SITI.YANG.MENAIP: AIS JAGUNG SAGAT DI RESTORAN BALAK INN PARIT BUNTAR PERAK

AIS JAGUNG SAGAT DI RESTORAN BALAK INN PARIT BUNTAR PERAK

/
44 Comments
July 18, 2018

AIS JAGUNG SAGAT DI RESTORAN BALAK INN PARIT BUNTAR PERAK


Sedapnya cuaca panas terik minum ais jagung sagat. Yuuums !!

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

44 comments:

  1. air jagung sagat..nk2 cuaca panas mmg yummmyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul !! kena sangat dengan cuaca panas..

      Delete
  2. sgt2 menggoda jiwa dan raga..:)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya siti, akak memang suka air perisa jagung..kalau p param mesti beli air jagung..ni ais jagung sagat mesti lagi sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe sedap ade jagung yang dalam tin tu lagi sedap =D

      Delete
  4. ma gawddd...terliurnye tengok ais jagung tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sedapnyee panaih2 minum ni =D

      Delete
  5. sekali baca macam air jagung sajat. KAH3! dapnyeeee dpt ni tgh2 hari panas terik ni nyumss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha ok ni lawak. tak tak tak sama sekali =P

      Delete
  6. fuhhh mengancam betul waktu panas cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sedap sangat ni time2 panas minum =D

      Delete
  7. hadoi lah :)
    yum yum yum...

    ReplyDelete
  8. Ambuiii tingginya ais jagung sagatnya... okeh esok nak cari ais kacang... XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi presentation penting tu tinggi melangit =D

      Delete
  9. Air jagung sedap Siti.. Apatah lagi ada ais camtu, fuhhhh memang layan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. prefer yang cemni lagi dari air jagung. sebab dia macam ABC ade ais semua lagi best nak krup krap hehehe..

      Delete
  10. Menggodanyaaa ais jagung tu CT. Sedap nampak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi saja nak godaa uols semua =P

      Delete
  11. Emmm dapnyaaa..
    Ais jagung sagat..
    Akak suka ais jagung dari ABC..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi suka dedua ABC pun sodap =D

      Delete
  12. sekarang petang2 panas gilaaaa, mesti best kalau dapat ais jagung nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. lega tekak minum ni hari panaih2..

      Delete
  13. Nampak sedap tapi bila tengok gambar-gambar air yang sedap macam ni, satu je yang saya selalu fikir; "oh my glucose level!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. come on dik oooi hahaha.. sesekali ja =P

      Delete
  14. Sedap wehh cuaca panas-panas ni memang elok sangat lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang terbaik tengah2 hari terik dapat ni =D

      Delete
  15. Terus telan air liur bila tengok gambar ini.. Mengancam.. Tamabh cuaca panas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi mengancam sangat kan.. tunggu cair sikit then sedut =D

      Delete
  16. Pernah request dekat kedai nak ais jagung saja sebab pernah beli dekat johor dulu tapi acik tu cakap tak jual. Sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ais jagung dengan air jagung beza kot usually yang jual ABC ade jagung sagat ni hehe tabahla =D

      Delete
  17. Menarik kalo pi sana boleh singgah <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila la tuuu dia nak mai singgah =P

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.