I Am Taking A Break | SITI.YANG.MENAIP

I Am Taking A Break

/
86 Comments
June 19, 2020
Decisions, Decisions Series (5 of 7) WRAP framework – Attain Some ...


Insyallah untuk beberapa minggu nak balik Penang selesaikan urusan pindah rumah yang tergendala sejak MCO hari tu.. Masih ada barang-barang disana yang perlu ditengok. Jadi attention diberikan sepenuhnya sehingga urusan disana selesai. Nak jalan-jalan Penang juga nanti selit sikit beberapa aktiviti yang bakal dirindui - perasaan bercampur baur. Tempat jatuh lagikan dikenang ini pula tempat bermastautin yang hampir 30 tahun didiami. Doakan yaaa semoga dipermudahkan segalanya..

I am taking a break. Cuti blogging buat sementara waktu..
Terima kasih yang masih sudi singgah.. Sayang korang muah muah !!
Tapi ada masa dapat curi-curi tuuu aku akan rajinkan diri jenguk blog..

See ya all soon..



You may also like

86 comments:

  1. Selamat merentas negeri.
    Mesti sambil jalan-jalan cari makan. Jaga diri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah selesai urusan disana.
      dan yessss dapat JJCM disana juga tu yang best..

      Delete
  2. Selamat mengangkut segala barang tu. Semoga semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah selesai trip angkat barang2..
      legaaaa syukur rasa semua ada..

      Delete
  3. alaaa rindu la kat siti nanti...moga dipermudahkan semuanya ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sekejap saja ni.. nanti saya kembali =D

      Delete
  4. semoga dipermudahkanNya buat Ct, jaga diri baik2 naa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah semua selesai disana =)

      Delete
  5. oo okay cik siti.. :p

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI RAYA!!! hi menarik ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. baiklah.. tapi rasanya dah follow dah =)

      Delete
  7. Semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  8. Mesti berat hatikan.Moga semua berjalan lancar dan gembira sentiasa.Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sungguh !! sangat berat hati.. 30 tahun bukan tempoh yang sekejap. dari celik mata membesar sekolah kawan2 belajar tahun bangun semua disana. kenangan2 yang mahal.. hurmm..

      Delete
  9. Cheq doakan semoga semua urusan SYM dipermudahkan naa..🎈✨

    ReplyDelete
  10. selamat berehat sementara :)

    ReplyDelete
  11. Semuga segala urusan Ct Allah mempermudahkan. aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ya rabb.. terima kasih..
      alhamdulillah semua urusan disana dah selesai..

      Delete
  12. Semoga dipermudahkan urusan berpindah rumah. Selamat JJCM juga ye. Stay safe ye Siti. Take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah selesai disana. yeay !! best dapat JJCM makanan2 di Penang. terasa rinduuu dah ni dengan Penang..

      Delete
  13. selamat beristirehat...dan semoga dipermudahkan urusan berpindah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah selesai urusan disana =)

      Delete
  14. semoga dipermudahkan segala urusan..Penang best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah selesai disana. aduhhhh teringat
      kenangan dan kisah2 disana.. rindu x akan ada penghujung..

      Delete
  15. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe okay je kak.. ada masa datangla jenguk..
      kalau x free jangan dipaksa paksa =)

      Delete
  16. Replies
    1. eheh im back.. tengah kumpul kerajinan
      nak update entry hehe..

      Delete
  17. Selamat berpindah di tempat baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah da selesai urusan disana..
      skrng tngh kemas2 rumah baru..

      Delete
  18. semoga dipermudahkan segala urusannnnn. in sya Allahhh aminn.

    ReplyDelete
  19. Hi akak,,hehehe, tetiba rasa nak blogging tengok tengok akak take break pulak. hehehehe. anyway moga segalanya dipermudahkan. hehehehe. :) Have fun and take care akak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haluuu adik manis lama tak nampak.. cuti sekejap uruskan kehidupan..
      im back tapi masih belum rajin nak active sangat..

      Delete
  20. Semoga dipermudahkan urusan pindah rumah Siti. Selamat beristirehat jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah selesai dah disana =)

      Delete
  21. nampak macam panjang je cuti tu.. Best la..boleh rehat2 makan angin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh takla sangat.. seminggu dua gitu..
      tapi belum rajin sangat nak berbloggin sikit2 ni amek mood..

      Delete
  22. Selamat bercuti SYJ ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe siapa tuuuu SYJ hehe..
      terima kasih Mrs A.. dah balik da ni =D

      Delete
  23. Selamat berpindah, selamat mengemas barang dan selamat berblogging semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi nak pindah penat packing.. then skarng nak unpack pula..
      lenguh pinggang rasa hehe..

      Delete
  24. Saya pun sudah lama tak pergi Penang.. Memang miss makanan di sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. makanan2 akan dirindui sangat2..
      huuuurrmmm apakan daya kena berpindah..

      Delete
  25. semoga lekas selesai, sehingga dapat beraktivitas bak semula

    ReplyDelete
  26. semoga dipermudahkan urusan siti.nanti dah setel back to blogging ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah dah selesai disana dan disini
      kena unpack pula. pelan2 ni nak up entry balik..

      Delete
  27. Semoga dipermudahkn urusan dear. Take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. tingkiuu kak.. saya da dekat ni eheh..
      bolehla kita deting2 =D

      Delete
  28. Salam perkenalan :-)

    ReplyDelete
  29. saya pun perlu rehat juga nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ayuhla kita brehat. elok juga untuk kehidupan =D

      Delete
  30. Moga semua urusan sym dipermudahkan...jangan lupa update blog nanti ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.. insyallah ada kerajinan akan kongsi =)

      Delete
  31. pndah trus ke dr penang....

    ReplyDelete
  32. Moga dipermudahkan...moga selamat sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      alhamdulillah selesai dah disana =)

      Delete
  33. Semoga dipermudahkan semua urusan ye Siti. Sedih nak pindah tempat baru tapi semoga tempat baru lebih menyenangkan dan lebih baik dari sebelumnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. sangat sedih nak berpindah ni. bayangkan la tempat kita membesar jatuh bangun semua terasa kan. tapi x apala.. adala hikmah yang baik menanti pula..

      Delete
  34. Selamat berehat. Eh, jalan2. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak jalan2 sangat pun.. banyak kerja nak dibuat..
      tapi alhamdulillah semua dah selesai =)

      Delete
  35. Semoga dipermudahkan segala urusan SYM

    ReplyDelete
  36. Semoga dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah da selesai =)

      Delete
  37. take care of yourself sis :)

    ReplyDelete
  38. Semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah. Aaminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. alhamdulillah dah selesai yang disana =)

      Delete
  39. harap semuanya telah selesai dgn jayanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih
      mendoakan =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.