SITI.YANG.MENAIP: MY 'THE BODY SHOP' OBSESSION

MY 'THE BODY SHOP' OBSESSION

/
32 Comments
June 06, 2018
'Any obsession is dangerous but without it.. life is nothing..'


The perks of being a May baby and The Body Shop ada sale. Siapa suka 'The Body Shop' ? High fiveee !! Kita geng !! Selalunya aku jadi macam ni thrice a year : The Body Shop Mega Sale.. May and YES !! But dah terlepas mega sale jadi kita top up masa birthday month. Jadi diatas adalah apa yang berjaya diborong dengan birthday discount. Banyak borong shower gel dan shampoo. Miniatures sekali senang nak bawa berjalan. Skincare banyak lagi jadi tak perlu. Hanya beli ketika ada sale sahaja. Cukup bekalan untuk setengah tahun trust me. Dah habis tunggu sale top up balik. Started to use these babies since secondary and MamiZ pun a true fan juga. Obviously ada juga pakai products lain tapi ended up akan toleh pandang The Body Shop semula. Inilah umpama first love. Susah nak lupa.

I am obsessed and nothing can be done. Sorry not sorry. 


You may also like

32 comments:

  1. Lupa nak tanya dekat IG hari tu. Berapa banyak birthday discount dia eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. usually 25% off but that day ade up to 40 ke 45 tah tak ingat..

      Delete
    2. I see. Thank you! Lebih kurang je la kot dekat sini. I only shop at TBS when they have 40%-45% discount, which is quite often. Hehehe.

      Delete
    3. kat UK akak rasa yang selalu gila sale. dulu masa pegi Amsterdam during winter sale (bukan boxing day).. i bought perfumes hanya untuk 6-7€ saja.. darab 3.8 at that time ahahah penuh luggage dengan Body Shop je =D

      Delete
  2. Berbaloi beli BS time ada sale atau diskaun ... Mrs Pip suka shea butter BS ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. beli hanya time sale saja sebab murah and cukup buat bekalan sampai next sale. CT baru nak cuba tu lotion baru.. rimas sikit lotion2 ni aahah..

      Delete
  3. Replies
    1. buat hadiah besday untuk diri sendiri =P

      Delete
  4. bau dia mmg sedap.. https://nanafidenaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. kadang ada yang rasa nak makan =P

      Delete
  5. lama xmasuk membeli brg kt bodyshop..eh ada shampoo banana ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah best shampoo tu.. bau macam cekodok hehe..

      Delete
  6. happy belated birthday!!...banyaknya, mmg berbaloi beli time ada diskaun...dah lama x masuk BS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thank you kak.. banyak macam ni time discount je. kalo x selalunya beli satu dua je hehe sebab hrga boleh tahan..

      Delete
  7. suka beli BS time ada promotion jer hehee

    jemput datang ke blog MB https://missbaybeeboo.blogspot.com/ dan join giveaway. TQ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. time sale discount berbaloi2 beli..

      Delete
  8. Bila travel, then pakai shower foam BS, perasaan dia "aku wangi sepanjang hari", ekeke. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaan.. rasa fresh je bau dala tahan lama. tu wangi sentiasa hihi..

      Delete
  9. Wanhh byk mborong 🤗🤗 sini choice quite limited

    ReplyDelete
    Replies
    1. register beli online. kadang2 deal online lagi menarik dari walk in ke store =D

      Delete
  10. Banyak nya collection... ada strawberi je.. tu pun dah geram dengannya

    ReplyDelete
  11. bila birthday Siti? Akak termiss. Sorry.Happy belated birthday dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak bagitau orang pun.. notification facebook pun off. somewhere in May. so nanti cheq boleh claim hadiah x ? hihi..

      Delete
  12. dok usha je dari jauh je...nak beli kena tunggu sale kot... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang time sale je baru masuk kak.. kalo biasa pandang pun tak hihi =P

      Delete
  13. Me too! Obses with Body Shop dulu, sekarang dah tak kerja pakai apa yang ada je la..haha..nangis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni time sale je.. kalo tak memang tak membeli. memang boleh tahan jugakla harganya..

      Delete
  14. wow banyaknya collections dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time sale je kak.. time biasa kosong naaada =P

      Delete
  15. sempat rembat hari tu perfume strawberry 2 botol dlm rm50 kot... sebotol da abis... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh lajunyaaa sebotol perfume habis dah. hehehe..

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.