You Look So Sexy !! | SITI.YANG.MENAIP

You Look So Sexy !!

/
62 Comments
May 16, 2020

Hey cepat sikit masak tu.. Dah tak sabar nak makan ni.

Pokok nenas di rumah nenek. Sepupu rajin menanam alhamdulillah rezeki elok tumbuh subur. Dari satu pokok beranak pinak jadinya. Tak ingat dah ni buah nenas keberapa yang menjadi tapi this one looks extra sexy sikit masa lagi boleh ambil dah. Yumms !!



You may also like

62 comments:

  1. Sedap ny nenas. Srnk dapat tanam pokok n tgk hasil ny..

    ReplyDelete
    Replies
    1. my favv.. betul2 seronok tanam sendiri. tapi
      saya tukang makan jela hehe..

      Delete
  2. Ada gak tanam di rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan.. suka tngok pokok nenas =D

      Delete
  3. Alhamdulillah
    cantik hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. dari tanam suka2..
      dah jadi banyak pokok =)

      Delete
  4. hellok kejadiannnya tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe alhamdulillah elok jadinya..
      baka ni jenis manis tak sabarrr..

      Delete
  5. hati2..takut ada yang berknan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehee xleh xleh..
      dilindungi dengan kasih sayang =P

      Delete
  6. Wah.. Alhamdullilah cantik buahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. seronok tengok..
      seronok nak makan juga =D

      Delete
  7. Cantiknyaaaaa! And gambar pun cantiknyaaaa! Siapa yang ambil? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitee amek saja suka2.. tingkiuu hehe..

      Delete
  8. Hamboi...baca tajuk ingat sapa yang sexy...rupanya cik nenas. Lucu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheee cik nenas seksi.. tengok dia seketul situ menggoda =D

      Delete
  9. Lya kat kat rumah pun ada 3 buah jadi kewajipan, mangga, tembikai dan nenas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh tembikai wajib ada each time berbuka hehe.. sejuk2 tu sedap. nenas time moreh keee cicah makbee mangga skrng tengah musim kan.. sedap semua =D

      Delete
  10. Nampak sedap nenas tu! 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ikut hasil sebelum ni memang sedap =D

      Delete
  11. fuhhh best tu dpt tanam nenas

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sepupu rajin. da ada banyak pokok skrng..

      Delete
  12. Jaga-jaga nanti dikebas orang hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oohhhnoo tidak !!
      akan kami lindung dengan sebaik mungkin =P

      Delete
  13. Sexy sungguh buah tu.. hehehe.. 😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeee menggoda kan dia seketul disitu =P

      Delete
  14. Kongsi rasanya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ikut hasil sebelum ni manis dan tak berair sangat..
      lepas raya rasanya baru boleh amek ni =D

      Delete
  15. hahahah sexy macamano tuuu...nenas dalam pasu rumah ni tak tumbuh2 buahnye...ni da pindah pasu baru, harap2 berbuah la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pindah ke tanah betul la.. maybe dalam pasu dia rasa sempit hehe.. sexy laaa tengok la dia seketul je situ menggoda..

      Delete
  16. seronok bila menuai hasil tanamam kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. walaupun bukan saya yang menanam..

      Delete
  17. best nyer dapat makan hasil tanaman sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. thanks pada sepupu yang rajin.
      saya rajin makan ja..

      Delete
  18. nanas ni nampak cantik, tapi saya paling lemah bab nak memotong nanas.. uhuhu takut barai dibuatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah.. tapi boleh je potong cuma malas. selalunya kalau dah tak ada orang nak tolong potong sangat baru buat sendiri..

      Delete
  19. Ish! bulan Ramdhan ni tak mau arrr seksi-seksi eh! hahahaa...

    Makan nenas letak asam boi pheww! sedapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehee nenas sexy takpa.. kita xleh bukan kata ramadhan jaaa hari2 lain pun huhuhu.. geram tengok menggoda sangat.

      Delete
  20. gambar tu lawa betul. shot guna apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eerm.. kite guna iphone ja. 7plus uzurrr huuhu..

      Delete
  21. tak reti sgt mkn nenas sbb kecik2 penah kena lidas,sejak tu xmkn nenas.haha,tp jem nenas mkn la

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang cakap memang kalau terkena tu serik. tapi saya tak serik.. memang kalo terhidang ke apa ke laju nak makan. jem nenas saya makan bila jadi tart jaa hahaha..

      Delete
  22. buat pajeri nenas pun sodap nihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula tu orang kat rumah ni nak buat pajeri..
      alamak kite pulak tak makan =(

      Delete
  23. nenas ni mmg seksi di kala waktu raya, Selamat la jadi tart nenas. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe x cukup sebiji nak buat tart..
      selalu buat makan saja je..

      Delete
  24. kita pun ada tanam nanas. lama giler nak tunggu dia berbuah. sedap ni makan kalau isi dia manis. buat pejeri nanas sedapnya alahaii

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenis ni alhamdulillah so far memang manis. saja tanam suka2 masa tu beli nenas kat rnr bukit gantang sebab nenas tu manis. da branak pinak ni sama je rasa dia dari baka yang asal tu. memang tabahla nak tunggu dia berbuah hehe..

      Delete
  25. Mak pun tanam elok je tapi kita tak lepas, asyik mati halfway je tanam pokok

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tengok orang jugakla kot.. kalau saya memang tanam apa pun tak menjadi. bunga ke pokok buah ke hahaha.. cactus pun kiok..

      Delete
  26. Cantiknya dia membesar :) Sedap kalau buat pajeri nenas.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2020/04/ebook-review-eblys-by-fatinilam-sari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti separuh buat pajeri separuh makan saja =D

      Delete
  27. jika dibuat jus nanas memang sedap la terutama sekali semasa berbuka puasa nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah amek sebiji pokok sebelah tapi tak blend..
      ramai suka makan saja..

      Delete
  28. wah cantiknye nenas tu....rietta dah lama xtgk nenas d pokok...yang dijual byk la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe stakat ni ade dekat 6/7 pokok kot da branak pinak..
      kat kg blh tanam macam2.. kat rumah sendiri huurm..

      Delete
  29. Assalamualaikum siti.. wah... mmg sexy terletak di situ.... SS biasanya akan makan nenas waktu awal period.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaa yang menggoda tu.. seketul dia disituu..
      saya asal ade nenas terhidang saya makan haha..

      Delete
  30. akak pun ada tanam nenas tapi mcm lambat jer nak berbuah

    ReplyDelete
  31. Heyyyy sexy lady! :D
    P/s: Dah masak ke belum nenas tu sekarang?

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.