April 2019 | SITI.YANG.MENAIP


Sekejap sangat masa berlalu, dah bulan April. Pejam celik saja kan.. Semoga kita semua sentiasa dirahmati olehNya dalam apa jua keadaan. Dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa.

Seperti biasa, entry pertama setiap bulan mestilah nak buat penghargaan kepada rakan-rakan Bloggers yang rajin datang singgah dan tinggal comments di blog SitiYangMenaip tanpa jemu. Kalau boleh memang nak senaraikan semua sekali tapi nanti sampai lusa pun tak habis, jadi aku pilih top ten commentators saja untuk dikongsikan. Ada nama yang kekal di carta dari dulu dan ada yang baru pertama kali masuk carta. Semua pun rajin singgah dan tinggal comments tapi sepuluh orang ini adalah yang extra rajin. Sepanjang bulan January hingga March, ada sembilan puluh hari dan kesemuanya ada dua puluh sembilan entries yang aku publish. Terima kasih semua yang luangkan masa untuk baca entries yang ada di blog ini dan tinggalkan comments. I really appreciate semuanya.

Ini adalah sepuluh rakan-rakan Bloggers yang rajin singgah ke SitiYangMenaip :


Kalau korang belum pernah terjah blog rakan-rakan Bloggers di atas, boleh pergi jenguk dan buat kawan-kawan baru. These people memang rajin dan they have banyak entries yang menarik untuk dibaca. Disebabkan ini adalah entry penghargaan kepada Top Commentators Blog SitiYangMenaip untuk bulan January hingga March, aku nak beri sedikit token of appreciation kepada Top Three Commentators, tiga orang yang paling rajin diantara semua. Untuk Kak Anies dan Kak Sha, details surat menyurat memang dah ada dalam simpanan. Kalau ada perubahan alamat boleh tinggalkan pada ruangan comment. Kalau masih sama.. abaikan saja. Untuk Kak DinoHauz, sila tinggalkan : Nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon untuk rekod dan urusan hantar token of appreciation.

Insyallah next round adalah
Top Commentator April - June 2019 Blog SitiYangMenaip

'because of all of you.. i laugh a little harder..
cry a little less and smile a lot more. thank you..'

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.