Biskut Oreo Trolls World Tour Edition Sudah Mula Dijual Di Malaysia ? | SITI.YANG.MENAIP

Biskut Oreo Trolls World Tour Edition Sudah Mula Dijual Di Malaysia ?

/
40 Comments
June 18, 2020
Please Mondelez please !!
Bawa Oreo Trolls masuk Malaysia pleaseee..

These New 'Trolls World Tour' Oreo Cookies Feature Bright Pink ...
https://www.elitedaily.com/p/these-new-trolls-world-tour-oreo-cookies-feature-bright-pink-green-fillings-22602660

Korang dah tengok ke animation Trolls World Tour ? Best dan sangat colourful dan soundtracks semua best sangat. Aku ni nama ja semakin menua tapi masih jiwa kanak-kanak. Layan cartoon kalah anak-anak buah. Ni haaa aku jumpa online few days ago masa tengah online - Oreo siap keluarkan biskut khas limited edition untuk Trolls. Kat oversea sana sudah berleluasa dijual. Kat Malaysia dah ada ke ? Adakah biskut Oreo Trolls World Tour Edition sudah mula dijual di Malaysia ? Kalau sudah - dimanaaa ??? Korang kalau ada terjumpa tolong bagitau aku okay.. Kalau belum lagi please Mondelez please !! Harapnya tak lama lagi adalah sebab menarik sangat aku rasakan dan kat Malaysia pun ada ramai peminat Trolls. Sudahlah comel-comel semua watak Trolls kena pula dengan Oreo haih !! Setakat ni aku jumpa Oreo Trolls boleh dibeli secara online tapi dari websites luar negara. Huuurmmm..

Gewam !!


You may also like

40 comments:

  1. dya tak pernah nampak lagi orea troll ni kt malaysia. dya pun minat cartoon jgk. jiwa cartoon kita sama lah. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe itula tu lebih suka tengok animations dr yang serious2 hehe.. jiwa kanak2 lagi kita ni. memang xde masuk Malaysia lagi tu dok tunggu..

      Delete
  2. Amboii...bkn main cun lg paketnya..

    ReplyDelete
  3. alahai comel la plk packing dia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan CikNor.. tengok la pek dia pun da comey..

      Delete
  4. Hehehee... tak tengok lagi dah tak sesuai kot umur mak-mak nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi saya animations ni xde age limit.. eheh saja2 suka tengok =D

      Delete
  5. wah excited nya. harap cepat la masuk malaysia ^_^

    ReplyDelete
  6. Anak2 memang minat trolls ni, comel dan menarik :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kita tunggu benda masuk Malaysia dulu..
      nanti kita try k..

      Delete
  8. alahai kiutnye oreo trolls!

    ReplyDelete
  9. wah
    harga berapa tu
    macam mahal jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu benda tak masuk Malaysia lagi..
      tatauuu lew..

      Delete
  10. Setakat ni belum masuk lagi rasanya.
    Kalau dah masuk Malaysia berapalah agaknya harga dia? Hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh mahai sikit la kot kan.. tapi xleh mahal2..
      bisekot je pun hahaha..

      Delete
  11. belum lagi ...

    cantiknya lah caler tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pandai depa pilih warna packaging tu..
      tergodaaa rasa..

      Delete
  12. Ksarie pun layan cerita tuh sebab budak-budak. Colourful sungguh packaging dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe best Trolls ni santai je tengok dala colourful..

      Delete
  13. wahh cantiknya nampak packaging tu..kalau Oreo ni bukan anak jer suka dgn umi diorg pun sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe samala kak.. bukan kanak2 je suka. yang dewasa pun suka hehe..

      Delete
  14. Replies
    1. inviting sangat warnanyaa.. cepat la masuk malaysia..

      Delete
  15. trolls mmg best. esp lagu2 nya. hehe nanti boleh la nyanyi sambil geget sekut orea ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang baru ni best lagu2 pun best hehe layan tengok..
      itula tu cepat la masuk malaysia..

      Delete
  16. So far tak pernah nampak lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya pun memang tak masuk malaysia lagi..

      Delete
  17. buat masa ni belum jumpa lg....

    ReplyDelete
  18. Wow, wow, wow..ini kalau anak tengok ni memang kena beli ni. Nasib baik tak masuk Malaysia je lagi :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.