SITI.YANG.MENAIP: MENU-MENU SEDAP DI SECRET RECIPE

MENU-MENU SEDAP DI SECRET RECIPE

/
1 Comments
October 26, 2017

MENU SEDAP DI SECRET RECIPE

Aku suka makan di Secret Recipe. Bukanlah high end dan fancy restaurant semua orang pun dah selalu pergi makan disana tapi suka. Rasanya kami satu family kalau diajak makan di Secret Recipe tak akan tolak. Walaupun MamiZ tak suka hidangan western sangat tapi usually kalau ke Secret Recipe dia akan setuju. Aku pun selalu pergi makan seorang diri (forever alone) dan it is not a big deal. Kek-kek di Secret Recipe semua pun sudah maklum sedap tak payah nak ceritalah. Makanan-makanan pun sedap. Dalam entry ini aku akan kongsikan gambar-gambar saja. Banyak lagi tapi entahlah disimpan dalam folder mana. As time goes by.. aku akan tambah gambar-gambar berkaitan Secret Recipe dalam entry ini. Nak kumpul semua dalam satu entry. 




Kadang-kadang lepak Secret Recipe tak ada reason atau ocassion pun. Terasa nak makan western tapi clueless mana nak pergi memang terus suggest Secret Recipe. Dah tahu memang sedap. Kadang-kadang tekak rasa nak makan dessert manis-manis pun terus terlintas Secret Recipe. Ada satu Secret Recipe dekat dengan rumah itulah jadinya selalu sangat pergi. Aku suka pasta dan fish and chips di Secret Recipe. Kalau nak hidangan light memang aku pilih fish and chips. Kalau lapar sangat memang pasta. Harga normal standard berbaloi jugalah aku rasa. Sama juga dengan restaurants franchise yang lain. Usually di Secret Recipe tak hectic sangat suasana cool tenang sesuai nak layan perasaan. Hahaha.. Siapa suka makan di Secret Recipe ? Kita geng..

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

1 comment:

  1. kita suka tomyam dia.. sedap... jarang makan western kalau kat SR sebab selalu order tomyam or mee kari or sometime laksa... heee

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.