Talk To Me.. Not About Me !! | SITI.YANG.MENAIP

Talk To Me.. Not About Me !!

/
44 Comments
November 10, 2019
Image result for talk to me not about me

Sembang apa tuuu pasal saya ?? Acah sangat.



You may also like

44 comments:

  1. Auch,, sakitnya tu di sini.. ^^

    ReplyDelete
  2. Siapa tu.. Beraninya.. 🤔🤔

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi depa tatau pusing2 orang mai bgtau kat kitaa jugak..
      layankan saja drama nya..

      Delete
  3. Ermmm.... kalau cakap di belakang... namanya mengumpat tu...

    ReplyDelete
  4. jgn mengata blkg sdh.. haha

    ReplyDelete
  5. People nowadays, ish ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pun kadang2 tanpa sedar.. marilah sama2 insof =(

      Delete
  6. baru nak membawang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk taakbaik awook..!!
      bawang holland ke bawang merah kecik ?

      Delete
  7. dak! dak!! kita sembang pasal org lain laa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sembang pasal orang lain pun x baik gak..
      cubit kaaang..!!

      Delete
  8. yezza.....suka quoate ni...kurangkan membawang.

    ReplyDelete
  9. zaman sekarang kan, tangan yg bercakap. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa itulah zaman sekarang.. tapi kadang kita pun x sedar kita sama terlibat jadi kena alert sentiasa semoga dijauhkan..

      Delete
  10. Yes, supposed to be like that. Talk to me not about me :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. sembang macam da kenal kite padahal satu hapa pun tatau pasal kite. cem manaa tuuu nak buat..

      Delete
  11. Alahhhh, buat tak tahu je. Orang sekarang memang banyak macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat tatau tapi sebab ada yang menyampaikan jadi tak senang duduk menyirap semua ada hahaha.. susah gak =(

      Delete
  12. Sembang pasal betapa bestnya Siti berjalan ke sana ke sini. KSarie nak berjalan sakan juga macam Siti one fine day nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak.. tapi hakikatnya disebalik setiap 'best' itu ada pahit getir hidup dan pengorbanan. cuma tak cerita saja..

      Delete
    2. Life memang macam tuh kan. Biasanya pahit getir kehidupan, pengorbanan, air mata, etc kita simpan sendiri sebab bukan semuanya memahami.

      Delete
    3. kan.. Allah kasi lebih satu bahagian kurangkan bahagian lain. lebih orang lain pada bahagian lain ujiannya juga berlainan. yang pasti.. semua adalah terbaik =)

      Delete
  13. jom pekena coffee dan kita sembang sakan huhuuuu

    ReplyDelete
  14. Kes kata belakang la ni. .. Hihi

    ReplyDelete
  15. Talk about you kindness ND of course your cuteness

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh ehh Mama ni mana tahuuu kite ni kind.. tapi cute tu okay kite suka hahaha..

      Delete
  16. Spesies begini tak pupus lagi rupanya...biarlah. Free sangat tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu they wont stop macam mana pun. kadang2 depan kita manih melecaih. alih2 kat belakang membuat onar..

      Delete
  17. Yang ni peringatan cara halus ni..bagus2..haha

    ReplyDelete
  18. hahaha... makcik bawang igt tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.