa sebab makin susah nak dijaga =')

      Delete
  2. Alfatihah to yr late dedis Siti.
    Agreed. New hair cut sometimes leads to happiness, especially kalau potongannya spt yg kita impikan. Kak Mirror pun ingat nak buat mcm Scha Al Yahya lah.. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rambot Scha skrang pendek kan ? hihi CT macam mana pun kena level yang boleh diikat if not mula nak bebal. potong sikit jee yang rosak =)

      Delete
  3. eh,sama lahh...al-fatihah untuk arwah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru potong rambut or ayah selalu teman pegi salon yang sama ? hihi..

      Delete
  4. mesti susah nak lupa cinta pertama anak perempuan kan

    ReplyDelete
  5. boleh tgk cam ne ghuper nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi maluuu le itew kak.. potong yang rosak sebelum makin teruk =D

      Delete
  6. selamat hari raya dak kecik

    ReplyDelete
  7. 3 years tempoh yang agak lama Siti..
    Al-Fatihah untuk arwah, semoga roh arwah dirahmatiNya selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. kalau pergi sorang rasanya tak jadi. syukur ada peneman tolong tunggu rasa kuat sikit T.T

      Delete
  8. moga dediS berada di kalangan org yg beriman :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. betul.. tapi kena potong dah makin teruk T.T

      Delete
  10. Mesti panjang.. Kalau gunting rambut, package kan sekali dengan cuci rambut.. Lepas tu mesti lega je.. Sesekali belai kepala kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu best pi saloon tu ehe suruh massage sedap dia ketuk2 kepala. urut haih legaaa hilang pening =)

      Delete
  11. Lamaa tu simpan CT. Nani pun sejenis yang suka simpan rambut panjang tapi tu lah mesti ada rambut yang rosak, selalu nya cepat kusut lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang. dah makin teruk tu kena pegi juga. fikir sedih takleh la mudarat pulak. sayaaangnya tu pun suruh orng tu trim yang mana perlu je..

      Delete
  12. I just cut my hair too :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. woot wooooot lets high five jarak jauh =D

      Delete
  13. al-Fatihah untuk arwah. Bye2 rambut panjang CT

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit je oh nooo cannot accept to let go semua. murung nanti..

      Delete
  14. Dah lama tak potong rambut pendek.. eeemm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang jaga rambut pendek. xde kusut sangat.

      Delete
  15. Indeed! Rasa ringan kepala hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. lagi2 lepas kena treatment kat saloon kan hihi..

      Delete
  16. Tetiba terasa nak pergi gunting rambut...

    ReplyDelete
  17. lama juga tak ke salon.. potong sendiri kt rumah

    ReplyDelete
  18. This reminds me to get a haircut too πŸ’‡

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhihi kena pegi juga saloon at least to make sure that your hair is good.

      Delete
  19. Al-Fatihah untuk arwah Pak Cik.

    ReplyDelete
  20. Baru lepas potong tapi dah rasa bosan, nak potong lagi boleh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaik ? cepatnya bosan hhe.. tunggu dulu kasi panjang balik baru potong =D

      Delete
  21. Semoga arwah Dedis ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.