SITI.YANG.MENAIP: TAKWIM PERSEKOLAHAN ATAU JADUAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2018

TAKWIM PERSEKOLAHAN ATAU JADUAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2018

/
13 Comments
October 09, 2017
TAKWIM PERSEKOLAHAN ATAU JADUAL PERSEKOLAHAN TAHUN 2018. Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dah keluarkan jadual takwim persekolahan untuk tahun 2018. Boleh download di SINI. Boleh semua pihak jadikan rujukan nak merancang perjalanan bercuti. Yaaabedabedu.. Baru rasa lega kalau nak booking mana-mana. Hati cikgu pun senang bila takwim dah keluar.



SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

13 comments:

  1. Cik CT mesti dah ada target nak kemana2... mega lagi ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi target tu memang ada PLM dok brangan2 je ni dulu macam-macam tempat teringin nak pegi. tapi belom lagi mampu nak proceed..

      Delete
  2. wahh!nak save terus lah!bila anak dh sekolah baru ambil tahu pasal cuti sekolah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi penting ni takwim untuk parents and cikgu cikgi =D

      Delete
  3. hurm..cikgu beli tiket dah ke tu?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. stakat ni cikgu mampu tengok saja dulu sambil berangan.. poket cikgu kesedihan memanjang ni.. tunggula ia kembali ceria =D

      Delete
  4. Replies
    1. trip CT skarang impulsive Uncle.. tak boleh nak rancang awal. jadi tengok poket kalau mampu baru proceed. hihi..

      Delete
  5. Kesian cikgu kan...cuti sekolah auto tiket mahal....nasib kita...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tapi kena gaya boleh juga dapat yang murah. pejam mata je kak beli =D

      Delete
  6. fuh entri.. cikgu sangat..hahaha

    ReplyDelete
  7. Wah awai keluarnya... boleh lah plan trip yea..

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.