Top Commentators Blog SitiYangMenaip Tahun 2019 | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators Blog SitiYangMenaip Tahun 2019

/
26 Comments
January 02, 2020


Inilah Top10 Commentators Blog SitiYangMenaip Tahun 2019


Ini adalah post penghargaan khas kepada semua rakan-rakan Bloggers yang rajin memeriah suasana di blog SitiYangMenaip untuk sepanjang tahun 2019 meninggalkan comments dan berinteraksi di alam maya. Aku hanya mampu nak senaraikan Top10 tapi hakikatnya lebih ramai yang telah menyumbangkan masa untuk drop by dan tinggalkan comments. I really appreciate semua orang yang terlibat - termasuk my silent readers. Janganlah malu nak bertegur sapa tinggalkan jejak insyallah ada kelapangan aku akan jenguk kembali. Aku memang berhajat nak kasi token of appreciation buat rakan-rakan yang tersenarai cuma at the moment tiada kesempatan nak menguruskan. Insyallah soon.. Without kawan-kawan semua tak mungkin blog kesayangan aku ini akan bertahan sehingga hari ini. Even nama korang tak tersenarai, korang tak dilupakan. Aku hargai setiap kunjungan. Walaupun tak pernah bersua muka di dunia realiti, tetap utuh persahabatan yang dibina melalui dunia blogging. Terima kasih diatas kepercayaan yang diberikan sebab korang semua sudi hulurkan salam berkenalan. Hopefully satu hari nanti kita ada rezeki bersua muka dan kenal dengan lebih rapat. Terima kasih juga diatas sokongan yang tak pernah jemu diberikan. Atas kunjungan korang semua, makin berkobar rasa nak terus menaip.

Lets support each other. Sokong satu sama lain.
Semoga kita lebih rajin dan berjaya.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

26 comments:

  1. dah lama tak blogwalking ke sini. Tahun ni baru nak start balik. Looking forward to your beautiful posts kak siti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you darling.. hopefully akak rajinlah untuk menaip.
      akak pun susah nak cr time nak blogwalking. slowly catch up dengan kawan2..

      Delete
  2. yeayy dapat ole2 new zealand ke ni? tibahhhh 😝

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik insyallah.. tapi skrng kalut benda lain banyaknya. ole2 kena letak tepi jap..

      Delete
  3. tahniah pada yang jadi top commentors tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah. tak dapat nak balas kebaikan semua sudi mai singgah blog kite ni. thanks to you too yaaa.. selalu singgah =)

      Delete
  4. Lama rasanya tak singgah sini. Happy new year sis. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thank you sudi singgah. Happy New Year too =)

      Delete
  5. tahniah semua pengomen tegar! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa memang rajin. tak terbalas jasaaa depa T.T

      Delete
  6. bestnya dpt banyak-banyak komen! tahniah semua commentators! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang ni memang rajin. terharuuu sebab semua rajin sudi singgah =')

      Delete
  7. haah selalunya silent reader. hujung tahun lepas baru ade kesedaran nak tinggal comments kalau blogwalking. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi silent reader pun sebenarnya menyumbang juga. its ookay mana2 pun. cuma bila kita blogwalking tinggal jejak ni seronok buat kawan baru =)

      Delete
  8. Alhamdulillah. Aittttt tak sangka lah pulak. Apa pun terima kasih le sebab rajin menulis. Ahkak je yang kadang rajin kadang merundum mood. huhuhuhu tapi jenguk rumah orang lain pun kadang ado kadang ilang. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe normal tu kak mood kita kesana sini hilang entah kemana. ikutla kita punya kerajinan kan. CT pun cemtu jugak. entah naik turun pasang surut semua hehe..

      Delete
  9. tahniah semua kawan-kawan :)
    2020 nanti aida nak ada dlm senarai hi hi...

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua pengomen tegar.

    ReplyDelete
  11. Punya lama tak datang sini sampai baru perasan post ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe terima kasih Farah selalu juga rajin bertandang =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.