SITI.YANG.MENAIP: MY MATTE LIPS / LIPSTICKS OBSESSION

MY MATTE LIPS / LIPSTICKS OBSESSION

/
12 Comments
June 13, 2018

LIPSTICK MATTE OBSESSION


Ini sebahagian yang dibawa pulang ke kampung untuk persediaan hari raya. Tak boleh decide nak bawa balik yang mana jadi kita angkut saja mana yang favourites. Tak muat pouch kita sumbat dalam kotak. I am not a beauty junkie and sumpah tak reti pun nak make up but one thing for sure, I love lipsticks. Walaupun tak pandai tepek foundation concealer blusher eye shadow and what not.. I will make sure at least I have my lipstick on. My favourites are the ones from Colourpop and Velvet Vanity (local brand). Just recently I have built the interest terhadap Breena Beauty and their matte lipsticks are amazing. They look the same but trust me no they are not. Only girls saja faham girls betul tak ? How about all of you ? What is your favourite brand and colour ?

'inner beauty is great but a lipstick never hurts..'

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

12 comments:

  1. Samalah dengan husniey, walaupun tak pandai bab makeup tepek eye shadow ke eye liner tapi suka tengok macam macam jenis lipstick tu๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang lain2 tu CT pakai ekot mood sebab bersiap memang lambat. tapi lipstick memang wajiblahh. at least kena pakai juga hehe..

      Delete
  2. Hoiii..melampau punya banyak wakkk...kita lg satu masalah...asal beli nak beli merah..aduhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. peergh ni peminat lipstick merah makngah ni. okayla tu awak berani nak pakai yang merah gitu. hihi..

      Delete
  3. OMG! Banyaknya lipsticks! Kita ada satu je rasanya. Itu pun pinkish nude. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan ikut perangai ni Farah.. bahaya. in this situation the less you have the more you value it ahhaha sebab kalau tak pening tatau nak pakai yang mana =P

      Delete
  4. Replies
    1. ahaha kadang pening nak decide nak pakai yang mana =P

      Delete
  5. Replies
    1. ada juga few yang colours tak sesuai =P

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.