Senarai Bloglist SYM 1/2020 | SITI.YANG.MENAIP

Senarai Bloglist SYM 1/2020

/
64 Comments
May 10, 2020
Alhamdulillah selesai satu segmen : Bloglist SYM 1/2020.

Terima kasih semua kerana sudi join segmen yang tak seberapa ini. Aku decided untuk letak semua links dalam senarai bloglist sebagai tanda penghargaan. Boleh semak links korang di sidebar kecuali kecuali dua link - Lampu Hijau dan Sayidah Napisah. Dah banyak kali tekan 'add' tapi masih tak dapat detect untuk masuk senarai. Later aku cuba lagi yaaa..


Seperti yang dipersetujui ketika korang join, link SITIYANGMENAIP juga perlu diletakkan di dalam senarai bloglist di blog korang. Mutual agreement gituuu ada give and take. Jadi bolehlah update senarai bloglist masing-masing juga. Senarai bloglist ini akan kekal di blog ini sehingga segmen bloglist baru dibuat. Harap yang sama juga di blog korang. Salam perkenalan buat semua yang baru kenal dan semoga kita semakin rajin untuk blogwalking menjenguk blog rakan-rakan bloggers yang lain.

Selamat berblogging.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

64 comments:

  1. Ok terima kasih. Dalam proses letak.



    ReplyDelete
  2. Sy pn dh letakkan blog ni dlm bloglist sy...salam ramadhan

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa cik siti., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa Wak.. selamat berPKPB yee..

      Delete
  4. Terima kasih ya. Lain kali ada segmen jangan lupa invite Syu (✿◠‿◠)

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome.. hehe insyallah lama sikit lah baru buat lagi =D

      Delete
  5. okay dah update bloglist juga

    ReplyDelete
  6. Yay, dah masuk bloglist. Nantikan pengumuman pemenang segmen bloglist pkp 2020 pada 12 Mei ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeaay dah tak lama tu 12Mei hehe..

      Delete
  7. hai kak ct, selamat berkenalan, hehe..

    ReplyDelete
  8. waeeyoooo~ whyyy tak dapat nak masuk bloglist sobsobb. takpelah takde rejeki hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaa tak tahula nape awak.. kite tatau nak buat macam mana..
      xpela kite still blh jenguk2 blog kite.

      Delete
  9. Tahniah2...pd yg terpilih...

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada yg terpilih....

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tersenarai juga jadi bloglist awak.. tq dan tahniah pada yang tersenarai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih kerana support segmen kite..
      kite memang niat nak masukkan semua =)

      Delete
  13. Tahniah kepada yang masuk senarai

    ReplyDelete
  14. Ala baru perasan Siti buat segmen. Apa pun, tahniah ye yg tersenarai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngakpapee dong.. kite selalu je jenguk each other =)

      Delete
  15. Terima kasih siti. Nanti saya cuba cari kenapa ya blog saya tak boleh diadd

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya da cuba banyak kali.. memang tak boleh T.T

      Delete
  16. Mungkin siti boleh cuba link ini inilampuhijau@blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah cuba.. masih tak dapat detect..

      Delete
  17. *inilampuhijau.blogpsot.com. maaf tersalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pun tak boleh. memang tak ada response..

      Delete
  18. wahhh bloglist update.. niceeee

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  20. waaaaahhhh tahniah semuanya!

    ReplyDelete
  21. Singgah sini blogwalking kejap~

    ReplyDelete
  22. Tahniah untuk semua yang terpilih.

    ReplyDelete
  23. Ala, terlepas nak join. Tahniah yang tersenarai.

    ReplyDelete
  24. Senang pastinya yang masuk daftar list

    ReplyDelete
  25. Hi SYM,

    Nisa nak jemput join birthday giveaway Nisa

    https://anisa-mylife.blogspot.com/2020/05/birthday-giveaway-anisa-anuar-official.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah Nisa jika ada kelapangan..
      terima kasih ya..

      Delete
  26. Assalamualaikum. Alamak, terlepas segmen ni. apa pun tahniah penganjuran dan rakan2 yang join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe next segmen sudi sudikanla join =)

      Delete
  27. Assalam, bunda kembali setelah lama menyepi..semoga ukhwah kembali terjalin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome back Bunda.. marila kita rajinkan berblogwalking..
      ehehe saya pun kurang skrng ni..

      Delete
  28. Tahniah! buat blogger yang tersenarai.
    Later Mrs. A letak ya...

    ReplyDelete
  29. Tahniah pada yang tersenarai..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.