Oreo Red Velvet Limited Edition Baru Yang Sedap | SITI.YANG.MENAIP

Oreo Red Velvet Limited Edition Baru Yang Sedap

/
58 Comments
November 27, 2019
Oreo Red Velvet Limited Edition yang baru dipasaran !!


Peminat Oreo sila angkat tangan !! Sep sikit kita geng !!

Sambil menaip entry balas comment dan blogwalking sikit boleh ngunyah biskut Oreo Red Velvet Limited Edition yang baru dipasaran.

S - E - D - A - P

Ikut cita rasa anak tekak aku memang sedap tapi tak boleh makan sekali banyak. Manis melecaih dari Oreo biasa tapi setiap gigitan dan kunyahan penuh nikmat. Aku makan dua ketul saja lepas tu kena surrender sekejap kena berhenti. Sulam minum plain water pulak. Aku macam terbaca Oreo Red Velvet ni hanya ada dijual di 7Eleven tapi tak pastilah kalau dikedai-kedai lain pun ada dijual juga. But.. 7E is everywhere jadi senang nak dapatkan. Harga pun hanya RM3.70 (tolooong jangan kata mahal puuurlis puuurrrrlis jangan kata mahal, kalau ini pun mahal aku tatauuu nak cakap apa dah) habis affordable dah harga tu untuk sebungkus cookies yang sedap.. Kalau hampa kata mahal juga kena makan biskut timbang ada icing warna warni tu sajalah - itu pun dekat RM5.00 sekilo. Pfffttt.. !!

Aku kasi 4.5 / 5 sebab krim sikit tak macam normal Oreo.

Sementara stock masih ada. Cepat pergi beli.




You may also like

58 comments:

  1. Replies
    1. bagus..!! hihi benda baik kena kongsi bersama =D

      Delete
  2. oreo biasa pun dah rasa manis, yg ni lg extra manis..hmmm potong kaki la kalau makan oreo banyak2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu sis dah payung da makan sikit2 ja.. jangan sekali gus semua =D

      Delete
  3. Baru je try 2 hari lepas. Memang sedap! Tak rugi beli.

    Ika datang singgah sini.
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/book-review-puaka-taman-tema.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..!! tapi akak boleh makan sikit ja sebab manis naaw..
      esok lusa makan lagi =D

      Delete
  4. Peminat red velvet ni memang kena cuba, sama tak rasa macam red velvet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sikit hehe tapi tak sangatla. krim pn tak rasa cheese sangat. just nice =)

      Delete
  5. ada perasan haritu iklan 7Eleven promote oreo RV ni kat FB. Belum try beli lagi.. kalau Siti kata sedap, meaning dat i kena berlari lah pergi 7E beli RV Oreo ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kite pun tengok kawan share. sedap !! ikut citarasa kite sedapla. okayla manis2 bisekoot kan..

      Delete
  6. Nampak menarik...tak pernah cuba lagi....nanti nak cari la

    ReplyDelete
  7. oh kt 7e ye..sbb aritu ada kwn update die br blk dr spore bli kt sana..ni dh ada kt msia ..nk cari la nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengok orang share katanya di 7E semenanjung saja kecuali Langkawi. hehe..

      Delete
  8. wow nampak menarik.. harus saya cuba juga

    ReplyDelete
  9. oreo memang kegemaran aiyan, akak pun kadang layan jugak... yang ini menarik betul tak pernah jumpa jugak ni, kene cari nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru lagi rasanyaa masuk Malaysia. kena cariii.. kat tempat ct ni area luar bandar pun rituu kat 7E tinggal 2 je hehe..

      Delete
  10. nampak gak iklan dia kat FB tadi...macam sedap aje, manis ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinyaa manis hewhew.. tapi sedap !! layan je =D

      Delete
  11. Menarik nih, boleh try nanti 😎

    ReplyDelete
  12. wow, baru taw nih. jumpa nanti boleh laa try hihihi

    ReplyDelete
  13. alahai menariknya packaging tu. confirm lah pasni kami pi cari. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari jangan tak cari.. biar cari sampai dapat !!

      Delete
  14. lama tak pi 7e.. kalau manis sgt ni kena surrender

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis laaa manis2 bisekot. jangan laaa makan satu bungkus tu terus pandai2 lew agak2. jangan surrender lagi nanti tringat2 baruuu tau hihihi..

      Delete
  15. MAHAL.... deen maju murah wakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. huurrm.. payah ni komen lari context ni. malas layan =_='

      Delete
  16. argggg sedapnye.. lama da usha nak beli tapi kita tengah cut off sugarrrr.. tengah diet ni. huaaaa nak jugaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhew !! kalo tengah diet memang kena tengok jele. xleh makan nanti diet tak menjadi.. tapi kalau tingin tu makan leeee nanti ngidam tringat2 kan susah =P

      Delete
  17. Lom jumpa lagi kat sini.... 😍😍

    ReplyDelete
  18. Kena pi kotaraya cari ni.. Sini mmg sebulan dua baru sampai kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. lamanya..!! xpe on the way tu. yang dikawasan rumah ct pun dah habis da tengok. masa beli tu tinggal 2 je. lajuuu betul =P

      Delete
  19. Nak tambah sedap, cicah fresh milk. Bukan full cream milk ye anak-anak. Fresh milk / low fat milk pun boleh. Shedappp πŸ˜‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yang minum susu boleh cuba ni.. tips tipss =D

      Delete
  20. Tu la mebe kat ada kat 7 eleven. Die hard dan oreo ni nasib takda kt kedai runcit so selamat diet hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hewhew.. jangan sampai tringat ingattt nanti hihi..

      Delete
  21. ya memang manih gilaa....sy jaraaaang mkn oreo..boleh kata setahun sekali kot hahaha...tapi sebab sy suka mkn red velvet cake tu try jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe btol manis. eventho suka oreo tapi yang ni boleh makan 2/3 je skali makan. 2 pun dah terasa manis sangat. kena minum plain waterr nak rinse mulut.

      Delete
  22. Replies
    1. ikutla kemampuan masing2 melawan rasa manis.
      if its too sweet no need to eat.. huahua tengok only =P

      Delete
  23. biskut oreo sedap2..tapi tulah manis2 belaka..

    ReplyDelete
  24. Dekat giant sekarang tengah promo sampai 11 Dec.. RM1.99 je.. dah 3 hari pergi out of stock.. huhuhu..Saya makan oreo, inti memang kasi buang.. Tak mampu tahan dia punya manis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cream dia ikut mood kadang2 rasa nak makan kadang2 rasa tamo. yang sedap tu biskot diaa kan.. wow kat Giant ada promo ? murah sngt tu half price.

      Delete
  25. Yang nie belum try lagi.. kang nak try tgk la kat Econsave

    ReplyDelete
  26. Omg baru tahu ada oreo red velvet. Okay, nak cari juga petang nanti

    ReplyDelete
  27. limited edition kah..haih baru tau ni kne g terjah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya limited edition. kena cepat !! barang baik laku keras hehe..

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.