Aiskrim Nestle KitKat Dan Oreo Baru | SITI.YANG.MENAIP

Aiskrim Nestle KitKat Dan Oreo Baru

/
47 Comments
February 12, 2020

Akhirnya jumpa juga !! Lama cari yahoo.. Memang sedap especially the outer layer so yummy. Aiskrim KitKat baru dari Nestle yang viral dan aiskrim Oreo. Between these two yang KitKat lagi sedap but Oreo pun puas hati makan because memang sangat rich dengan biskut Oreo. Kalau korang belum cuba lagi pergi cari cepat sebab memang tak akan menyesal. Tapi kalau korang makan rasa biasa saja jangan serang aku pulak. Tekak kita selera kita tak sama. Presentation wise memang packaging dia lawa dan feeling so kaya kaya gitu. Macam makan aiskrim harga puluh ringgit. So sleek and on point. Maybe aku bias sikitlah sebab aku memang suka KitKat jadi semua benda ada KitKat aku suka. But this one yang stick lagi sedap dari cone aku rasa.

KikKat mana pernah tak sedap !!

Harga standard tak adalah mahal sangat. RM4.50 untuk KitKat dan RM4.80 untuk Oreo. Atau terbalik harganya gitulah tak ingat.
Nak makan sesekali apa salahnya..

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

47 comments:

  1. Ya Allah sedapnya! Kena cuba niii

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, dedua nampak sedap nihh :)

    ReplyDelete
  3. hari tu dah tgk saper yg tunjuk eskrim ni..ni siti tunjuk lagi..hmm..nak kna bli jugak ni..:)

    ReplyDelete
  4. Wow ice cream kit kat... nampak sedap🤤..

    ReplyDelete
  5. Izzati love ice cream sm. Gotta find it now!! <3

    ReplyDelete
  6. dua2 belum rasa..tp kalau yg oreo yg jenis kon dh rasa tk brp sedap...lately rmi yg update psl aiskrim kitkat tu

    ReplyDelete
  7. Lunch jap g nak cari yang kit kat tu. Harap ada kat 7e sini.

    ReplyDelete
  8. akak tak pernah try lagi, dah ramai tengok kawan-kawn tayang ni terliur nya...
    aiskrim kitkat mesti lagi sedap dah mmg cokelatnya pun dah sedap kan

    ReplyDelete
  9. Yup.. setuju.. Kitkat tu memang lagi sedap..

    ReplyDelete
  10. Yaaa, dua-dua Sis dah rasa, memang sedap! Tapi paling sedap sikit eskrem KitKat tu haaa...adeii nak beli laa kang hahahaha..kalu di JB, pi cari di CokelatmurahJB

    ReplyDelete
  11. Tengok pun tau sedap..nanti nak cari la kat Family Mart or Mynews.com kat bawah opis ni...

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Sis Siti, jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
    1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
    2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
    14 x RM50

    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  13. Adui sedapnya! hahaha. kena cari lepas ni :D

    ReplyDelete
  14. Husband Nurul suka betul aiskrim oreo tu. Kit kat tu tak pernah try.

    ReplyDelete
  15. Aiskrim kitkat dan oreo ni memang sedap!

    ReplyDelete
  16. alahaiii..nanti nak try la

    ReplyDelete
  17. Seronok ada orang review dulu rasa aiskrim. Hehe.

    ReplyDelete
  18. saya pun suka tapi xleh makan selalu... gemoks nanti, lalalala

    ReplyDelete
  19. Ya Allah nampak pun sedap. Mana nak cari nih ??

    ReplyDelete
  20. Lah, takde lah mahal harganya. Lya masih dalam misi mencari gitu-gitu je memandangakan not pure chocolate so Lya tak craving sangat hehe

    ReplyDelete
  21. sesekali layan tekak kan...

    ReplyDelete
  22. I was like, "kenapa murah sangat??" rupanya from Nestle..
    Kalau yang original Oreo brand mau dekat RM10+ harga but I bet it'll taste the same.
    Nanti nak cuba yang oreo tu sebab kami memang kaki oreo hahaha

    ReplyDelete
  23. Wow..rupa parasnya nampak sedap tu. Rasa nak gi cari

    ReplyDelete
  24. okkk wajib beli ni.. kita asek beli yang la cremeria berry yogurt tu je. huhuhu..

    ReplyDelete
  25. Dah try kit kat tu. Ya Allah sedap yakmat.

    ReplyDelete
  26. nak juga! nampak sedap. so far belum terjumpa lagi. dedua kesukaan ni

    ReplyDelete
  27. Dua-dua dah sama level dengan Magnum =D hehe sooo yummy!!

    ReplyDelete
  28. definitely a must try !

    ReplyDelete
  29. sedapnye nampak asikrim ni.. manis? hehehe..

    Tag Siti Paling comel kat sini :) rindunyer... https://norshamimi.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  30. ala.....menggoda sungguh ni

    ReplyDelete
  31. Hi kak Siti. Lama dah tak menyinggah ke sini :D

    Saya tak prnah jumpa lagi dua-dua ais krim ni. Tapi kalau jumpa pun mungkin akan sedikit reluctant untuk cuba sebab saya tak berapa suka sangat ais krim yang fancy fancy ni.

    ReplyDelete
  32. Macam sedap ni.. nak kena cuba ^^

    ReplyDelete
  33. ooo ada orang cakap yang cone lagi sedap dari stick ni, ct stick ni lagi sedap dari cone ek...ok, kene rasa ni nak tau tekak sendiri rasa cane lak..haha

    ReplyDelete
  34. Dari dulu teringin nak makan aiskrim ni tapi sampai pantang tak dapat.. Hahaha

    ReplyDelete
  35. memang menggoda ni Siti! :D

    ReplyDelete
  36. Ya Allah, bestnyaa. i like.

    Akak tag siti join GA. jom

    https://www.vitaminwawa.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  37. Memanglah terliurrr tgok.. ni kalo bulan ramadhan lalu depan muka maun jejes air lior hahaha....

    .......................
    anda di tag

    https://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  38. lah murah je rupanya saya ingatkan harga rm7!
    kena cari nii, agak2 7E ada tak? benda2 viral camni mesti susah nk jumpa kan

    ReplyDelete
  39. Memang sedap pun 2 aiskrim ni. bahaya klw makan byk nih. mau gemok.

    ReplyDelete
  40. dapp nyer aiskrin kitkat dan oreo ;)

    yer laaa... maniss bangat nie

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.