Top Commentators January - March 2019 Blog SitiYangMenaip | SITI.YANG.MENAIP

Top Commentators January - March 2019 Blog SitiYangMenaip

/
74 Comments
April 01, 2019

Sekejap sangat masa berlalu, dah bulan April. Pejam celik saja kan.. Semoga kita semua sentiasa dirahmati olehNya dalam apa jua keadaan. Dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa.

Seperti biasa, entry pertama setiap bulan mestilah nak buat penghargaan kepada rakan-rakan Bloggers yang rajin datang singgah dan tinggal comments di blog SitiYangMenaip tanpa jemu. Kalau boleh memang nak senaraikan semua sekali tapi nanti sampai lusa pun tak habis, jadi aku pilih top ten commentators saja untuk dikongsikan. Ada nama yang kekal di carta dari dulu dan ada yang baru pertama kali masuk carta. Semua pun rajin singgah dan tinggal comments tapi sepuluh orang ini adalah yang extra rajin. Sepanjang bulan January hingga March, ada sembilan puluh hari dan kesemuanya ada dua puluh sembilan entries yang aku publish. Terima kasih semua yang luangkan masa untuk baca entries yang ada di blog ini dan tinggalkan comments. I really appreciate semuanya.

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin singgah ke SitiYangMenaip :


Kalau korang belum pernah terjah blog rakan-rakan Bloggers di atas, boleh pergi jenguk dan buat kawan-kawan baru. These people memang rajin dan they have banyak entries yang menarik untuk dibaca. Disebabkan ini adalah entry penghargaan kepada Top Commentators Blog SitiYangMenaip untuk bulan January hingga March, aku nak beri sedikit token of appreciation kepada Top Three Commentators, tiga orang yang paling rajin diantara semua. Untuk Kak Anies dan Kak Sha, details surat menyurat memang dah ada dalam simpanan. Kalau ada perubahan alamat boleh tinggalkan pada ruangan comment. Kalau masih sama.. abaikan saja. Untuk Kak DinoHauz, sila tinggalkan : Nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon untuk rekod dan urusan hantar token of appreciation.

Insyallah next round adalah
Top Commentator April - June 2019 Blog SitiYangMenaip

'because of all of you.. i laugh a little harder..
cry a little less and smile a lot more. thank you..'

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

74 comments:

  1. wow terbaik
    singgah pagi

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah semua..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih CikNor rajin singgah blog ni =)

      Delete
  3. Tahniah kepada semua top commentators. Semoga terus rajin blogwalking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT pun nak rajin jugak. asyik malas jeee adoi..

      Delete
  4. Alhamdulillah.. Terima kasih ye Siti.. Terharu akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak rajin singgah blog ni =)

      Delete
  5. Rajin mereka-mereka ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah. terima kasih juga sudi singgah sini =)

      Delete
  6. wahhh ramainya..congrats to all

    ReplyDelete
  7. eh ehhh nama siapa tu? hahaha... terima kasih ct ;-) moga murah rezeki ct selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaa tu yang paling rajin tu.. terima kasih kak sudi singgah sini selalu =D

      Delete
  8. wahhhh mekasih tau

    rasa sgt di hargai....

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd mereka tersenarai..... Akak nak trylahh pulak lepas ni CT

    ReplyDelete
  10. yeayyyy.. tersenarai.. tq :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah yang tersenarai. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  12. wahhhh nama kita ada jugak dalam carta..hahahahha..tahniah kepada diri sendiri

    ReplyDelete
  13. Waa nama mama Ada di situ..tq juga siti rajin singgah blog mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mama sudi selalu singgah. apa tu orang cakap.. give and take =)

      Delete
    2. Seronok singgah Sana sini dot byk ilmu Dan luas pandangan

      Delete
    3. betul. baca cerita dan pengalaman orang lain juga =)

      Delete
  14. tahniah semua blogger yang rajin blogwalking dan support sesama sahabat blogger ni.. korang memang hebat :)

    ReplyDelete
  15. tahniah semua. rajin benor diorang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang diorang ni. rajin2.. thank you sudi singgah =)

      Delete
  16. wah tahniah lah semua. Akak awal tahun je yang rajin bila dah pertengahan bila dah sibuk terus le jenguk je tak dan nak jejak kaki. Apa pun chaiyok chaiyok buat Siti yang rajin menaip...hehehehe Tabik spring le kat ct.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi CT pun takde rajin sangat kak.. usually dua tiga hari sekali baru blogwalking. jenguk kawan2 yang mai singgah. kalau xde mood memang blog pun tak buka..

      Delete
  17. wahhhhh!!!.. congratsss.. akak ni mmg jenis yg sesekali je sempat. apa2 pun all the best yee siti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi xpe sesekali. thank you sudi singgah sini =)

      Delete
  18. Tak boleh lawan Datin Anies ni dalam bab-bab mengomen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi dia mai jarang2.. tapi sekali mai tudiaa dia kasi. sebakul terus =P

      Delete
  19. Alhamdulillah.....thanks tau Siti. In sya Allah nanti ksarie aka dinohauz akan cuba singgah ke blog ni dan komen lagi ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga sudi luangkan masa memeriahkan blog ni =)

      Delete
  20. Wah.. tahniah semuanya..

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada yang bertuah..

    ReplyDelete
  22. Wahhh... Congrats pada yang terpilih.

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah masing2 semua sporting support blog memasing. tahniah di ucapkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. semangat itu yang kita kena hargai. support dari kawan2 tak pernah putus. terima kasssih semua =)

      Delete
  24. Insyaallah saya jadi untuk next round..ha...ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome.. marila mari.. mari mari =)

      Delete
  25. tahniah kepada yang tersenarai

    ReplyDelete
  26. Tahniah buat semua yang tersenarai. memang hebat. Kak Ros slow-slow ke blog rakan-rakan. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi xpe kak.. utamakan yang lebih penting. bebila free mai la jenguk kami =)

      Delete
  27. tahniah! kita baru nk merangkak.hihi

    ReplyDelete
  28. Wah.. tahniah kepada pemenang.. nak try jugak lah jadi top commentor.. boleh kak siti? hehehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.