Nestle Kit Kat Perisa Mandarin Orange Yang Sedap | SITI.YANG.MENAIP

Nestle Kit Kat Perisa Mandarin Orange Yang Sedap

/
30 Comments
January 13, 2020

Aku suka makan coklat tapi tak minat sangat coklat perisa oren. Tapi nak jadi cerita satu hari aku gatal beli sebungkus Kit Kat baru perisa Mandarin Orange. Aku memang suka Kit Kat jadi masa first time jumpa kat kedai aku terus beli nak rasa. 

Tak menyesal beli !!

S E D A P

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

30 comments:

  1. ni limited edition sempena CNY ke..suka juga kitkat ..nanti nk try la yg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya LE untuk CNY ni sebab tengok depa letak kat tempat2 promo CNY hehe.. try try sedap =)

      Delete
  2. Haritu pegi Giant nak beli Oreo Red Velvet, ada nampak kit kat ni tapi sebab Tqa tak makan oren and tak berapa gemar perisa buah, tak beli lah. Tapi lepas baca ni, maybe I should try some and the rest bagi dekat my sister sebab dia hantu oren and buah yang masam2 ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oreo Red Velvet sedap kan !! hahaha manis2 pun sedap gak. well that was what in my mind masa beli. okla i bought one packet nak rasa hehe.. then boleh kasi anak2 buah diorang makan je semua benda. rupanya sedap !! hahaha.. buah oren tu suka je tapi da jadi coklat kureng sket.

      Delete
  3. nak kene cuba nih,selalunya kit kat punya coklat memang tak pernah mengecewakan... ni sempena CNY yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul. antara my all time fav. kalo blur2 tatau nak beli choc apa carilah kitkat sebab sedap je =D

      Delete
  4. kalo sedap mcm nk kena beli jgk ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut selera kiteee sedap la hehe.. cuba k nanti =D

      Delete
  5. Tak rasa lg tp akak sukakan perisa oren..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mana menghilang focus tu kak ? pergi cari balik lekaaaih jangan biar lelama nanti penasaran susah =P

      Delete
  7. Tak jumpa lagi dekat area sini.. menarik untuk dicuba ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ritu jumpa kat Billion. pastu jumpa kat Jaya Grocer. makin senang kot nak jumpa skrng sebab nak CNY dah ni..

      Delete
  8. nak try beli jugak lah. anak2 dok tergoda tengok iklan kat tv tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah kan ade iklan dia.. baru tengok skali ritu. time tu da beli dulu baru tengok iklan ngeh2.. try try sedap =D

      Delete
  9. akak dah tak boleh nak makan chocolate2 ni dah.. takut manis2 dah weiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kak makan sikit gigit sikit jeee.. lepas tu minum air banyak2..

      Delete
  10. Belum jumpa lagi kt sini.. Nnt nk try cari tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrng mesti senang nak jumpa. nak CNY tak lama lagi =D

      Delete
  11. same lah nurul pun tak suka coklat perisa oren. rase pelik. hehehe

    ReplyDelete
  12. Tak pernah try lg ni. Kite tak berapa minat sangat coklat perisa oren ni, hihi.

    ReplyDelete
  13. Cheq bila baca saja ada perkataan 'oren' dan 'coklat' dalam satu ayat, haa dah boleh tau outcome dia....mesti SEDAP punya 😆

    ReplyDelete
  14. Akak pulak suka kumpul oleh2 dia bila beli kit kat. Kit kat banyak2 bagi kat anak buah dan oleh2 dia kita simpan. hehehe

    ReplyDelete
  15. tetap sedap kitkat yg lama.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Wah.. nak kena cuba nie, hari tu nampak juga kat NSK..

    ReplyDelete
  17. jarang ada perisa oren..harus dicuba..

    ReplyDelete
  18. sedap ek? kitkat ni kita suka yang plain biasa dari zaman dulu kala tu jugak...

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.