Sedapnya Sushi Dari Empire Sushi | SITI.YANG.MENAIP

Sedapnya Sushi Dari Empire Sushi

/
17 Comments
February 09, 2020
Tak tahulah berapa kali dah beli sebab asal nampak saja terus nak beli. Bila teringin lagilah rasa nak membeli. Sushi dari Empire Sushi bagi aku sangat sedap dan banyak pilihan untuk dipilih. Harga pun murah jadi berbaloi sangatlah. MamiZ yang tak suka sushi sangat pun dah pandai makan sushi. Aku dah pernah kongsikan diSINI pasal Empire Sushi jadi tak mahulah nak ulang lagi. Saja nak share gambar-gambar saja cuci mata seksa jiwa sambil telan air liur.


Rasa teringin pula.. ada juga ni nanti keluar pergi cari.
Bukan boleh percaya sangat ni hahaha..

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

17 comments:

  1. sedap dan banyak pilihan..harga reasonable..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. banyak pilihan dan harga berpatutan =)

      Delete
  2. Memang banyak pilihan.

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaa! rasa nak g kedai skrg jugak nak beli shushi..

    ReplyDelete
  4. Rasa teringin makan sushi pulak

    ReplyDelete
  5. Terjebak suka sushi masa makan kat seoul garden kat Mines. Lepas tu terus suka. Kecur tenguk. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Kak Sue nie tak pandai sangat makan makanan Jepun. Tapi nie nampak menarik pulak..

    ReplyDelete
  7. Sotong kurita tuh macam memanggil-manggil untuk dicuba

    ReplyDelete
  8. Tetibabterasa nak Ka sushi lak hihu

    ReplyDelete
  9. Nampak sedap..harga pun tak mahal mana kan...

    ReplyDelete
  10. Sedapnya sushi.. Rasa macam nak cari juga..

    ReplyDelete
  11. Selalu kalau pergi sini tak tahu nak beli yang mana satu. Last-last tak beli pun selalunya.

    ReplyDelete
  12. selalu beli kat Aeon jew kalo teringin nak makan ;)
    dulu dulu gajin jugak buat yang simple simple ... siap google lagii heheheee

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.