SITI.YANG.MENAIP: SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM

/
91 Comments
February 02, 2018

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM


Terima kasih kami ucapkan kepada kawan-kawan bloggers yang sudi menyertai Giveaway Souvenirs Pulau Jeju dan support giveaway kami. Insyallah in the future akan ada lagi giveaway. Salah satu tanda kami berterima kasih kepada semua. Alhamdulillah dah selesai dan pengumuman pemenang akan dibuat. Ada good news !! Ada good news !! Tunggu !!

3 x Fridge Magnet Pulau Jeju (3 Orang Pemenang)



5 x Keychain Khas Pulau Jeju (5 Orang Pemenang)



TAHNIAH KEPADA PEMENANG-PEMENANG UTAMA GIVEAWAY KALI INI

TAPI !! TAPI !! TAPI !!
GOOD NEWS
MENANTI KEPADA YANG LAIN-LAIN

Disebabkan sambutan yang agak menarik dari rakan-rakan blogger, aku dan Kak Sal bersepakat untuk tambah lagi bilangan hadiah untuk diberikan sebagai tanda penghargaan kerana sudi meluangkan masa untuk join giveaway yang kami anjurkan bersama. Kami akan memilih SEMBILAN BELAS orang pemenang tambahan untuk menerima souvenirs dari Macau, Hong Kong dan Korea selain daripada souvenirs utama yang ditawarkan. Walaupun tak terpilih untuk memenangi souvenir utama, tapi SATU souvenir akan diberikan kepada peserta terawal. Inilah dia dua puluh orang mereka yang terpilih :

10 x Souvenirs Korea (10 Pemenang)


5 x Fridge Magnet Macau (5 Pemenang)


5 x Fridge Magnet Hong Kong (5 Pemenang)


TAHNIAH SEMUA. TERIMA KASIH sekali lagi diucapkan. Untuk yang tidak terpilih jangan sedih jangan merajuk. Cuba lagi insyallah rezeki di lain hari. Maybe soon aku buat lagi GA untuk korang semua.

Untuk perhatian semua pemenang, sila tinggalkan details di ruangan komen entry INI SAHAJA selewat-lewatnya sehingga 7 February 2018 (RABU) Jangan risau, sebarang particulars korang tidak akan dipublish. Ada lima hari semoga semua pemenang memberikan kerjasama supaya urusan pengeposan hadiah dapat dijalankan secepat mungkin. 

NAMA PENUH (No. Penyertaan) : Siti ******** Binti ******* (No Penyertaan : 100)
ALAMAT LENGKAP BESERTA POSKOD :
NO TELEFON :


TERIMA KASIH DAUN KELADI
NEXT GIVEAWAY JOINLAH LAGI




You may also like

91 comments:

  1. Tahniah juga buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah buat semua pemenang serta tuan rumah

    ReplyDelete
  4. Tahniah utk semua pemenang.. Aritu nk join, xkesempatan. .br tringin FM jeju hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak FM Jeju dah kehabisan stock. insyallah ada next GA menanti =)

      Delete
  5. Alhamdulilahh tahniah pada semua pemenang.. 😍

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah. Tahniahhhhhh~~

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Rezeki sudah tertulis milik kalian, congrats πŸ’•..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah next time rezeki kita pula =)

      Delete
  9. Tahniah kepada semua.. Nampak ahli daripada bpt ramai menang tu..

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah tahniah semua pemenang :D

    ReplyDelete
  11. Yeyyy dpt FM hongkong.. yq siti.. 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah.. jangan lupa drop details please =)

      Delete
  12. Tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  13. eh dapat FM Macau lah! Thank you SIti & tahniah pemenang2 lain :D

    ReplyDelete
  14. alhamdullillah terseranai juga..

    ReplyDelete
  15. dah ada pemenang siap.. hahaha.. tahniah buat pemenang.. xdan nk join, sibuk awal tahun ni sampai bulan 3.. mmg blogging banyak terabai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak ape haih utamakan yang penting dulu =)

      Delete
  16. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  17. tahniah semua.. nak join next time..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah next time CT buat lagi ya =)

      Delete
  18. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah ada rezeki untuk menang

    ReplyDelete
  20. Wahhh Tahniah semua yang berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe next GA Mummy join tau =D

      Delete
    2. Insya Allah.. Nanti habaq tau..

      Delete
  21. Ya Allah, sory Siti.. Wawa sibuk sanga, dah baca. Pastu lupa nak reply.. Adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak apa tak apa belum last day. saja remind =)

      Delete
  22. Wahhhhhh! Banyaknya hadiahhhhh! Tahniah buat semua yang terpilih. Moga penganjur 2 orang ni makin bertambah-tambah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe hadiah2 lain kami decide kemudian.. amin amin semoga sama2 kita semua dimurahkan rezeki =)

      Delete
  23. wah banyaknya hadiah. bestnya
    tahniah semua pemenang...
    Qekra tak sempat join GA ni huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah ada next GA.. kalau sudi boleh join =)

      Delete
  24. Seronokkkk.. hadiahnya banyak sungguh ni...
    tahniah yang berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang niat nak kasi lebih =)

      Delete
  25. Tahniah semua pemenang..next giveaway kami pulak menang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah boleh tu.. kalau sudi join ya nanti =)

      Delete
  26. Tahniah kepada semua pemenang.... :)

    ReplyDelete
  27. tahniah kpd yg menang...cikyan tak dpt...sedih...hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa jangan gitu.. nanti cuba lagi eeh eeh =D

      Delete
  28. tahniah kpd pemenang2..

    ReplyDelete
  29. bestnye menang. so luckyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe next GA kalau sudi join ya.. hee..

      Delete
  30. Tahniah buat semua. Semoga murah rezeki siti dan sal.

    ReplyDelete
  31. Wah, ramainya pemenang. Tahniah kepada semua pemenang. Sorry kak Siti tak dapat join yang ni sebab tempat saya internet connection down for few days hari tu. So, terlepas tarikh akhir T____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. its okay Farah.. next time kalau sudi join la ^^

      Delete
  32. tahniah kpd pemenang... tentu senyum2 dpt hadiah kannnn

    ReplyDelete
  33. Allah, baru perasan, so busy dengan kerja ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi x apa.. next GA jemputla jooin ^^

      Delete
  34. Tahniah kepada semua pemenang..

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Ampunkan Dosaku
    2. Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

    ReplyDelete
  35. tahniah utk semua pemenang

    ReplyDelete
  36. tahniah kepada semua pemenang...ada rezeki saya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay alhamdulillah.. semoga hadiah selamat sampai ^^

      Delete
  37. yeayyy..tahniah semua nya

    ReplyDelete
  38. Tahniah semua pemenang ^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.