Aiskrim Magnum Macadamia Salted Caramel | SITI.YANG.MENAIP

Aiskrim Magnum Macadamia Salted Caramel

/
59 Comments
November 19, 2019
Magnum Macadamia Salted Caramel


Lepas tengok perkongsian seorang rakan di Instagram terus rasa nak cuba. Pengaruh media sangat kan.. Alhamdulillah lepas sebulan mencari.

Khas buat penggemar aiskrim perisa salted caramel.
This is made for us !!

S-E-D-A-P



You may also like

59 comments:

  1. wahhh baru ke ni? tak pernah try nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin juga baru x sure. tapi macam tak pernah nampak before kan..
      baru la tu hehe..

      Delete
  2. Magnum antara yang kekal sedap.. Harga masih mampu milik walaupun above average 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga dia okayla not bad and u get icecream yang berkualiti =)

      Delete
  3. wahhhh ada yang baru rupanya...kena try nih..

    ReplyDelete
  4. Sedap ek! Nanti akak try cari. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari tau !! kat petrol station selalu senang jumpa =D

      Delete
  5. ada tgk aritu tp tk try..mhl skit dr magnum biasa...nanti la rs next time

    ReplyDelete
    Replies
    1. Magnum yang kosong tu memang murah sket dari yang perisa ni..
      alaa sesekali kamoooon akak cepat beli =D

      Delete
  6. suka makan asikrim magnum tapi selalu beli yg biasa je la, jarang try perisa lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kite sebenarnya jarang makan Magnum tapi okayla sesekali. lebih suka brand lain.. cuma tengok kawan makan tingin pula..

      Delete
  7. sedapnya..nak kna bli jgk ni..:)

    ReplyDelete
  8. mesti manis kan CT, kak ana tak leh dah hat maneh2 ni huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus.. hehe namanya eskrim. memang maniss belaka.. xpe akak untuk kesihatan diri sendiri jadi jangan sedih2 na..

      Delete
  9. Belum cuba. Tapi ada macadamia dengan salted caramel tu confirm sedap rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar !! kalo ada salted caramel maksudnya sedap hahaha..

      Delete
  10. akak belum pernah try, tapi ni dah rasa teringin nak cari. haha

    ReplyDelete
  11. Nangis tengok aiskrim ni pagi2 ni Siti yg manis... Adei kena cari nanti kot ada.. Bandar kami ni outdated sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ada tu kak sebab CT pun kat kawasan luar bandar juga ni =D

      Delete
  12. ya Allah...nak kene beli ke ape ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha kenalaaa !! kite da tayang tu wajib beli =D

      Delete
  13. sekali je dapat rasa magnum masa memula diperkenalkan dulu. pastu tak makan dah, sbb magnum nih husna kategorikan sbg eskrem mahai. hahahaha padahal xtaw pon harga skarang nya berapa. nak makan eskrem pon jarang sekali, teringin baru beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab harga tu subjective la for me tak adalah mahai mana.. sama rege je dengan sbtol air carbonated. but still bukan icecream kita makan hari2.. nak makan Magnum ni ikut mood bila teringin sangat baru makan.

      Delete
  14. Saya dah cuba. Sedap dan tak terlalu manis. Tapi beli sekali je sebab harganya mahal

    ReplyDelete
  15. belum try..aiskrim magnum mmg sedap2 belaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. benar.. tapi kalau dark choc cheq tamau. paaahiit hehe..

      Delete
  16. Aduhai, tengok packaging pun dah terliur nih. Boleh jadi sebab untuk treat diri. Aiskrim magnum panggil suruh beli :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu kak.. untuk reward diri sendri sesekali makan Magnum =)

      Delete
  17. Sedappp...akak tak pernah tolak aiskrim..

    ReplyDelete
  18. Kan... pengaruh media ni mmg berhasillah....nampak hakak pun dah teringin hihi. Esoklah cari

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. scroll IG tengok orang makan ja da tingin hehe..

      Delete
  19. takperasan pulak ada yang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ada.. tapi rasanya x adalah baru sangat.

      Delete
  20. hadoi hadoi ni kejammm da teringin nak makan niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe apa lagi tuuu kena pergi cari nampaknya =D

      Delete
  21. Belanja plissss
    Dis is my fav
    Hahhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi alamak.. hihi surum abam laaa banje =P

      Delete
  22. Serius sedap? Ya Allah kena try ni..sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. udah dibilang nyaaa sedap buk.. wajib dicuba jangan lupa ^^

      Delete
  23. lama dah tak makan aiskrim. Nak kena cuba la mcm ni.. kot boleh hilangkan pahit tekak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo pahit tekak tu better cari aiskrim citrus hehhe.. takot makan yang rich pekat macam ni lagiii kelat rasa..

      Delete
  24. klau dpt makan macadamia sebijik2 sedap oihhh

    ReplyDelete
  25. Fuhhh dah lama tak makan magnum. Aiskrim biasa2 pun pantang juga sesekali ja makan on diet hahaha

    ReplyDelete
  26. Fuhh memang sedaap ni. Fav!

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.