Bekalan Jajan Untuk Kekal Waras Sepanjang RMO | SITI.YANG.MENAIP

Bekalan Jajan Untuk Kekal Waras Sepanjang RMO

/
34 Comments
March 26, 2020

Stock jajan begini perlu ada untuk kekal waras sepanjang RMO.

Bekalan aku dan sepupu, RaihanF makin susut.
Perintah berkurung dilanjutkan.

Hurrm..


You may also like

34 comments:

  1. Hahahaha adeii ingat Sis aje kaki makan Choki-choki, ko pun sama ek hahahaa..dalam bag tangan mesti nak kena ada...

    ReplyDelete
  2. mmg kena tambah lg tu bila dh dilanjutkan tempoh PKP

    ReplyDelete
  3. berapa hari punya ini. hahaah

    ReplyDelete
  4. Jajan mesti ada..ddk rmh nk ngunyah je..huhu..

    ReplyDelete
  5. Hmmm! gemuklaaa lepas PKP ni nanti... hehhehehe.

    ReplyDelete
  6. Wow banyaknya jajan! Stay safe Siti!

    ReplyDelete
  7. nak kene pegi cari jajan jugak ni.
    i don't have much to eat here but enough for me to survive Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. Hahahahha samalah.. tapi kita jarang makan sekarang.. gigih nak kurus

    ReplyDelete
  9. aisshhh terus rasa nak cari jajan pulak. lagi2 pocky dengan choki2 tu. sedapnya.

    ReplyDelete
  10. Best ada ada stok bekalan. Dah susut tu sampai masa kena topup tu :)

    ReplyDelete
  11. Sama laa..kena ada stock jajan & coklat.
    Mulut terasa nak mengunyahh jer.
    huhu

    ReplyDelete
  12. hahhahah
    bertabahlah ct, ada lagi 2 minggu
    utuk kekal waras di rumah

    ReplyDelete
  13. Wahh nak sikit boleh!! >_<

    ReplyDelete
  14. Manisan SYM oiiiii kena banyak senaman kardio ni

    ReplyDelete
  15. Walaupun badan terkurung tp selera mkn tak terkurung sama,kan..

    ReplyDelete
  16. Untuk santapan mulut😘😘

    ReplyDelete
  17. Boleh tahan banyak bekalan PKP tu

    ReplyDelete
  18. bekalan jajan itu perlu ye...hahahhahaha

    ReplyDelete
  19. haha. takde jajan tak syok la layan drama

    ReplyDelete
  20. Banyak stok cekelat dia hihi..stok jajan cheq pulak dah makin surut, nak kena topup la esok atau lusa..😅

    ReplyDelete
  21. Tu dia jajan dia.. mama xde Beli jajan pun tau.. sebab stok kat umah dh Ada hihii

    ReplyDelete
  22. amboi siti..sedap2 semua!

    ReplyDelete
  23. tkthula npe lgu tk leh play kt entri blog.

    cuba try link ni..

    https://drive.google.com/file/d/1UQ6NHBVVSBiIosGZeqt5E6EM5qx0Sllo/view?usp=sharing

    ReplyDelete
  24. Oooo that's a lot of Jajan right there.
    My brother in law pun simpan banyak jajan in stock haha

    ReplyDelete
  25. KSarie punya bekal jajan untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak kat rumah ni cepat naw menyusutnya padahal dah beli sebeban dah huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  26. saya kalau tiada jajan lagi waras

    ada jajan jadi tak waras

    ReplyDelete
  27. saya tak beli jajan. kalau beli sehari mesti habis punya. so beli stok makanan mentah,buat snek sihat je.. hehe

    ReplyDelete
  28. Stay safe sis....bekalan jajan kat rumah ni pun dah makin susut. Nak tambah tapi tak mau keluar. Order online entah bila nak sampai waktu-waktu gini.

    ReplyDelete
  29. sha pun tgh cr jajan yg boleh tahan lama..stakat ni jmpa biskut ja..haha jimat la sikit

    ReplyDelete
  30. Akak kalau jajan begini bahaya...sekali duduk je boleh habis. Lepas tu murung sendiri :)

    ReplyDelete
  31. Kalau Shapula.. kopi, jajan dan buah.. memang wajib kena ada.. Kalau tak dia punya stress tu lain macam.. hahaha..

    ReplyDelete
  32. Hehehe... betul tu.. jajan ni pengubat stress😂🤣... saya pun sama, kena ada benda-benda gini di rumah.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.