SITI.YANG.MENAIP: #REDTOGETHER : BELGIAN RED DEVILS

#REDTOGETHER : BELGIAN RED DEVILS

/
24 Comments
July 03, 2018

#REDTOGETHER : BELGIAN RED DEVILS - BELGIUM TO QUARTER-FINALS


Bola pula !!

Belgium it is my favourite team since 2014 walaupun kalah kepada Argentina. Aku bukan peminat tegar football (I do not speak football) but I like sukan yang big scale dan famous melibatkan negara.  Aku rasa worth it nak follow dan tengok. Dramas are everywhere. I watched all the four matches but last night punya match bikin jantung tak tenang. Japan's performance was superb memang samurai betul and I think Belgium won purely by luck - luck of the devil. Anyway.. as one of their supporters haruslah seronok bila team pilihan menang. Congratulations upon the victory to the quarter-finals. Brazil is one tough and strong opponent semua orang pun tahu - definitely hard to defeat. Tapi Kak Sal kata apa-apa kemungkinan boleh jadi when it comes to football. All the best boys !!

Crossed fingers.


SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

24 comments:

  1. Replies
    1. mungkin da tiba masanya untuk tengok hihi.. match makin sengit =D

      Delete
  2. Sedih Jepun kalah walaupun Mrs. A bukanlah fan Jepun sangat pun.
    Mrs. A suka team France tapi malam tadi bila tengok Brazil punya game dah suka Brazil la pulak hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaa last tu tengok muka pemain Jepun sedihnyaa rasa satu satu depa tayang ohnooo tak sanggup. Brazil memang semua tahu hebatla takleh kata apa =)

      Delete
  3. Tahun 2018, banyak team yang dikenali dan favorite yang balik awal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bola kan.. bergolek kejap atas kejap bawah gituu hihi..

      Delete
  4. Replies
    1. CT tengok World Cup je ahahha empat tahun sekali =P

      Delete
  5. Red Devil? bukan Man Utd ker? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua dua pun guna nickname sama =D

      Delete
  6. Nani dengan bola ni tak berapa nak sebati. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama juga sebenarnya tapi suka tengok World Cup hihi..

      Delete
  7. Belgium ada Carrasco hensem! Malam ni lawan Brazil weyh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih Carrasco memang handsome. tapi Adnan pun handsome jugak hahahaha.. neves gak ehhh lawan Brazil hebat..

      Delete
  8. bila ciksiti sembang bola.. hihi

    ReplyDelete
  9. Zumal tak tau nak sokong mana. Hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sokong team yang tinggal ahaha..

      Delete
  10. bukan peminat bola juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cheq minat 4 tahun sekali ja =D

      Delete
  11. I do not speak football too πŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak habis da football language ni. lepas ni cari language lain =D

      Delete
  12. akak tak tengok WC tapi tahu france menang hehehe

    ReplyDelete
  13. Tak berapa minat bola.. kadang-kadang je tertengok sebab temankan encik suami..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.