SITI.YANG.MENAIP: 2018 #TRAVELGOALS BY AIR ASIA

2018 #TRAVELGOALS BY AIR ASIA

/
46 Comments
January 01, 2018

2018 #TRAVELGOALS BY AIR ASIA


2018 #TRAVELGOALS BY AIR ASIA | Aaauch Air Asia is being cheeky once again. Came across this picture on Facebook. Why not saja suka-suka for fun hilangkan stress sikit don't have to be that serious. The first three destinations yang aku nampak are Melbourne, Tokyo dan Auckland. Oh my goodness.. Ketiga-tiga tempat rasanya memerlukan duit yang banyak jadi kenalah gigih lagi kita menabung. Obviously menarik tapi kena tengok poket sendiri dulu. My love towards Melbourne membuak-buak sangat agaknya or it is just about time to fly there again ? Maybe.. How about korang ? Mana tiga destinasi pertama yang korang nampak ? Hihihi.. Happy travelling !!

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

46 comments:

  1. busan jakarta tokyo... 1 da g lg 2 blom😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Tokyoo menarik.. tapi kena menabung dulu =)

      Delete
  2. busan, davao, auckland
    too bad semua ni takde dlm list utk tahun ni huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. woaaah tahun ni nak pergi mana tu.. enjoy !!

      Delete
  3. Replies
    1. huurm semoga dapat terjah. tahun ni tak ada wishlist hehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Jakarta ramai yang nampak. jom jom hihi..

      Delete
  5. 1. Jakarta
    2. Busan
    3. tokyo

    1 and 3 dah p... 2 blm...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi Tokyo dah pi bestnya.. boleh plan Busan pulak =)

      Delete
  6. Tahniah....kerana menjadi top travel 50 blog.

    ReplyDelete
  7. Salam owner blog Siti yang Menaip.
    Mohon update blog list puan dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah masukkan blog puan dalam blog list saya di Top 55 Blog Travel Malaysia 2017.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT dah update blog Rahsia Melancong dalam bloglist 'Kaki Travel' di senarai bloglist. boleh tekan 'Show All' untuk double check =)

      Delete
  8. Kita nampak Jakarta, Beijing, Tokyo. Semua pun tak pernah pergi lagi T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah tu ada rezeki sampai tu.. Tokyo jioooom hehe =D

      Delete
  9. Busan, JB dan Jakarta.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apalagi kak.. boleh plan da hehehe =D

      Delete
    2. kikiki.. Nak naik flight tu yang seram..

      Delete
  10. Mata ni nampak Busan, Tokyo, Jakarta ja. Nanti nak print nampak banyak sikit kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambooi Zumal sampai nak print hehe..

      Delete
  11. Hahaha. Menarik. Busan, Auckland, Johor. Errr..tetiba je Johor ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe menarik kan. eeh Johor pun banyak tempat2 best.. ada pulau yang cantik tu =D

      Delete
  12. Replies
    1. hihi ade yang menarik minat akak ? wheeere tooo =D

      Delete
  13. tak nampak apa pun..cmane ni? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin kena tunggu airlines lain pulaak buat macam ni =P

      Delete
  14. kita nampak busan. macam mana ni macam mana niii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa kenapaaa dengan Busan ? best Busan pegila =)

      Delete
  15. lagi 2 aukcland dgn johor bharu

    ReplyDelete
  16. Kita Nampak Jakarta, Busan and Maldives :)
    Thanks for sharing this. So fun :)

    ReplyDelete
  17. x jumpa lagi nanti usha balik.. akak datang nak ucapkan tahniah buat ct tersenarai dalam blog Travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak jumpa mana2 destinasi ke Kak EKin ? aiyooo.. thanks Kak EKin.

      Delete
  18. hahahaha~ kite pergi tak jauh sis.. kite nampak JOHOR BAHARU - TOKYO - JAKARTA jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tokyoo tu jawoooh tu hehehe.. Jakarta boleh nyopping dan makan2 best jugak tu hehe.. JB tu CT pun dah lama sangat tak pergi sana ehehe..

      Delete
  19. Ahahaha..sama pulak kami nampak mcm apa yg blogger atas ni nampak.
    Johor Bahru>Tokyo>Jakarta

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa boleh hai hai Atie gitu sehati sejiwa hehehe =)

      Delete
  20. 1.Busan
    2.Jakarta
    3.Aukland

    Hi Siti...Have a nice day ;)

    ReplyDelete
  21. BUSAN. JAKARTA. TOKYO

    hahaha...3 negara ni..aduhh..parah! LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Busan tu dah dah la.. pegi tempat lain pulak.
      Tokyoo nak ekot hehe..

      Delete
  22. busan.
    auckland.
    johor bahru :) ha ha ha
    thn ni in shaa Allah aida and famili kecik ni baru la nak travel luar malaysia.
    tapi dekat aje la. jiran-jiran jer :) hi hi hi...
    gi pun naik bas jer, siti. moga tercapai hasrat aida ni.
    plan nak cover dedekat dulu these few years.
    sebab nak bwk anak-anak, bajet nyer agak tinggi... diorang plak tahun-tahun exam.
    so, tak dpt la holiday bebanyak dlm setahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah semoga semua kawan2 dan CT sendiri dimurahkan rezeki ntuk merantau melihat dunia ciptaan-Nya.. untuk step dan langkah lebih jauh kita mulakan dengan yang kecil. tunggu anak2 lagi dewasa bawa jalan2 lagi seronok sebab lebih mengerti.. happy traveling Aida =)

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.