SITI.YANG.MENAIP: SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI SITI YANG MENAIP

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI SITI YANG MENAIP

/
70 Comments
June 14, 2018

SALAM AIDILFITRI DARI SITI YANG MENAIP


Salam Aidilfitri diucapkan buat semua rakan-rakan bloggers dan pembaca-pembaca blog SITIYANGMENAIP yang tidak seberapa ini. Huluran ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dengan kata-kata mahupun tindakan secara langsung dan tak langsung buat semua. Memohon kemaafan memerlukan kekuatan namun memberinya adalah satu kemenangan. Mari kita sama-sama campak ego didada rendahkan hati memohon dan memberi kemaafan. Ku kirim doa kesejahteraan buat rakan-rakan semua dari jauh. Semoga kita beroleh keberkatan Ramadhan yang sudah berlalu pergi dan menyambut kedatangan Syawal yang penuh berkat. Semoga Aidilfitri kali ini disambut meriah bersama ahli-ahli keluarga tercinta. Hati-hati ketika memandu ke destinasi. Sabar dan pandulah dengan penuh hemah dan etika. Kita jaga keselamatan bersama semoga selamat semuanya. Baca doa perlindungan semoga kita semua sentiasa dilindungi oleh-Nya.

I am sending all of you my warm wishes full of love peace and prosperity.
Lets forgive and celebrate our victory.

Have a blast Eid celebration.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

70 comments:

  1. Salam Aidilfitri CT 🌸
    Maaf zahir dan batin jugak dari Husniey

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita jugak.. maaf zahir batin ^^

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Fitri utk Siti & family..maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala kita.. salam aidilfitri too maaf zahir batin ^^

      Delete
  3. Salam Aidilfitri dan selamat hari raya SYM

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalaaa ya.. salam aidilfitri =)

      Delete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Siti dan family.
    Moga urusan dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya kak Siti & keluarga. Take care ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri. take care too =)

      Delete
  6. Dari komen blog membawaku kemari,
    Membalas kunjungan sambil bersarapan,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri,
    Maaf Zahir & Batin ku ucapkan.

    Hehehe~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thank you sudi singgah. selamat hari raya ^^

      Delete
  7. salam Aidil Fitri, terima kasih sudi keteratak bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama kasih.. selamat hari raya ^^

      Delete
  8. salam Aidilfitri SYM..mesti meriah raya kali ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri.. biasa2 saja sambutan raya =)

      Delete
  9. Selamat Hari Raya Siti. Maaf zahir batin. Semoga sentiasa berbahagia dan sihat selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin.. samalah untuk kita semua ya =D

      Delete
  10. Aamiin...
    Minal aidin wal faizin Siti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri maaf zahir batin ^^

      Delete
  11. Replies
    1. selamat hari raya adik manish ^^

      Delete
  12. Selamat hari raya awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak juga !! selamat hari rayaa..

      Delete
  13. Selamat hari raya maaf zahir batin siti

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala yaa.. salam aidilfitri maaf zahir batin ^^

      Delete
  14. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir batin ^^

      Delete
  15. Selamat Hari Raya, Siti. Maaf zahir dan batin. Ni dah beraya sampai ke Melaka ke belum ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha da balik da Kak Farrah da habis da duit raya kena korbankan =P

      Delete
  16. selamat hari raya maaf zahir batin siti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir batin ^^

      Delete
  17. selamat hari raya Siti :))

    ReplyDelete
  18. Salam aidilfitri maaf zahir batin SR 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri maaf zahir batin ^^

      Delete
  19. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir batin ^^

      Delete
  20. Selamat Hari Raya Siti.. Maaf Zahir dan Batin..

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya CT! terima kasih masih sudi menjengah blog akak walaupun akak dah tak pi jalan mana2 dah. HAHAH! maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak semestinya kena pegi jalan2 kan.. ada masa kita singgah. salam aidilfitri ^^

      Delete
  22. selamat hari raya ct... lama ke bercuti hari tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kakak.. kite memang cuti sentiasa =P

      Delete
  23. Okay baru 11 Syawal. Sempat lagi nak ucapkan selamat hariraya hehehe... rayakan sebulan.

    Selamat hariraya Aidilfitri Siti salam kosong-kosong ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ahhhh aha betul2 raya sebulan jadi okay saja. salam aidilfitri jugak yaaa salam kosong kosong =D

      Delete
  24. Selamat hari raya Siti ^^

    ReplyDelete
  25. Selamat hari raya Aidilfitri juga SYM. maaf zahir batin hehe

    btw, jemput join segmen blog saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri maaf zahir batin. insyallah nanti akak jenguk2 ya =)

      Delete
  26. Selamat hari raya SYM...

    ReplyDelete
  27. salam hari raya dari Aida ye, siti :)

    ReplyDelete
  28. selamat hari raya CT.. dh terima kad raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak hapdet.. dapat da. maceh maceh =D

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.