SITI.YANG.MENAIP: JAPAN | HOKKAIDO KANSAI 2017 DAY 0.1 - HOKKAIDO KANSAI TRAVELOGUE VIDEOS

JAPAN | HOKKAIDO KANSAI 2017 DAY 0.1 - HOKKAIDO KANSAI TRAVELOGUE VIDEOS

/
12 Comments
February 20, 2018

TRAVELOGUE JAPAN | HOKKAIDO KANSAI 2017

JAPAN | HOKKAIDO KANSAI 2017 DAY 0.1 - HOKKAIDO KANSAI TRAVELOGUE VIDEOS. Entries cerita jalan-jalan ke Jepun dah lama habis ditaip baru ada masa nak buat videos. Maklumlah nak siap edit satu video pun ambil masa yang lama. Orang tak pro macam inilah jadinya. Cuba sikit edit sikit tak jadi tutup cancel project. Ada mood sikit cuba lagi sampailah rasa puas hati. Edit biasa saja paling mudah tak ada effects canggih kakak tak reti !! Saja suka-suka nak buat dah alang-alang rakam banyak sangat. Lepas tu gedik nak kongsi dengan korang semua. Semua videos aku dah upload di SITIYANGMENAIP Youtube Channel boleh check them out diSINI. Tak ada paksaan tak ada unsur memaksa. Ada juga videos lain jadi kalau korang sudi nak singgah jemputlah. Kalau malas tak apa ni haaa akak share disini untuk hampa dengan related entries untuk rujukan.












Untuk rujukan penuh itinerary dan perbelanjaan sepanjang sebelas hari ke Hokkaido dan Kansai boleh rujuk SINI. I had fun making all these videos jadi harapnya korang have fun juga menonton. Videos favourite aku adalah video bermain snowmobile dan dan video trip ke Otaru. Rasa terubat rindu didada bila tengok videos rindu nak pergi jalan lagi. Niat asal nak buat satu atau dua videos saja sumbat semua sekaligus tapi tak jadi banyak sebab aku rasa lebih baik buat duration pendek. Tak mampu nak buat panjang pening kepala jadinya edit save edit lagi save. Kakak tak kuat !! Lagipun aku sendiri tak minat nak tengok videos yang panjang sangat jadi videos sendiri buat yang pendek sudah. Tak adalah jemu sangat nak tengok. Jangan kecam oookay kakak budak baru belajar. Kalau ada kurang kat mana-mana buruk sana sini terima sajalah bukan bidang aku benda-benda macam ni. Saja seronok nak kongsi. Happy travelling !!

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

12 comments:

  1. wow banyaknya nya video kat you tube diaa, senang untuk orang nak rujuk travel kat jepun

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi banyak sebab buat pendek2..

      Delete
  2. bila la blh travel macam ct jugak ni..teringin nya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jomla kak.. kita bukak tabung sama2 nak ?

      Delete
  3. Wah rajin sesangat ni... bagus juga tu untuk buat kenangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi itula PLM untuk kenangan. da banyak amek video compile la =D

      Delete
  4. amboiiii.. dah beryoutube pulak ye..
    akak tgk sejuk sampai tulang sum sum lah mek. gilos sejuk tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi upload video saja saja je kak.. best laa sejuk jalan tak peloh =D

      Delete
  5. yeay lagi entry Jepun.

    ReplyDelete
  6. Terbaik,,,boleh refer ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.