SITI.YANG.MENAIP: BELI SUSU PISANG MELON DAN STRAWBERRY BINGGRAE SEDAP KOREA DARI LAZADA

BELI SUSU PISANG MELON DAN STRAWBERRY BINGGRAE SEDAP KOREA DARI LAZADA

/
40 Comments
August 27, 2018
BELI SUSU PISANG MELON DAN STRAWBERRY BINGGRAE SEDAP KOREA DARI LAZADA

Not sponsored !!


Sempena minggu shopping online sakan yang ada sale sana sini.. aku shopping juga. Beli air susu pisang melon dan strawberry Binggrae yang famous  dan sedap dari Korea di Lazada. Saja scroll Lazada eeh eeh !! murah pula. Sekotak hanyalah RM3.49. Tak kisah pun dalam kotak atau botol. Sama saja rasanya. Maka kita boronglah banyak-banyak walaupun tak berapa minat minum susu. Gatal nak beli. Sedap jugalah kalau minat minum susu. Yang paling famous flavour pisang tapi favourite aku adalah yang melon. Pi beli cepat !!

Korang shopping apa ?

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

40 comments:

  1. wah murah btul tu...ler tk minum tp nape borong byk hehe...akak suka susu pisang tu..br je bli kt familymart br2 ni ada promo rm12.90 utk 3 kotal..lebihkurang rm4.50 each tp kalo bli 1 je rm5++

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe CT minum laa sikit sikit bukan fevret. kadang2 rasa nak minum baru minum.. tapi kalau xde pun tak apa. saja borong sebab tengok murah and free postage =D

      Delete
  2. Bestnya borong susu pisang! :D

    ReplyDelete
  3. Banyaknya memboronggg sedap sangat ke tu hii. X shopping pon lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. those yang suka susu memang suka susu ni. CT biasa2 je tapi sedaplah jugak =)

      Delete
  4. Kita takde beli pape pun awakkk oiii...duduk diam-diam dalam gua.. #sayangduit

    ReplyDelete
    Replies
    1. adooooi duk dalam guaaaaa pun kite tengok dia kemain sana sini pegiiii T.T

      Delete
  5. siti banjer cik nor..xpernah rasa lagi susu pisang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe kak lesap da semua ni. kasi kawan2 office =P

      Delete
  6. wahh..banyak nyaaa...xpernah rasa lagi ni

    ReplyDelete
  7. ehh dari korea rupanya banana milk ni..ingatkan dari jepun..salah maklumat la hari tu..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah dari Korea. hihi ada article kan cakap dari Jepun salah tu =D

      Delete
  8. banyaknya borong..takpe, simpan dlm frigde, tahan lama..hari2 boleh minum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 tu.. tapi sparuh da kasi kawan hehehe..

      Delete
  9. Meriahnya CT memborong! 😍

    ReplyDelete
  10. Wuihh rasa tergugat ni... iman gua agak tergugat ni nak memborong juga... dasat juga hasutan tuan blog ni ya... :"D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe apa lagiiii tuuu boleh pergi borong lekaaaaih =D

      Delete
  11. tak pernah try lagi susu ni..boleh cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe inilah masanya. kat Lazada tengah sale =)

      Delete
  12. banana uri ka ni? haha. lazada dah boleh hntrkan dah, bestnya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. banana uri ? eerm ape tu hehe.. a ah selalu CT shopping makanan je kat Lazada hahaha senang yang susah2 dapat terus sampai rumah =D

      Delete
  13. Tulah tu mahal rupanya ye air pisang ni. Hakak pernah nampak masa jalan jalan kat Mall. Anak anaklah yg beriya nak belinya. Aduhai.... remaja sekarang mmg demam Kpop sampai ke air kotak pisang pun suka hahahha....

    Kalau murah apa lagi CT cepat cepat beli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat mall tu memang ridiculous harganya kak. ni saja gatai2 tangan scroll n search kat Lazada hehe not bad harga tu. yang kat Korea lagi mahai hehe..

      Delete
  14. Uish.. Banyak tuh..Tak pernah minum susu pisang ini.. Sha shopping buku.. kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe akak memang antoo buku. time sale laaa kan best nyopping =)

      Delete
  15. first time tengok susu pisang melon strawberi ni . korea katakan ,hehe

    ReplyDelete
  16. sedap benor ke susu pisang ni..semua duk citer...k.fiezz tak pernah try la citernya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo suka susu maybe fevret la kot kak.. macam CT yashe yashe jeee. tapi kat tekak tu kira sedaplah jugak =D

      Delete
  17. x beli apa2 pun ct... nafsu membeli belah x dtg lg hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah nafsu membeli Kak Anies beli benda lain ni. yang lagi exclusive =P

      Delete
  18. Ni kalau dapat kat anak-anak Kak Feni confirm suruh order lagi dan lagi. Haha peminat susu yang abadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalau nak beli ni kat anak2 kena catu sorang skotak ja. xpe bila ada sale boleh beli lagi. budak2 memang sukala ni =D

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.