SITI.YANG.MENAIP: DFO PERTH DI WESTERN AUSTRALIA KINI DIBUKA

DFO PERTH DI WESTERN AUSTRALIA KINI DIBUKA

/
34 Comments
October 04, 2018
DIRECT FACTORY OUTLET (DFO) PERTH YANG BARU KINI DIBUKA


Seronoklah siapa yang nak ke Perth dan Western Austalia boleh shopping sakan di Direct Factory Outler (DFO) Perth yang baru saja dibuka. Selain Watertown Brand Outlet, Belmont Forum dan Lakeside Joondalup, bolehlah terjah DFO Perth. Dekat dengan Perth International Airport jadi last minute shopping pun seronok juga kan.. Sambar mana-mana yang berkenan dihati. Walaupun dekat dengan airport, those yang di CBD pun senang nak access. Boleh naik bus Route 935 dari Perth CBD to Perth International Airport kemudian naik shuttle. Parking berbayar dan harganya boleh tahan jugalah. Tak pasti sama ada boleh bayar cash atau perlu guna card. Kalau di Watertown Brand Outlet boleh guna coins dan notes. Dibuka setiap hari dari 10:00AM - 06:00PM jadi rancanglah perjalanan korang semua baik-baik.

PARKING RATE DI DFO PERTH

0.0 – 0.5 Hours
FREE
0.5 – 1.0 Hours
$2.00
1.0 – 2.0 Hours
$3.00
2.0 – 3.0 Hours
$5.00
3.0 – 4.0 Hours
$10.00
0.4 – 0.5 Hours
$20.00
0.5 – 0.6 Hours
$30.00
0.6 – 0.7 Hours
$40.00

ALL STORES DI DFO PERTH

A
Adairs
Adore Home Living
AFL Store
Aquila
Ally Fashion
Anatolya Fine Turkish
B
Bags To Go
Baku
Bed Bath N’ Table
Ben Sherman
True Alliance
Brand Outlet
Bendon Lingerie Outlet
Bonds Outlet
Boost Juice
Bras N’ Things
Bright Eyes
Brooks
C

Calvin Klein
Catalog
Chinese Canton
City Beach Australia
City Chic
Coach
Colette
Connor
Converse Authentic
Cosmetics
Company
Cotton On
Cotton On Kids
D
Decjuba
Diesel

E
Ecco Shoes
Ed Harry
Menswear
Escape 2 Travel
& Outdoor
F
Florentine Eyewear
Forcast
Fossil
Furla
Famous
Footwear
Fila
G
Gazman
Guess
H

Haymarket
Healthy Choice
House
Hugo Boss
I

I Car
Wash
J
Jerico
Jim Kidd Sports
Johnny Bigg
K
Kate Spade
L
Lacoste
Levis Outlet
Store
Lindt Outlet

Lorna Jane
M
M.J. Bale
Macchinetta
Macpac
Mad Mex
Matchbox
Michael Hill
Mimco

Miyu Japan

Mumbai Rocks
My UGG
N
Nautica
New Balance
Novo Shoes
O
Ollie’s Place
Oroton

Oshkosh /
Carters
Oxford
P
Paul Carroll
Platypus Shoes
Politix
Polo
Ralph Lauren
Ptc Mobile Phone
Accessories
Puma
Q
R
Review
Rip Curl
Roadhouse
Rockmans &
W Lane
Rodd & Gunn
Royal Doulton
Outlet
RSEA Safety
Run Out by the
Athlete’s Foot
S
Sandler
Shaver Shop
Sheridan Factory
Outlet
Shoe
Warehouse
Simone
Perele
Skechers
Stafford
Ellinson
Strandbags
Subway
Sunglass
Hut
Sunseeker

Superdry
Surf Dive & Ski
Sushi Sushi
T
Tarocash
The Academy Brand
The North
Face
Tommy
Hilfiger
Tony
Barlow
Transit

U
Under
Armour
Universal
Store
Utopia
V
Valleygirl
Van Heusen
Vans
Villains

Volcom
W
X

Y
YD
Z
Zushi Bento



Menarik juga semua stores yang ada. Masih baru jadi ada banyak lagi yang kosong. Yang disenaraikan setakat October 2018 memang dah beroperasi. No halal food dan tak pasti juga tentang Prayer Room. Tibai solat dalam bilik salin baju. Hihihi.. Siap sale sana sini katanya sempena opening. Tapi sayang tak ada Pandora dan Smiggles jadi rasanya di Belmont Forum macam lagi menarik nak shopping stores banyak pilihan. Iyaaalah ini DFO jadi barang-barang pun yang high end. Boleh terus rujuk SINI website rasmi. Sebelum pergi boleh check dulu stores mana ada sale senang nak terus terkam. Those yang dah pergi marilah kongsi macam mana keadaan di DFO Perth. Setakat ni, aku vote DFO di Melbourne paling best. Happy shopping and travelling semua !!

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

34 comments:

  1. banyak brand yang saya tak tahu kak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe samalah ada banyak juga brand yang tak tahu..

      Delete
  2. Boleh berangan shopping kat sini jap!

    ReplyDelete
  3. Wahhhh....kalau pergi Perth kena bawa extra pocket money la nampaknya sebab ada banyak plak tempat menarik untuk shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pegi sana kena standby duit extra hehe sebab ada saja benda nak dibeli ngeh3..

      Delete
  4. Bolehlah CT intip2 tiket ke sana lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe itula tu da boleh ngintai2.. rindu kampung =P

      Delete
  5. kat malaysia ada tak? haha jauh naw nak gi ostroliaa tapi nak masuk gak dalam wishlist hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Malaysia ada banyak premium outlet. sama je outlet2 ni =D

      Delete
  6. Uiihh... banyaknya brand...

    ReplyDelete
  7. cam org yang dah tua2 cam akak ni, Royal Doultan tu menarik minat tuuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe CT tak tahu pun apa brand tu kak ehehe..

      Delete
  8. Alamak. nak ke Perth entah bila lah

    ReplyDelete
  9. bilalah nak ke perth ni haha


    jemput join ga sha ; http://www.shfyqhazhr.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  10. Punya la banyak kedai. Best sangat ni kalo cuci mata dan dapat beli a few things.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe cuci mata dan membeli tu yang paling menarik kan kak..

      Delete
  11. Hai siti...cik bunga sainggah sini 😁😁

    ReplyDelete
  12. Alaa brand Bijan takdee... *tetiba* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe brand tu lagi super duper exclusive hehe.. lagi tak mampu =P

      Delete
  13. Kena sedia duit banyak² nii.. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. baru tak terkilan kalau tengok ja =P

      Delete
  14. Berangan sekejap....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa janganla brangan je. jom menabung sama2 =)

      Delete
  15. Dasat dasat brand dia.. cek tak pernah dengar kebanyakannya.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha samalah kak.. ada yang tak penah dengar =P

      Delete
  16. adeh syioknya shopping. boleh la berangan nak beli handbag apa plak pasni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe itu memang syok tu kalau dapat nyopping =D

      Delete
  17. tak tahu bila boleh sampai ke sana heheh

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.