Kit Kat Baru Perisa Popcorn Yang Sedap | SITI.YANG.MENAIP

27 comments:

  1. kak tak try lagi kena g cari ni

    ReplyDelete
  2. Saya baru beli Kit Kat popcorn ni tapi tak cuba lagi😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi dah rasa ke ? da beli tu cepat makan..

      Delete
  3. Ruby belum cuba lagi kit kat yang baru ni. Tadi ada pegang dan tengok ni kat Mydin. Hehe

    Done follow sini #1045

    Salam Kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa lepas ni jangan pegang je. beli terus =D

      Delete
  4. wah..mesti sedap ni..:)

    ReplyDelete
  5. Perisa popcorn? Wah belum cuba lagi ni. Harus beli.

    ReplyDelete
  6. sedap ka? kena try ni.

    ReplyDelete
  7. sedap ek...kita tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  8. adudu manis2 ni, tapi kalu tak cuba nyesal.hehehe...

    ReplyDelete
  9. kit kat perisa popcorn..mmg kena dan sedap..

    ReplyDelete
  10. tak beli lagi kitkat popcorn ni

    ReplyDelete
  11. Memang sedap.. sekarang dekat Petronas ada promosi.. 2 keping RM3.. Memang menyinggah je lah..

    ReplyDelete
  12. Yang nie Kak Sue dah beli tapi belum cuba lagi. Pantang nampak ada yang baru mesti beli pack kecik nak cuba dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. belum rasa, pernah nampak di 7-E, mesti krup krap..

    ReplyDelete
  14. Wahhhh.....macam nak kena beli segera kat kedai petang ni

    ReplyDelete
  15. masih setia dgn kit kat tanpa perisa..hehe

    ReplyDelete
  16. Belum cuba jugak. paling suka kit kat green tea yang origin dari jepun tu

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.