SITI.YANG.MENAIP: HIDANGAN MAKANAN KOREA SEDAP DI B.BAP KOREAN FOOD IOI CITY MALL

HIDANGAN MAKANAN KOREA SEDAP DI B.BAP KOREAN FOOD IOI CITY MALL

/
139 Comments
February 12, 2015
HIDANGAN MAKANAN KOREA SEDAP DI B.BAP KOREAN FOOD IOI CITY MALL. Last few weeks aku dan Momon ada jalan-jalan ke IOI City Mall yang baru saja beroperasi. Boleh baca di SINI. IOI City Mall menawarkan banyak pilihan outlet makanan untuk dicuba. Daripada fast food sampailah makanan-makanan dari negara-negara lain. Aku pun jadi rambang mata nak pilih makan di mana. Orang ramai dan hampir semua kedai dipenuhi dengan pengunjung. Tiba-tiba mata terpandang satu outlet yang menjual makanan Korea. Since aku dan Momon antara penggemar makanan Korea, jadi kami pun belek-belek menu yang disediakan di luar kedai. Menarik tapi masih belum made up our mind nak makan situ atau tak. Kemudian mata terpandang pula another kedai yang aku rasa agak popular dalam kalangan penggemar makanan Korea iaitu Dubu-Dubu. Aku cakap kat Momon terlalu cliche nak makan di Dubu-Dubu. Dah beberapa kali dah makan di sana. This time apa kata kita try kedai baru pula. Momon agreed and here we go. Kami pilih untuk makan di B.Bap Korean Food.

MENU MAKANAN DI KEDAI MAKANAN KOREA B.BAP KOREAN FOOD

Majoriti kedai-kedai makanan Korea di Malaysia menawarkan range makanan yang hampir sama. Mesti ada beberapa jenis makanan yang famous seperti yang kita tengok dalam drama Korea dan banchan (side dishes) yang terkenal iaitu Kimchi. Bibimbap, Jajangmyun, Ramyeon dan Tteobukki mesti ada punya. Sedapnya !








Pilihan makanan memang sangat banyak. Lagi banyak daripada Dubu-Dubu. Memang excited sungguh aku tengok. Sampai tak tahu nak pilih apa. Dah mula tamak haloba. Rasa nak makan semua benda. Tapi syukur tak ikut suara hati. Nafsu saja semua tu. Since aku tak makan heavy food dari pagi jadi aku decided nak makan nasi. Then bercadang pula nak order snack tapi Momon said makan dulu. Kalau tak kenyang nanti kita add on lain. Baik.

PILIHAN MAKANAN DI KEDAI MAKANAN KOREA B.BAP KOREAN FOOD

Banchan 반찬 - Korean Side Dishes (Percuma untuk semua hidangan), Kimchi 김치, Myulchi Bokkeum (Stir-fried Anchovies) dan 멸치 볶음Fried Macaroni.

Myulchi bokkeum is the best among the three banchan served. Manis and rangup. Rasanya they use maple sauce ataupun letak saja gula. Tapi sikit pula tu kasi. Sedih. Momon tak makan jadi aku curi banchan dia. I think they need to improve rasa kimchi sebab too bitter and extremely hot sampai rasa kesat anak tekak. Aku makan the smallest cut pun dah keluar air mata. Bagi aku Seoul Garden has the best kimchi so far. 

Bulgogi Bokkeum 불고기 볶음 (Served with a bowl of rice)
RM19.00
Recommended

Manis juicy dan sangat sedap. Portion sesuai untuk dua orang makan. Terkejut aku bila dihidangkan sepinggan penuh daging. Kalau korang nak jimat boleh order Bulgogi Bokkeum dan minta extra semangkuk nasi. Thanks to Momon yang curi-curi ambil daging dapatlah juga aku habiskan.

Spicy Korean Ramyeon Beef 라면
RM14.00
Recommended

Momon ordered ramyeon. Tak nak makan nasi katanya. Portion besar juga. Not too hot. Just nice. Aku rasalah juga sikit. Memang sedap. Kuahnya tak berapa pekat tapi tak juga terlalu cair. Memang semput juga aku tengok Momon nak menghabiskan makanan. 

Aloe Vera (RM4.90) Mint Soda (RM5.90)

Aku sangat berpuas hati dengan makanan yang kami order. Sangat menepati citarasa. Syukur tak order snack. Tak tahu nak sumbat kat mana kalau order ikut nafsu. Makanan disini dihidangkan dalam kuantiti yang banyak. Boleh kongsi dengan kawan-kawan. Then korang can order more food to taste. Kami order Red Bean Patbingsu tapi out of stock. Each time nak rasa patbingsu mesti out of stock. Di Dubu-Dubu pun pernah beberapa kali order tapi still out of stock. Jangan letak dalam menu lah kalau macam tu. Kasi pengunjung harapan palsu. Aku cuba untuk ambil few pics dalam kedai. Tapi mula mendapat jelingan mereka yang sedang makan. Jadi I better put away my phone. Nanti orang ingat aku gegurlrazi manalah nak curi-curi ambil gambar orang lain. Aku harap serba sedikit dapat kasi gambaran untuk uols semua. Kalau ada kedai makanan Korea yang best bolehlah recommend dekat aku ya. Omooo mashisoyo  맛있었어요

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

139 comments:

  1. sedapnya teringat masa pergi korea

    ReplyDelete
    Replies
    1. adus adus.. kita tak pernah pegi korea lagi adus T.T huhu..

      Delete
    2. One day, CT. One fine day u will :)

      Delete
    3. amin amin insyallah.. thanks Kak Farrah for the prayer =)

      Delete
    4. CT...kalau suka mkn korean food ni WAJIb ke Korea berkali2 pun x pe sbb masakan sana lagi ssseedddaaapppppp dari kat sini tau...betul!!!

      Delete
    5. Terasa nak ikut pulak kalau CT pi Korea.

      Delete
    6. Akak JM : adus nak pergi skali pun tak lepas lagi kak.. macam mana nak pergi berkali-kali ehehe..

      Kak Shikin : joooooom.. kita pergi ramai-ramai..

      Delete
    7. Kene tunggu boboiboyS akak besar semua dah skolah dulu baru senang nak jalan-jalan :)

      Delete
    8. hehehe time tu baru Mommy Shikin dapat lepak lepak ye =D

      Delete
  2. Blom pernah makan masakan korea. Rumyeon dgn air aloe vera tu sangat menggiurkan anak tekak. Harapnya satu hari nnt berpeluang nk makan masakan korea pulak.

    Btw, restoran ni nampak cosy. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah boleh dikatakan cosy. kecik saja kedainya kak.. tengok review yang kat Nu Sentral lagi besar dua tingkat.. hehehe.. jom kita try makanan korea.. akak banje =P

      Delete
    2. Pernah sekali makan makanan Korea tu pun sebab adik tapaukan. Nama x reti nak sebut.

      Delete
    3. hehehe sedap ke Kak Shikin ? tak pernah tapau lagi ehehe..

      Delete
    4. takoyaki ke Kak Shikin ? yang dalam dia ada sotong tu..
      rasanya tu makanan jepun hihi =P

      Delete
  3. banyak betul choices of food.. kene try jugak ni.. minggu lepas konon2 nak pegi makan kat sini tapi ramai yg amat tengah dok queue .. terus giveup

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kitorang pun kebetulan masuk ada lah space untuk berdua.. Dubu Dubu lagi penuh. but this kedai is a good try. memang recommended untuk pergi =)

      Delete
    2. Ada kat NU sentral eh. Nanti akak nak gi jln2 saya boleh try singgah.

      Delete
    3. yup yup.. kat NU Sentral lagi besar. dua tingkat terus hehe..

      Delete
  4. cakap je kat diorang - nak masuk blog lah wei, jangan jeling-jeling..hehehe.akak tak masuk sangat bab makanan korea ni, maybe sebab takde geng yang ajak makan sekali kot.Scha ada kat KL ke?nanti bolehla lepak-lepak ajar akak makan makanan Korea.haha,sedih je statement

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scha ? adeeeeh Kak Sal rindu Scha ni sampai salah blog hahaha.. tak apelah CT terima diduakan.. Scha ooo Scha.. ku seru dirimu dimana dirimu Scha ??

      jom laa try makan sekali. mana tahu kena ngan selera lepas tu terus jatuh cinta then terus book tiket nak pi korea terus tanak balik hari hari nak makan kimchi.. next time Scha (CT) balik bangi iols roger k hehehe..

      Delete
    2. Ayat CT rela diduakan tu so chomelllll :)

      Delete
    3. hahaha...silap org la kak Sal...ni CT ni....

      Delete
    4. hahahah. kak sal ni bolh buat lawak pulak diaaa. dia jenjalan entry scha kot tu yang tershasul gitu. hahahaha.

      CT, nanti dtg sini, bagitahu kita taww!

      Delete
    5. Kak Farrah : harus =P secomel diriku ahaaaaks..

      ZF : hihi Kak Sal mesti tengah mamai tu.. blogwalking banyak sangat sampai silap..

      Scha : itulah. kusyuk kat blog Scha sampai tak sedar dah sampai kat blog orang lain =D hihi insyallah nanti kalau balik kampung lagi iols roger..

      Delete
    6. hahaha...sorry Yang!Ct, Ct, Ct..ulang seribu kali.hahaha.ni mesti kes bukak banyak-banyak tab sekali.nasib baik mintak belanja makanan Korea je, kot mintak belanja gi Korea terus bangkrap. Biasalah CT Humairah, musim bola ni asyik jadi kelawar tak cukup tidur, tu yang mamai (tulis nama penuh conform tak tersasul..hehehe)

      Delete
    7. ahahaha haaa terus nama penuh keluar =D so deal yeaaay nanti Kak Sal belanja makanan koreaaa yahuuu yahuuu..

      Delete
    8. Wahhh...sal tengah sibuk BW lah tu..
      ...sampai tershashul..

      Delete
    9. hihihi terkeliru sudah Kak Sal =D

      Delete
  5. wahh nampak best je bulgogi tuuu hehhe

    kak ct ditag disni http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-ekinrazali-worth-rm500-to.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengikut tekak akak best best.. kena pi try okay =) adeh kenaaa tag.. hihi insyallah kalau rajin akak join.

      Delete
    2. okay inshaaALLAH one fine day nak cuba. kalau kak ct nak belanja okay jugk hahaha.okay :p

      Delete
    3. adus adus belanja ? boleh yang.. kena doa akak jadi kaya dulu k.. lepas solat tu selit nama akak mohon jadi kaya =D

      Delete
  6. pehhh makanan korea. kemahennn CT. hahahaa :P kita boleh makan sebab dia pedas. sedaaaap ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala nak kemaaahenn hahaha.. Nani suka pedas ye.. bolehlah try kimchi pedas tu..
      jom ngedate bebila =)

      Delete
  7. first time tgk f&n hitam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah. jakun gila bila dia hantar.. rasa macam tak ada gula tah tak pasti ada gula ke tidak..
      but macam panadol soluble aja hihi..

      Delete
  8. Assalam ct,
    hokeyh Penang tak dak
    ok bai :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh waduh gawat gaya gini.. hehehe.. kat Gurney Paragon ada Dubu Dubu kak..
      pi bawak boboboi makan makanan korea..

      Delete
  9. sedapnyer : )
    teringin lak rasa nak makan makanan korea. x pernah lagi makan kat mana2 kedai makanan korea ; )

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sedap.. so far makanan korea yang CT makan semua sedap.
      ada kesempatan boleh pegi cuba hehehe..

      Delete
  10. Jauhnya JJCM CT...
    IOI Citu mall ni memang banyak sgt pilihan tempat makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi skali skala.. nak pi korea betul takdak rezeki lagi =)
      betul tu PLM.. rasa nak pergi try semua kedai..

      Delete
    2. Akak tak pernah masuk restoran korea lagi rasenye. Kalau tenpayaki- Japan ke?

      Delete
    3. aaa rasanya makanan jepun.. tak pasti la kak..

      Delete
  11. bestnyaaa kat malaysia nak makan kat restoran, senang nak order, majoriti halal! :) duk sini duk seafood (tuna, sardin), vegetarian jaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tapi pengalaman yang dapat priceless.. kena balik malaysia cepat nanti boleh dating makan makanan korea hehehe =D

      Delete
  12. dah byk blogger up pasal ioi mall putrjaya ni . nanti masa sis pergi senang sbb dah byk maklumat ... rasanya klu sis mkn mmg x habis tu . x pe blh bawa bala tentera utk tlg habiskan ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mall baru kan.. ramai excited hehe..
      ahah angkut sekali kaum kerabat. tak pun kan make sure bebetul tengah lapar baru macam teruja nak makan sebab portion besar.

      Delete
    2. kita sharelah sis Vee...saya pun jenis cepat kenyang..huhuhu

      Delete
    3. jom jom ramai2 buat perjumpaan ahli kabinet blog =D

      Delete
  13. Haihh...terbaiklah tempat ni..dah 2x baca entri CT tapi wanie tak sampai sana lagi..hahahh...ok, esok decide nak p..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terus decide nak pi ? jangan lupa try makanan korea okay.. lepas tu mai kongsi ngan CT macam mana hehehe.. kene tabah kat IOI City Mall ni. luas yang amat..

      Delete
  14. tak minat makanan korea.. apapun bagus perkongsian untuk buat peminat makanan korea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi da penah try eh ? jom laaa try dulu nanti mana tahu terus jatuh cinta aaaa.. hihi..

      Delete
  15. ct jom ajk ayu mai sini jom..
    teringin nak makan korean food..
    tapi takott xkene selera en asben nia..
    heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Ayu jom.. nanti minta off day dari hasben.. dia jaga baby hehehe Ayu kuar jalan jalan miahahaha.. jenuh kang kena pelangkung ngan hasben Ayu.. ajak aje skali skala try. kot kena ngan tekak dia.

      Delete
    2. alaaa xtauu la tu..
      ayu pon xpasti ng tekakayu jugak nie..
      sabtu lepas xdan nk pusing ioi tu..
      dok kt tgkt 2 ng 3 je..
      so blm jmp kedai2 mkn yg best2
      nmpk food court je mase tu sbb ramai sgt org

      Delete
    3. sedap aje Ayu sure boleh punya masuk tekak tu.. tak pelik sangat pun..
      cuba sekali mesti nak lagi =D

      Delete
  16. Replies
    1. hehehe lap lekaih ayaq liuq tu..

      Delete
  17. tak minat sangat korean food tapi sekali sekala boleh lah ubah selera.. tq for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yes sekali sekala okaylah.. tekak kita cem mana pun tekak melayu jugak hihi =D

      Delete
  18. hm bestnya bestnyaaaa :DD bulgogiiii !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe suka bulgogi ke ? *sep sep* kita geng hehehe..

      Delete
  19. macam ni kita balik makan megi dan bayangkan ia adalah ramyeon je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ngak sama Cik Siti ngak sama =P boleh try dekat Gurney Paragon ada Dubu Dubu..
      ada lagi kedai korean food tapi tak pasti boleh makan ke tak kat situ..

      Delete
  20. sedap nya ramyeon beef tu..tengok pun tau sedap..erm..jeles makcik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anyonyo makcik hihi.. namo jeles lah. jom ngedate sama makan makan hihi..

      Delete
  21. pulun makan makanan korea ye..saya tak pernah pon makan makanan korea ni..adakah saya ni ketinggalan zaman

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak lah. lepas ni ada kesempatan bolehlah cuba.. sedap =D

      Delete
  22. saya pun selalu makan dubu2. semalam pun baru je makan lagi :p boleh tahan murah jugak ye restoran B.Bap ni.. kat dubu2 mahal sikit T.T saya penah pegi IOI ni sekali je. InsyaAllah bila dtg sini lagi nak try makan restoran ni. thanks review! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup compare harga pun memang lagi murah. plus kalo bulgogi kat Dubu-Dubu ciput aje dia kasi. harga almost sama. ini haaaa sepinggan penuh. sampai jenuh nak habiskan. kena try B.Bap pula oookay hihi..

      Delete
  23. best nyeee. kite suka la mkn mknn org lain .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi best best.. rasa makanan negara lain =D

      Delete
  24. makk aikkk sedapnya.. huhuuu (=
    singgah jejalan, follow dan klik klikk nuff sini (=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sedap. kena gaya pilih yang ikut tekak memang sedap =D

      Delete
  25. pehhhh akak sengaja nak buat kite jeles ke? uwaaa kakak ku sayang..nakkkk jugek! wuuuuu...
    tadii coffee ni makanan pulek.. lepas apa ek?hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi lepas ni ada banyak lagi review makanan Neddy ku sayang =D tapi kena buat entry slow slow.
      alaa skali skala saja. meh kita pegi makan bila ada masa okay..

      Delete
    2. kekeke. bole je kak. meh la datang johor. ;)

      Delete
    3. adus dekatnya Neddy ahaha.. memang dekat saaaaangat =P

      Delete
  26. kak wana x penah lagi makan makanan korea ni..teringin juga nak cuba..tapi, xde kawan..ct la temankan akak nak?? heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh Kak Wana.. syaratnya Kak Wana mai semenanjung dulu hihi. nanti kita ajak yang lelain sama-sama berkumpul =D

      Delete
  27. wah, dulu saya try street cafe je. sedaplah juga. tapi yag kata pedas tak pedas langsung pun. yang ni pedas tak kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak dok baca gak review street cafe. hihi one day kena cubalah.. huurm makanan yang kami try ni tak pedas. tapi kimchi tu super pedas. rasa pedas macam sambal tak masak. pahit and kelat and pedas..

      Delete
  28. Wahh nampak menarik ! Kak Ros belum pernah cuba makanan korea.. Takpe nanti boleh cuba;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kalau tak silap kan kan.. kat area JB ada banyak kedai makanan korea. kalau tak silap laah hahaha.. kena try skali Kak Ros.. mana tahu jatuh cinta =D

      Delete
    2. Banyak.. Tapi tak terpergi pun Ct..

      Delete
    3. hehehe Kak Ros pergi cuba then Kak Ros buat review pulak..

      Delete
  29. Tergoda tgk Bulgogi Bokkeum tu. Ohhhhhh...dah meleleh air liur ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. the best lah Kak Farrah.. not too spicy sebab tak minat makanan pedas.
      harus try okay hihi.. share berdua bertiga pun boleh..

      Delete
  30. ehhh dah berubah wajah la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa tulaaa lama tak jenguk..
      orang sibuk la katakan skarang miahahaha..

      Delete
    2. ZF kan dh start keje...dh start menabung..haruslah sibuk khen heee

      Delete
    3. ehehe nanti tabung dia penuh cepat dari tabung CT.. adus..

      Delete
  31. Replies
    1. uish hebat =P baru tengok tu dah tahu rasanya miahahaha..

      Delete
    2. ahakss...baru nk ckp..org rasa dulu baru tahu..ini baru tgk dh tahu sedap...ahaha jgn mudah tertipu..nampak sedap tapi sebaliknya nanti :-)

      Delete
    3. ZF terer Akak JM.. dia tengok aje tak perlu rasa.. dia terus tahu sedap ke tidak..

      Delete
  32. Replies
    1. hihi nanti CN boleh ngedate sini ngan hasben =D

      Delete
  33. lamanya tak makan makanan korea.
    ceh, macam la pernah makan.hehehe
    teringin nak makan, kat kota bharu ni mana nak cari?
    nasib baik la tak mengidam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada Mama adaaaaa !! kawan CT post kat instagram dia makan korean food kat KB Mall..
      tapi nama kedai tak sure. quite gempak jugak tengok. boleh terjah oookay Mama hihi..

      Delete
  34. *telan liur*telan liur*

    Xbaik tau! Ini adalah penderaan. Dahlah restoran Korean kat KK ni semua non halal. Nangis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mai laaaa KL lepak-lepak sini food hunting Kak Bibie.. oowh apa kata Kak Bibie bukak restoran korean cuisine yang halal.. haaaa kembangkan lagi bisnes aceceh =D

      Delete
  35. Hoho tengok gambar saja mampu. Tak pernah makan kimchi T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi jom la Budak kita jalan-jalan buat food hunt event aceceh event tu..
      eerk kimchi biasa2 saja.. jeruk kobis =P

      Delete
    2. x smua org boleh telan kimchi tu...ishh...sebut je dh terasa masam2 pedas di lidah..nyum2x

      Delete
    3. ehehe ni mungkin x masak betul cili tu x habes peram dah serve..
      memang rasa serbuk cili pure adus terbakar tekak..

      Delete
  36. besar portionnya...mcm dlm drama korea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang korea selalu makan ramai-ramai.. sebab tu kot portion besar..
      kita kena kongsi lah gamaknya =D

      Delete
  37. yeaayyy ade kat nu sentral ehhh... inshaa Allah.. ade kesempatan, boleh pergi ni (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah ade kat Nu Sentral.. lagi besar ada dua tingkat..

      Delete
  38. dulu dah lalu depan kedai ni tapi x masuk sebab adik yg follow tu x minat korean food huhhu..nampaknye perlu hajak CT lah teman hihhiih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. acececeh Akak JM.. CT okay saje akak la kot yang tak berapa nak sudi..
      *lari ke suatu sudut dan menangis* ahahaha..

      Delete
  39. bestnyaaaa. teringin sangat nak makan korean food. especially kimchi atau bean paste soup ke ape ntahh. haha. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. woh bean paste soup sedap sedap.. tapi macam taucu saja lebih kurang ehehhe..

      Delete
  40. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
    vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi iyeee insyallah kalau ada free time =)

      Delete
  41. sedapnyaaaa... macam makan kt korea la. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bolehlah feeling ada kat Korea sekali skala =D

      Delete
  42. Nak pergi sini kalau balik Malaysia nanti ^_^

    ReplyDelete
  43. Bestlah blog CT ni sebab selalu share kedai best2 including suggested food with the price.
    Tenkiyu, dear.
    Jangan lupa location tau senang nak Google or Waze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi Kak Shikin.. location ada kat tajuk dah =D

      Delete
  44. wah, nyummy2 tengok gambar makanan tuuu. lazat plak tengok,. kecur air liurr nii XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi apa lagi Wardah.. jomlah kita terjah kedai makan ni..

      Delete
  45. Teringin nak mkan makanan korea tapi xkan makan la n p jauh keadaan tak mengizinkan pergi mna2

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak duduk area mana ? kalo kat JB banyak kak oooi kedai makanan korea..
      kena make sure betul2 halal je la.. hihi..

      Delete
  46. Akak dkt sana tk ADa noodles ke?

    ReplyDelete
  47. Hmm,macam nak mencubanya bibimbap, rindu pula nak makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dok penah makan lagi bibimbap korea sana.. makan yang made in mesia je dulu..

      Delete
  48. SITII. JOM DATE NANTII! HEHEHEHEHe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jom jom.. ada duit semua jalan =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.