Trip New Zealand 2019 : 0.0 Teaser | SITI.YANG.MENAIP

Trip New Zealand 2019 : 0.0 Teaser

/
34 Comments
February 10, 2020
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Alhamdulillah syukur untuk sebuah lagi kisah pengembaraan di bumiNya.
#TravelockCT #TravelockCTxNewZealand


Soon to be released..

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

34 comments:

  1. wahh..bestnya..summer hols..road trip ke ni..

    ReplyDelete
  2. bestnyaa.. kena simpan angan2 dlu nak sampai tempat ni..

    ReplyDelete
  3. Hamboi..
    Satu donia dia berjalan ye.

    ReplyDelete
  4. Wah ni mesti pergi bulan 12. Adik bongsu pun nak jalan ke sini hari Khamis ni.

    ReplyDelete
  5. Teruja dan rasa teringin nak pergi...

    ReplyDelete
  6. Aduhaiiiiiiiiiii stress ahkak tenguk gambar cantik ni. huhuhuhu *nangis bucu katil*

    ReplyDelete
  7. cantik nya view new zeland..seronok dpt jln2 tgk negara org

    ReplyDelete
  8. Wah dah Ada tempat nak berjalan ye siti..
    CH pun teringin hendak ke New Zealand ni..

    ReplyDelete
  9. Tak sabar nak baca sharing siti bercuti di New Zealand... moga² satu hari nanti saya pun dapat menjejakan kaki kesini... 😊

    ReplyDelete
  10. Wahhhhh tengok gambar-gambar pun sudah bikin hati berdebar-debar sebab banyaknya tempat yang cantik-cantik banget di New Zealand ni kan

    ReplyDelete
  11. bestnyer cik siti jalan jalannnns jeer., ;p

    ReplyDelete
  12. seronoknye jalan -jalannnnn.

    ReplyDelete
  13. Waa bestnya..tgk gambar pun mama dh Rasa excited.. tak sabar

    ReplyDelete
  14. jelesnya !!!!!! akak tengok gambar2 kat ig awak pun rasa macam nak terbang ke sana ha..

    ReplyDelete
  15. akak nampak buah-buahan bestnya... tak sabar nk baca

    ReplyDelete
  16. wahh bestnya ke New Zealand, tak sabar nak baca.

    ReplyDelete
  17. subhanallah cantiknya pemandangan :D

    ReplyDelete
  18. Cepat update akak nak baca...

    ReplyDelete
  19. Wow bestnye jalan-jalan New Zealand.

    ReplyDelete
  20. wahh bestnya jejalan NZ

    ReplyDelete
  21. Semoga Kak Feni sampai juga ke sana. Aminnnn.

    ReplyDelete
  22. Wow bestnya! Tak sabar for your full post on this!

    ReplyDelete
  23. wahhhhhhh dia melawat 'syurga dunia' kali ni...

    ReplyDelete
  24. Oh my bestnya! Can't wait to read the full post sebab ayah asyik mention pasal NZ and Australia and keep asking me to compare between these two countries, which one yang best untuk travel. I personally like NZ more because of its beautiful nature.

    ReplyDelete
  25. Tak minat sangat travel. Tapi tengok gambar ini, sejuk saja mata..

    ReplyDelete
  26. Cantik sangat!! Kalau ada rezeki teringin nak pergi jugak... ngeheh ^_^

    ReplyDelete
  27. i wish i will be here one day ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.