Kit Kat Baru Perisa Popcorn Yang Sedap | SITI.YANG.MENAIP

43 comments:

  1. kak tak try lagi kena g cari ni

    ReplyDelete
  2. Saya baru beli Kit Kat popcorn ni tapi tak cuba lagi😅.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi dah rasa ke ? da beli tu cepat makan..

      Delete
  3. Ruby belum cuba lagi kit kat yang baru ni. Tadi ada pegang dan tengok ni kat Mydin. Hehe

    Done follow sini #1045

    Salam Kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa lepas ni jangan pegang je. beli terus =D

      Delete
  4. wah..mesti sedap ni..:)

    ReplyDelete
  5. Perisa popcorn? Wah belum cuba lagi ni. Harus beli.

    ReplyDelete
  6. sedap ka? kena try ni.

    ReplyDelete
  7. sedap ek...kita tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  8. adudu manis2 ni, tapi kalu tak cuba nyesal.hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang manis.. tapi itula baru KitKat muahaha..

      Delete
  9. kit kat perisa popcorn..mmg kena dan sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yummy yummy memang sedap. manis2 popcorn gituu..

      Delete
  10. tak beli lagi kitkat popcorn ni

    ReplyDelete
  11. Memang sedap.. sekarang dekat Petronas ada promosi.. 2 keping RM3.. Memang menyinggah je lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ditunggu lagi.. dah ada promosi wajib grab =D

      Delete
  12. Yang nie Kak Sue dah beli tapi belum cuba lagi. Pantang nampak ada yang baru mesti beli pack kecik nak cuba dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2. memula nampak ni aaik baru ni.. cepat amek..
      sedap kan ? manis tu normal la da nak makan cekelat.. hihi..

      Delete
  13. belum rasa, pernah nampak di 7-E, mesti krup krap..

    ReplyDelete
  14. Wahhhh.....macam nak kena beli segera kat kedai petang ni

    ReplyDelete
  15. masih setia dgn kit kat tanpa perisa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. no harm trying something new. tapi yang original tetap all time fav =)

      Delete
  16. Belum cuba jugak. paling suka kit kat green tea yang origin dari jepun tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo yang original Jepun kena p Jepun la beli hehe.. tak sama eh rasa dngan yang Malaysia punya ?

      Delete
  17. Boleh bayangkn rasanya.. mesti sedap

    ReplyDelete
  18. salam done follow u..tq tinggalkan jejak kat blog sy..yg cekelat ni xrasa lg...maneh overload x?

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.