Top Commentators April - June 2019 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators April - June 2019 Blog SitiYangMenaip

/
41 Comments
July 05, 2019

Sekelip mata dah separuh tahun berlalu pergi dan tak lama lagi dah nak 2020.. Sekejapnya masa. Beberapa bulan kebelakangan memang aku tak dapat nak tumpukan perhatian pada blog SitiYangMenaip - tak mampu nak luang masa mengadap screen dan siapkan cerita-cerita yang tertangguh. 

Untuk memecahkan kesunyian dan kesenduan blog yang terabai ini, aku nak mulakan dengan entry penghargaan kepada rakan-rakan bloggers yang masih sudi singgah ke blog SitiYangMenaip sepanjang bulan April hingga June 2019. Walaupun tak banyak entry, mereka ini masih rajin untuk tinggalkan jejak bertanya khabar. Maaflah.. Belum ada keizinan nak buat kunjungan balas. Kalau boleh memang nak senaraikan semua sekali tapi nanti sampai lusa pun tak habis, jadi aku pilih top ten commentators saja untuk dikongsikan. Ada nama yang kekal di carta dari dulu dan ada yang baru pertama kali masuk carta. Semua pun rajin singgah dan tinggal comments tapi sepuluh orang ini adalah yang extra rajin. Terima kasih semua yang luangkan masa untuk baca entries yang ada di blog ini dan tinggalkan comments. I really appreciate semuanya. Kalau korang belum pernah terjah blog rakan-rakan Bloggers di atas, boleh pergi jenguk dan buat kawan-kawan baru. These people memang rajin dan they have banyak entries yang menarik untuk dibaca. 

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin singgah ke SitiYangMenaip :


Insyallah next round adalah
Top Commentator July - September 2019 Blog SitiYangMenaip

'appreciate what you have.. where you are..
and who you are with in this moment..'

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

41 comments:

  1. eh eh ada jugak kita kat dalam list tu ekkk...hahahah!

    rindu lahh nak baca entri travel! mohon kembali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ade jugak. thank you rajin singgah jenguk kite.
      huurm that part hold on dulu. belum rajin =P

      Delete
  2. Nanti giliran Rabia pulak masuk dalam carta top pengomen blog akak

    ReplyDelete
  3. eh terselit nama di situ tq ct!

    ReplyDelete
  4. hmmmmm...
    kenapa nama aida xde ni???!!!
    sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob sob.. takpee nanti nanti masuk balik eeh =D

      Delete
  5. Tahniah... sy jadi silent reader ja.. jarang komen ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa.. sudi singgah pun da buat kita happy =D

      Delete
  6. Congratulations semua πŸ˜‰

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua top commentators.

    ReplyDelete
  8. jarang singgah ke sini. Tahniah semuaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe. sesekali singgah pun kite dah happy =)

      Delete
  9. Kita pon jarang-jarang dh dok bw. ..
    Tahniah semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe samala kita. bila mood xdak mmg x jalan =P

      Delete
  10. Terselit juga nama walaupun dah sendu juga dari dunia blogging ni.

    ReplyDelete
  11. samalaaaa, sometimes susah sangat nak make time kat blog. respect those yg rajin berblog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. tabik mereka.. sebab bila tak rajin memang bukak pun tak..

      Delete
  12. Wahhhhh tqqqq tau Siti. KSarie dengan penuh setia menunggu post tentang percutian Siti ke Istanbul. Memang akan terasa malas nak blogging kadang-kadang tapi takpe je rehat sekejap. Dah ada semangat nanti tulis semula k. Keep on writing and inspiring k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya Allah kak.. CT memang dok cari masa nak update. habiskan cerita Perth. orang email pun takdan layan.. memang kena kasi no fon nak sembang sbb tak dan update kat blog. memang xde mood sngt skrang. terima kasih masih sudi singgah. hadiah top commentators kena tunggu hold dulu ya..

      Delete
  13. Tahniah buat semua :)

    ReplyDelete
  14. tahniahnyer.., hehehe

    ReplyDelete
  15. Samalah kita Siti, saya pun lama juga 'tertinggal' blog... masa begitu mencemburi waktu-waktu saya hinggakan tidak ada kesempatan untuk menulis.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.