Thursday, 12 November 2015

TEMPAT MAKAN BEST DI SUNGAI ARA | PENANG - ROCKSTARZ BURGER

ROCKSTARZ BURGER : BURGER ROCKERS SEJATI YANG AWESOME DI PENANG


Yeyeh !! Yeyeh !! Are you ready to rock and roll ? Tiba-tiba aku pun berjiwa kental seorang rocker. Semua sebab makan burger di Rockstarz Burger pada hari Ahad lepas. Sampai sekarang dok Yeyeh !! Yeyeh !! Layan burger gempak dan boleh masuk list Tempat Makan Best Penang. Korang jiwa rock ke ? Atau sekadar mengaku rockers tapi dalam hati ada taman ? Tak kiralah korang rockers sejati ke.. rockers rock kapak tangkap cintan cintun leleh semua ke apa ke.. Yang penting korang kena cuba burger-burger yang ada di Rockstarz Burger. Ngerti tak ?

Jom kita sama-sama telan air liur sambil teruskan membaca.

SEJARAH ROCKSTARZ BURGER


Sempat aku bersembang dengan owner Rockstarz Burger, Encik Saiful Danial dan Encik Saiful Irwan. Macam-macam aku korek. Tiga tahun dah sebenarnya Rockstarz Burger berada dalam industri pem'burger'an di Penang. Bukan sehari dua baru mencipta nama. Pernah menjadi tempat makan pilihan program TV popular iaitu 'Jalan-Jalan Cari Makan' pada tahun 2014. Asalnya buka gerai tepi jalan saja tapi disebabkan demand yang tinggi, dua adik-beradik ini akhirnya dapat buka kedai pula. Lagi selesa dan more people can come untuk rasa burger rockers resepi rahsia mereka berdua. Memang tabik spring. Kedai pun super cool dengan deco yang menarik. Terasa sungguh aura rockers dalam diri masing-masing. Kemudahan seperti surau dan tandas ada disediakan. 








LOKASI KEDAI ROCKSTARZ BURGER



Rockstarz Burger
118, Taman Tunas Muda,
Jalan Dato' Ismail Hashim,
11900 Sungai Ara,
Pulau Pinang

 019-429 9309 (Sungai Ara)
016-446 6036 (Ayer Itam / Greenlane)

5.00PM - 1.00AM
Isnin - Ahad

Facebok Page - Rockstarz Burger
Instagram - Rockstarz Burger
Twitter - Rockstarz Burger

Orang Penang memang mohong sangat kalau tak tahu kedai ni terletak kat ceruk mana. Yang lain jangan risau. Sekarang dunia canggih. Orang jauh pun kalau tenyeh phone masing-masing mesti jumpa kedai Rockstarz Burger. Aku dah check dalam Waze. Alamat dan lokasi semua betul. Insyallah tak sesat. Parking pun senang dapat jangan risau. Kedudukan kedai pun tak adalah jauh sangat dari tempat tumpuan pelancong seperti Georgetown. Apa ada hal sekarang ni babe ? Bab makan sedap tak payah berkira sangat. Redah saja. Mengikut pemerhatian aku, orang mula ramai datang ke Rockstarz Burger bermula pukul 8.00PM. Memang sibuk habis pekerja-pekerja Rockstarz Burger nak melayan pelanggan. Tak menang tangan. Kalau ada yang terlambat seminit dua tu bawa bersabar ya.. Jangan marah-marah. Cool.





Siap sedia ke semua nak tengok burger-burger seksi ? Harap iman korang kuat ya.. Nanti jangan cakap kakak tak payung korang pula..

MENU / BURGER-BURGER 








Setiap hari, Rockstarz Burger menawarkan pilihan burger yang pelbagai untuk pelanggan. Menu-menu akan bertukar atau bersilih ganti mengikut kehendak Encik-Encik Owner. Jadi jangan pelik kalau tiba-tiba pilihan burger berubah. Sajalah sesekali nak tukar selera pula. Asyik yang sama nanti cepat bosan. Ada juga burger yang khas untuk musim perayaan saja. Jadi korang boleh pilih dan rasa different burger setiap kali datang ke Rockstarz Burger. Hampa sebut saja nak berapa layer. Satu ? Dua ? Alahai.. Tiga pun bolehlah. Make sure perut korang ada space untuk terima burger heavy metal (3 layers) dari Rockstarz Burger. Nama-nama burger juga diberikan berdasarkan nama-nama band rock terkenal tanah air dan antarabangsa. 

Pssst : Burger khas untuk vegetarian pun bakal diperkenalkan tak lama lagi..

Burger pilihan Siti Yang Menaip (SYM) adalah : The Metallicheeze, The Rockstarz, The Wings dan The Red Hot Curry Chilleez. 

Yang dah meleleh-leleh air liur tu sila lap cepat. Tak guna korang telan air liur mengadap screen. Cepat-cepat ajak kawan-kawan datang serbu Rockstarz Burger. Mesti korang tergoda kan ? Beef  dan chicken patty yang juicy dan lembut. Peeergh !! Masa gigit burger tu aiyark.. Aku tak reti nak describe feeling puas hati tu macam mana. Hampa kena mai dulu dan rasa sendiri. Baru hampa mengerti. Semua patties adalah 'homemade' recipe. Tak ada yang sejuk beku. On the spot minced beef and chicken akan dibentuk menjadi patty burger. Memang flavour pun original dan thumbs up.

Selain menu utama iaitu burger, ada juga beberapa side menu yang lain seperti fries, meatballs, curly fries dan onion rings. Aku suggest korang cuba meatballs dan curly fries. Sedap =)



Habis riuh kedai Rockstarz Burger bila geng #BloggerUtaraOfficial berkumpul. Terima kasih kepada Encik-Encik Owner yang sangat baik hati menjemput dan melayan kehendak kami. Kami sangat menghargai semuanya. Semoga perniagaan Encik-Encik Owner semakin maju dari hari ke hari mendatang dan dapat dikembangkan dengan lebih luas. Amin..

Terima kasih daun keladi,
Lepas ni boleh jemput lagi.

---------------------------------------------------------------------------------------

Al-Fatihah untuk arwah DediS, Shuhaimi Bin Sulaiman.

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :

157 comments:

  1. My mom pun suka burger dia.. siap tanya, bila nak pi lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe amboih Acik.. dah jatuh cinta dengan Rockstarz Burger lah tu..

      Delete
  2. walaupun dekat je dgn rumah... tapi tak pernah jejak kaki lagi.. hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe awok memang.. awok nak yang jejauh je kan.. yang dekat tak pandang =P

      Delete
  3. Replies
    1. ehehe sedap sedap.. Anum kena mai Penang lagi laaa..

      Delete
  4. thanks ct sbb jd kakak el hari tu
    hahaha

    ReplyDelete
  5. Mak aihhh, macam2 menu burger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezzaaa Kak Wawa.. tinggal nak suruh akak pilih dan ngap saja =D

      Delete
  6. walaupun rock, tetap sediakan surau..bagus betul..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi bagus la gitu Alhamdulillah.. ramai mula peka dengan demand masyarakat sekarang..

      Delete
  7. nasib baik dah makan, terliur tengok burger-burger tu oi...lagi-lagi yang ada cheese

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, Sal. Mujurlah perut tengah kenyang time ni.. :)

      Delete
    2. ehehehe takpa takpa.. next time CT target waktu semua lapar baru up entry makan-makan.. hihi.. baru boleh poooyo lebih..

      Delete
    3. kalau lapar sepanjang hari mcm mana?

      Delete
    4. uish Akak JM lapar sepanjang hari ka ? =O dah jadi cem CT ni hahaha..

      Delete
  8. Cik Mimie jenis rock yang dalam hati ada taman..hehehe.. sedapnya tgk semua berger2 tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe kira layan rock kapak jiwang karat lah ni ? adeh dalam hati ada taman hehe.. tulaaa Cik Mimie.. orang ajak mai Penang dia tak layan pun..

      Delete
    2. Hukhuk...jangan la cakap kita tak layan... sedey hati kita.. *ha, nampak tak taman dalam hati ni.. hahahaha

      Insyaallah, ye CT.. heehehe :D

      Delete
    3. ehehe iols layan gak Cik Mimie.. tapi tanak tunjuk haha.. zaman sekolah kalo tak layan kena pulau la dengan kawan-kawan..

      Delete
    4. Hahahaha...zaman sekolah memang macam tu..suka tak suka kena jugak layan..lau tak, takde kawan nnti..hehehe

      Delete
    5. kan kan.. tersedu sedan la kalo takdak geng ehehe..

      Delete
    6. Nak pergi sekolah pun rasa malas sebab takde kawan.. rehat kat kantin pun sensorang.. sendu je rasa..hukhuk

      Delete
    7. ihihi.. sek rendah usually rasa cemtu.. masuk sek menengah tak pduli sangat dah..

      Delete
  9. Cik Mimie juz makan benjo je.. berger daging or ayam memang x makan.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. guano ni Cik Mimie.. cekelat pun takmo.. beger ayam daging pun takmo.. isk isk..

      Delete
    2. Hehehe... ampun CT.. Cik Mimie spesis Alien sebab tu lagu ni..heee tp kalau bagi Cik Mimie segala mak datuk nenek kueytiaw Cik Mimie ngap! :P

      Delete
    3. ehehe tunggu Rockstarz Burger buat Burger Kueytiaw lah eh Cik Mimie.. ehehe..

      Delete
    4. hahaha...macam mana la rasa burger kueytiaw tu erk?

      Delete
    5. tak tahulaaa Cik Mimie.. kita tunggu orang buat okay ? hehehe..

      Delete
    6. CT buatkan lah untuk Cik Mimie... hehehe..

      Delete
    7. alamak.. kalau CT buat Cik Mimie sanggop ke nak makan ?

      Delete
  10. Curious la kenapa di setiap google maps CT ada gambar profile Cik Mimie terselit..malu i.. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itu memanglah.. sebab Cik Mimie log in account Google.. tu konon nak menyenangkan kalau tetiba Cik Mimie nak search terus kat peta tu hewhew..

      Delete
    2. Owh macam tu eh... hahahaha.. maaf ler x berapa tahu pulak function dia..hahaha

      Delete
    3. ehehe kalo CT tengok Google Maps kat page orang lain pun akan ada icon CT kat situ..

      Delete
    4. Hahaha..baru faham..malu eh.. X_X

      Delete
    5. ehehe CT pun dulu tatau Cik Mimie.. biasa tu =D

      Delete
  11. SEMOGA BISNIS BERGER ROCKSTAR BERTAMBH MAJU...HARGA PUN BOLEH TAHAN MESTI SEDAP SGT TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe sedap kak.. yang penting boleh makan tanpa ragu2..
      skarang ni banyak yang was was kan.. elok support orang kita punya bisnes..

      Delete
  12. wow SYM makan beger bertingkek2..sedap tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe makan dua tingkek je kak.. sengkak sampai esoknya..

      Delete
  13. macam best je ni.. boleh p ngetest ujung minggu ni. tgk gambar pn dh dok tealn air liuq ni. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe pergi jangan tak pergi.. duduk Penang gak ke.. hehe.. boleh hello2..
      dah makan nanti share yaaa..

      Delete
  14. Wah nampak menarik tempat ni. Harga pun berbaloi. Nanti in sha Allah ada rezeki ke sana singgah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe kalau ada kesempatan jangan lupa terjah k =D

      Delete
  15. nasib tak suka burger sangat... HAHAHA..
    *ayat penyejuk hati, padahal geraaammm ja tgk burger2 tu..

    I all klu lapaq burger macam ni, p makan kat D'Pauh jala..dekat sangat2 ngan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah jangan cakap gitu Suida.. sekali rasa tah tah dok repeat banyak kali..

      D' Pauh tu lain.. ini lain.. hehe.. memang la jauh sikit kita ni kat seberang.. tapi kalo dah terlepas terlajak ke pulau nun singgahlah..

      Delete
  16. Nanti ada program kat Penang, nak ajak ramai2 p serbu lah.. harap ada kerusi nak duduk.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat pulak tadak ? untuk Suida semua ada haaaih..

      Delete
  17. Kalau pakai talipong cap Aiyam camna? tekan2 xjugak wave tunjuk jln..HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah pakai talipong cap ayam, tak yahla bercita-cita besau nak pakai waze!
      Gi petrol pam tanya ada jual peta tak? ;)

      Delete
    2. hahahaa tengok tu Suida.. cikgu dah mula daaa.. tekan2 tak keluar Waze memang ceq tak dapat nak nolong lah.. memang kena manual la.. guna teropong ajaib..

      Delete
  18. nanti boleh cuba ni./.. tapi saya tak suka makan burger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa tak suka,Intan? Kalau saya, time mood konon2 nak diet, memang tak suka burger. Sebaik sahaja perut lapar dan berlubang,..nak burger! Nak burger! ;)

      Delete
    2. ehehehe burger kalo ada banyak cheese lagilaaa laju nak ngap.. kan Kak Farrah ? ehehe kena cuba dulu Kakak DP baru tau kena ngan tekak ke tidak..

      Delete
  19. Ya Allah ct.. melting akak tengok!!!! nanakkkkkkkk jugak..xpa2 sabaq sat minggu depan nampak p terjah!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh sabaq sabar.. nanti kita terjah lagi k =D

      Delete
  20. Kesedapan yang buat kita sentiasa teringat ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh balik Perlis ada ngigau2 tak Zumal ? kot rindu kat burger ehehe..

      Delete
    2. Sampai ke hari nie masih duk teringat tau ^-^

      Delete
    3. habislaaah Zumal.. kena repeat la nampaknya lepas ni..

      Delete
  21. meleleh airliur bukan setakat kene lap nih cik siti wehh, dh patut pakai mops ., harhar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Wak.. ingatkan pandai pantun je.. pandai hyperbole jugak eh.. hewhew..

      Delete
  22. follow sis! :) #688
    http://nampakjiwaterbang.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekaceh darling.. nanti ahkak jenguk awak plak ye..

      Delete
  23. Replies
    1. bila nak mai Penang lagi Uncle.. boleh iols banje hehe..

      Delete
  24. mohon tlg bawakkan pegi tempat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe kalo iols bawak.. ZF banje ookay ? eheh kalo gitu jom..

      Delete
  25. Hrp2 lg ramai org kite yg kreatif rajin n berniaga sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. memang bagus la skrang sebab orang mula sangat2 aware dengan halal..
      the best thing.. non muslim pun ramai makan sini =)

      Delete
  26. P/s nj tanya siti ada x kedai mkn kat area seberang perai (selain resto ikn bkr, mi udang n nasi kandar) yg bkn shj sedap tp bleh tempah awl n buat gathering kt situ privately? Kalu ada beritahu sy ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh maaflah CT lambat respon sini.. apa2 kita Whatsapp okay =)

      Delete
  27. assalamualaikum ct...sedapnya..keju dimana2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe dimana ada keju disitu ada CT muahaha..

      Delete
  28. Replies
    1. tulaaa.. jiwa rock dalam jiwa.. yeyeh !!

      Delete
  29. meleleh ailio jugak oiiiiiii. nak pekena 28hb ni nanti lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe pekenaaa jangan tak pekenaa kak =D

      Delete
  30. untunglah geng #BloggerUtaraOfficial dapat jemputan makan burger sedap FREE...huhuhhu...menangis belakang pintu CT x hajak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe sudahlah kak.. akak mana pandang Penang.. akak layan yang jauh2 seberang2 nak kena terbang2 dulu.. stakat kat Penang ni jeling pun tak dak..

      Delete
    2. eeeh yang patut sedih tu CT.. terbalik plak huuurm..

      Delete
    3. ehehehe...sedih CT ckp camtu

      Delete
    4. huurmmm.. tapi i lagi sedih uols tak sudi datang Penang..

      Delete
  31. CT..yeyeHHHH!! ce nyanyi sikit!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeh kang CT nyanyi akak terkenang kenang.. hehe..

      Delete
    2. hari tu lagu besday...suara cute je ;p

      Delete
    3. miahahaha mahal tu kak.. tak semua orang dapat =D

      Delete
  32. Encik Saiful Danial dan Encik Saiful Irwan <--- dah agak mesti dua beradik..kembar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kembar.. sorang abang sorang adik.. ehehe.. tak available dah Kak JM hihi..

      Delete
    2. Hahahahah kalau available boleh sis JM ngorat kan

      Delete
    3. alaaa CT!!! huhuh potong stim lah

      Delete
    4. Ekin..sshhh..jgn ckp kat org lain eh

      Delete
    5. ahahaha ni kalau owner dia mai jenguk blog CT ni habes la kantoi hampa dua.. haha..

      Delete
    6. Okay okay .. kita x dgr SJM ckp apa tu td ...

      Ha ha ha

      Delete
    7. ahaha.. SJM ada SS dah Kak Huda.. kita dia tak layan..

      Delete
    8. ehehe yeee laaa siapalah daku =D

      Delete
    9. saya milik orang tak kantoi hahahahah sis JM tu single tu boleh nak ngorat :P

      Delete
  33. byknye burger pilihan cik SYM tu...habis ke makan sorang..nak habiskan sebijik pun rasa penuh perut sampai ke dada tu...tebal ber layer2..kenapalah jauh sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe yang lain tu rasa sikit-sikit.. ye lah nanti boleh rekemen kat orang..

      Delete
  34. arrghhhh, terliuuqqq. Skrg rasa nak mkn burger

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh dah dapat burger ke belum ? lekaih2 cari..

      Delete
  35. telan ayaq liuq petang2 ni..yg meleleh sos tu mesti red hot curry cillez..perghh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe meleleh2 semua kak.. cheese lah sos lah.. ailioq kita pun sama haha..

      Delete
  36. ya Allah kalau dapat ni memang RIP diet. hmm mesti jadi tumpuan dak dak igers haha btw done follow blog pink comel ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha RIP diet ye.. alah sekali sekala diknon apa salahnya.. xyah nak diet2 sangat haih..

      Delete
  37. akakkkk sedapnya. haritu pun ada baca kat entry blog zumal pasal makan kat kedai burger ni. akak join sekali rupanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh Zumal rajin.. dia up dulu.. ahkak ko ni pemalas =P
      jom jom kita pekene Rockstarz Burger jom..

      Delete
  38. Nak menangis tengok gambar burger bersepah2 kat sini huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe memang saja nak buat akak nangis =P

      Delete
  39. Jujurnya telan air liur saya baca entri ni kak Siti. Saya ni dahlah mengidam burger sekarang. Semua burgers tu pun nampak sedap je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3.. yang menaip ni pun rasa telan air liur je kerjanya.. mari lekaih balik..
      nanti da balik Malaysia make sure ada trip mai Penang k..

      Delete
  40. Wow.. Lazatnyaaa.. Berlayer2 tuuu .. Tak tahularh wardah larat makan ke takk hihu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe come on Wardah.. come on !! apa barang setakat satu layer..
      tibai teruslah tiga layers Wardah.. baru rock eheh..

      Delete
  41. lama nya tk pi sg ara dulu2 mmg tempt main lah tu Ct, kaknoor pernah dok kt sg dua lipsin garden duluuuu lah, bila balik kedah nk pi cari burger ni lah mcm sedappp ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe bila tu Kak Noor nak balik Kedah ? dah sampai Malaysia let me know tau..
      kalau ada masa boleh ngendeng2 sama hehe..

      Delete
  42. OMG! Ini menjejakan keliuran daku. Hahhaha. Cheesenya meleleh leleh pehhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa menjejakan ? perkataan apakah itu Nani ? tengok cheese sampai terbelit2 words..

      Delete
    2. Kahkahkah. menjejaskan. Tertinggal S. Hahahahha !

      Delete
    3. ehehe saja nak usik =D biasalah typo ngeh2..

      Delete
  43. Replies
    1. ehehe balik makan burger dok yeyeh !! yeyeh !! non stop =P

      Delete
  44. Kak CT, deco dia memang rock! hehehe.
    tgk burger, lamanya tak makan burger. kirim terengganu satu burger rock!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaaahaaa jauhnyaaa TKK akak nak post.. adeh.. sampai2 dah basi =P

      Delete
  45. Belum pernah lagi cuba rockstar punya burger...
    Tetiba lapo T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahkak pun dok lapor gak ni.. jom KTC.. kita serang Rockstars Burger =D

      Delete
  46. next week aida ke penang.
    in shaa Allah nak terjah la ni.
    senang nak carik kan :) ok tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah ada orang nak datang Penang laaa ehehe..
      a ah Aida senang je.. key in dalam Waze =D

      Delete
  47. kalau lah dekat..dah lama pegi...hihi..
    alahaiii burger... nyum....

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh marilah datang Penang.. kita ronda2..

      Delete
  48. Tu dia. Bertingkek² burger dia. JAuh lah plak nak gi. Kecur ailio tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertingkek2 baru rock tau Kak Fiza.. hehehe.. ailio eh ? haha comel je =D

      Delete
  49. lahai...meleleh juga ayer liur dok tengok burger tu
    kalau dekat confirm pergi tanpa sebarang alasan...wahaha
    tak dapat makan, tengok gambo pun jadilah! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh rilek Kak YY.. nanti mai Penang kita hello2 k..
      kena masuk dalam list siap2 tau kalau mai Penang..

      Delete
  50. rock utk kali kedua.. not bad layanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe baru makan untuk kali kedua jugak =D

      Delete
  51. dekorasinya pun havoc tu ... nape blogger qaseh abadi x join sekaki . blogger utara juga kan ... meriah tu dgn burger ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dah pernah ajak.. sibuk dengan study kot..

      Delete
  52. gempak deko dia! seriusss...jarang ada bumiputra yang nak deko bagai kedai macam ni...keep it up !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. masa mula masuk CT pun cem wow kedai ni lawa lah.. deco dia kaler vibrant lawa..
      keep it up untuk owner kedai =)

      Delete
  53. nasib baik laa jauh ni CT...kalau dekat...tergoda nihhhh....byk pulak menu burger dia...mmg wajib terjah lah kalau cenggini...haiiiiiii....sabar laaa wahai jiwaaaaaaaa......hahhahaha...lap air liur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan DM kan...

      Kalo g penang jgn lupa terjah k

      Delete
    2. marilah jalan Penang weh.. marilaaaa =D

      Delete
  54. Perrrrhhhh lapo d buat dak tecik nama siti ni...

    Kejam entri ni kejam sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh apa lagi kak.. marila jalan2 ke Penang pulak..
      pegila berkelana dlu nanti balik naik utara k..

      Delete
  55. Replies
    1. yeaaaaeyeh Ahlam.. jom kita pegi sama eeeh =P

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...