SITI.YANG.MENAIP: HADIAH PEMENANG-PEMENANG GIVEAWAY SOUVENIRS JEJU SUDAH DI POST

HADIAH PEMENANG-PEMENANG GIVEAWAY SOUVENIRS JEJU SUDAH DI POST

/
44 Comments
February 23, 2018

Kepada pemenang-pemenang Giveaway Souvenirs Jeju (FM Jeju, Keychain Jeju dan Souvenirs Korea), separuh daripada hadiah-hadiah korang sudah di post hari Selasa petang yang lepas. Lagi separuh menyusul kemudian. Jangan risau kami tak lari. Proses sedikit tergendala atas faktor-faktor tertentu yang tak dapat dielakkan. Aku simpan tracking number tak nak expose disini dan kalau nak juga boleh personally request. Drop comment down below and do let me know. I have your phone number aku boleh whatsapp tracking number. Aku dah check kesemuanya insyallah dalam keadaan baik-baik saja on the way sampai ke penerima. Thank you pemenang-pemenang pun bagi kerjasama yang tip top. Tahniah dan terima kasih sudi join giveaway kami berdua. Yang tak terpilih jangan merajuk jangan sedih. Lepas ni nak buat lagi la.. Sudi sudikan diri join. Hihihi..

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

44 comments:

  1. sure tk sbr pemenang nk dpt ole2 jeju..tahniah utk pemenang

    ReplyDelete
  2. tahniah pd yang berjaya...liez tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  3. Saya pemenang FM Hongkong...hihihi saje bagi tq sebagai tanda penghargaan atas usaha anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah next batch post yang itu.. thank you jugak sentiasa support kami =D

      Delete
  4. ngeh3, xsabau nak tengok hadiah..ngee, tengkiu kak sym!

    ReplyDelete
  5. Selamat menunggu hadiah kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  6. Yeayyy tak sabar nak tengok hadiah 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe semoga hadiah sampai dengan jayanya ^^

      Delete
  7. wahh tahniah pada yang berjaya...
    sayang tak sempat nak join

    ReplyDelete
  8. wahhh.. bestnya.. tahniah pada pemenang...

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. Nak join next time.. Missed yg ni..

    ReplyDelete
  10. Yeah!!! Hadiah dah selamat diterima. Suka! Suka! Tq byk2πŸ˜€πŸ˜€

    ReplyDelete
  11. Wah untung pemenang.mesti x sabar nk tgu hadiah sampai kan

    ReplyDelete
  12. Hadiah dah selamat sampai. Thankyouu tauu πŸ’—πŸ’—

    ReplyDelete
  13. Tahniah kpd semua pemenang

    ReplyDelete
  14. Tahniah semua pemenang :)

    ReplyDelete
  15. Terima kasih.. Saya dah terima hadiahnya..

    ReplyDelete
  16. Terima kasih pada pihak penganjur, saya dah terima hadiahnya minggu lepas dan inilah link entri saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/03/alhamdulillah-dah-sampai-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay alhamdulillah selamat sampai sudah =D

      Delete
  17. kalu diorg x dpt nnt diorg mogok dpn umah ct ngan sal hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha adeh jangan gitu kakak.. tapi akak pi claim kat Kak Sal la..

      Delete
  18. Laa.. looks like I missed something here.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. its okay YunSing. i have another GA in planning. dont miss that out..

      Delete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.