SITI.YANG.MENAIP: REVENGE !!

22 comments:

  1. org yg mampu kawal emosi org yg bijak... U doing fine

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT belum sampai ditahap itu tapi im trying my best =)

      Delete
  2. Replies
    1. mari kita pilih jalan terbaik =)

      Delete
  3. That's the spirit CT! Salam perkenalan syaza follow ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal =)
      masih memerlukan kekuatan but ill do my best..

      Delete
  4. PILIHAN MASING2LH KAN MOGA BIJAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul pilihan masing2. smoga kita buat pilihan yang bijak =)

      Delete
  5. Yup!. Let's ignore any negativity and be happy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju !! marila ambil yang positive saja =)

      Delete
  6. Selalunya sesetengah dari kita ni..revenge tu yang paling puas hati..😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. puas tapi entahla. malas sebenarnya kot =)

      Delete
  7. Maafkan mudah tapi tidak melupakan bukan dendam tapi waspada...
    Mengabaikan itu terbaik supaya tidak terbeban diminda dan hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memaafkan memang mudah. tak apalah kita pujuk saja hati sendiri semoga satu hari nanti ada juga salah kita yang dimaafkan. and yes.. abaikan saja walaupun tak mudah =)

      Delete
  8. Setuju. Nice quote CT ✔️

    ReplyDelete
  9. I also want to be intelligent person too, please count me in :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes you can.. ill count u in. mari sama sama jadi pandai =)

      Delete
  10. ;) hai kak sym, ngeh3, len mcm tau quote nya..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hehehe yes. and i setuju lagi sekali jugak =D

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.