SITI.YANG.MENAIP: DI KALA SATU SENJA

48 comments:

  1. Pergh!! Terbaiklah gambar.. Cantik sangat..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya gambar! ade sesuatu yang boleh diceritakan.

    ReplyDelete
  3. View yang sangat cantik. Subhanallah... Indahnya ciptaan Tuhan kan 😊

    ReplyDelete
  4. Cantik langit esp time senja, tpi bila diperati lelama, terasa kecil dan ngeri bcpr aduk. Kecil sebab tgk kebesaran ciptaanNya, ngeri sebab gumpulan awan tu cam ada rupa makluk pula. Hahaaa imiginasi too much moves dah 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. but ada point yang betul juga. waktu senja kan waktu yang banyak huhuhu meronda. tak elok ada diluar. cuma kadang2 tengok cantik seram pun ada juga =)

      Delete
  5. Subhanallah lawanyaa pemandangan dengan warna langit yang kemerahan.

    ReplyDelete
  6. WAH FLY PI MANA TU SITI

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe saja amek gambar kapal terbang je kak =)

      Delete
  7. Gambar yang menarik. Guna kamera jenis apa tu?

    ReplyDelete
  8. Bila la nak naik aeroplane lagi ni kata orang dibawah.
    Eh! keciknya nampak orang dari dalam flight ni kata orang di atas hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kata2 orang yang dibawah tu betul.. sempat eh berdialog =P

      Delete
  9. rindu nk travel.huhu cepatla tabung penuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuuhhh fuuuh cepatla tabung kita sama2 penuh =)

      Delete
  10. wow.. indahnya panorama,... biar gambar berbicara betapa agungnya ciptaan-Nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kapal terbang pun terhasil dari ilham yang Allah anugerahkan buat manusia. semua benda terpampar kebesaran-Nya =)

      Delete
  11. Cantiknya gambar. Memang pro lah siti ambil gambar. Hebat!

    ReplyDelete
  12. Nice photo. Tajuk pula poetic.

    ReplyDelete
  13. Shot terbaik! πŸ‘πŸ˜Ž

    ReplyDelete
  14. Cantik gambar SYM..
    Sayu pun ada bila teringat tragedi MH & Lion Air recently..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. semoga kita semua sentiasa dilindungi olehNya..

      Delete
  15. Sekarang ni bila tengok gambar kapal terbang, perasaan jadi serupa bercampur aduk, huhuu... anyway awesome shot there SYM, mahai shot nih :)

    Btw, jemput singgah (and maybe join kalau berminat? ehehee...) GA Contest ai,
    Isi Buih-Kata Komik. Hadiahnya komik indie edisi terhad~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sudi jemput. skrng sibuk sikit nak jenguk blog pun tenggelam timbul. semoga semuanya berjalan lancar =)

      Delete
  16. tengok langit nampak kapal terbang satu perasaan yg susah nak ungkap

    ReplyDelete
    Replies
    1. faham.. sungguh kadang2 begitu rasanya bercampur baur =)

      Delete
  17. Cantik gambar suka tengok. Wsrna kuning tu menarik minat tau

    ReplyDelete
  18. Cantiknya.. Rindu sangat Penang :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yunsing da lama tak balik ke.. marila pulang =)

      Delete
  19. Subhanallah, nice shot kak! Dah lama tak menikmati keindahan langit senja macam ni. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang musim hujan ni.. senja sentiasa langit tu =P

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.