Ejen Ali Dan Kapal Terbang Air Asia | SITI.YANG.MENAIP

62 comments:

  1. waaa~ ni kapal terbang untuk domestik ke international?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure pulaak tapi domestic kot.. sbb kite arrive kat domestic hall =D

      Delete
  2. wow..bgusnya ejen ali..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam diam2 kaan dia ade kapal terbang da..

      Delete
  3. wah tahniah keluaran anak2 malaysia kini makin dikenali di serata dunia ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi dari jauh nampak dah Ejen Ali kaan..

      Delete
  4. Kan... Menarik jugak šŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemain Ejen Ali skrng.. x main biasa2. terus kapal terbang..

      Delete
  5. Wahhh. Ejen Ali tu. Kalau anak-anak tengok ni mesti teruja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ni tahu pun sebab anak2 buah dok layan Ejen Ali =D

      Delete
  6. Fuyoo.. kapal terbang ejen ali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih jangan memain. Ejen Ali ade kapal terbang da..

      Delete
  7. perghhh memang kaw kaw iklan ejen ali ni ek! nak kuar movie baru kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itulaa dia kena promote sehingga ke langit iklan dia =D

      Delete
  8. wahh..promote movie punya hal ni. comel pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe comel kan.. sampai ke kapal terbang jadinya =D

      Delete
  9. wahhh pasni ada Upin Ipin kut hehe :)

    ReplyDelete
  10. anak murid akak lagi cepat tahu siapa egen ali...hahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni memang kartun zaman zaman depa kak.. kita ni sebut Ejen Ali dok kebil2 mata x kenai hahaha belum lagi Boboboy segala air angin tanah haha..

      Delete
  11. Wahh Ejen Ali dah fly dulu sebelum boboiboy.

    ReplyDelete
  12. Ejen Ali dah 1 level dengan James Bond 007 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat dah Ejen Ali. dalam diam2 dia ade kapal terbang =D

      Delete
  13. Replies
    1. jom kita pi jalan2.. jalan2 domestic naik flight =)

      Delete
  14. ni mungkin sbb movie dia nk keluar kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tak sure.. tak polloowww Ejen Ali ni..

      Delete
  15. Perghh cayalah Ejen Ali. Dahsyat tu. šŸ˜

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. hehe.. famous dia skarang ade flight sendiri =D

      Delete
  17. lamanya x naik flight.

    ReplyDelete
  18. Hebat ejen Ali dapat terbang bersama Air Asia..

    ReplyDelete
  19. marketing strategy yg ampuh sbb org pasti akan tengok sblom naik flight!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ni flight sebelah masa landing.. besaq betul tulisan dia dari jauh nampak..

      Delete
  20. bagus promosi ejen ali ni.. all the best

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. hihi dalam dendiam Ejen Ali lebarkan sayaaap dan terbang..

      Delete
  22. Wow...hebat Ejen Ali. Kat rumah pun ada sorang peminat EA ni...jenuh layan tengok cerita EA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi akak join la jadi peminat EA jugak keke.. CT tahu pun sebab anak2 buah lew dok layan kadang2 tu kita pun join sekaki..

      Delete
  23. Ejen Ali dan seangkatannya memang glemer okeh šŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. siap ada kapal terbang dah la ni. xleh buat main2..

      Delete
  24. Budak budak kat rumah nie suka tengok EA ...

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.