Thursday, 24 September 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS MAY - AUGUST 2015

TOP COMMENTATORS MAY - AUGUST 2015


TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS MAY - AUGUST 2015 | Ya rabbi !! Hang buat apa sampai bersawang habis blog hang ? Isk teruk perangai. Lama sangat dah tinggal tak ada any update. Sebenarnya aku ada buat few entries untuk autopublish tapi ended up aku tak publish pun. Itu jadinya berhabuk berdebu bagai.

Tapi kawan-kawan semua jangan risau. Yang mencari-cari tertanya-tanya mana aku menghilang janganlah gundah gulana. Thank you sangat-sangat atas perhatian yang diberikan. Terharu. Bukan apa, seminggu berkelana bila balik kerja menanti bertimbun. Walaupun kerja part time saja, workload macam pekerja tetap. Memang kaw tenaga dikerah. Jadi agak kelam-kabut jadual seharian. Aku sedang sedaya upaya mencari mood untuk update blog. Jadi mudah-mudahan kembali ceria blog SYM kesayangan aku ini. 

So this time, aku nak kongsikan dengan semua mereka-mereka yang active di blog aku sepanjang bulan May hingga August 2015. Sum up terus empat bulan. Last time aku dah senaraikan mereka-mereka yang rajin singgah SYM untuk bulan Januari hingga April 2015. Boleh baca di SINI. Rasanya semua dah dapat hadiah penghargaan tak seberapa yang dikirimkan kan ? Sedap masuk perut dah kan ? Menjilat jari dah kan ? Hihihi..

Kali ini mari kita tengok siapa yang kena..



Inilah dia insan-insan yang sering memeriahkan SYM sepanjang empat bulan lepas. Memang meletops yang amat dengan kehadiran mereka semua. Yang lain pun memainkan peranan menggegarkan blog. Jangan merajuk pula. Semua aku sayang. 

Untuk | Arz Moha | Izzeyda | Deanna Morni | bolehlah tinggalkan alamat di ruangan komen. Yang lain dah ada alamatnya dalam simpanan. Jangan korang harap seguni emas pula sampai depan rumah. Adalah token of appreciation sikit. Buat kenangan. Jangan lupa ya drop address.

-SITI YANG MENAIP (SYM)-


Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

133 comments:

  1. gosok gosok cermin mata... Sape nombor 3 tu? nape dia tampan anggun kacak jelita macho kat situ tuhhh? keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas gosok mata tu, nampak tak sape no 3 tu, SS? HIKHIK

      Delete
    2. SS kena pakai microscope.. mmg kecik benar CT letak nama dia kat situ hehe..

      Delete
    3. Dah nampak ke belum tu, SS? Klu tak, saya boleh tolong gosokkan mata tu :)

      Delete
    4. tolong Kak Farrah.. tu efek jerebu tu yang SS tak nampak clearly.. hehe..

      Delete
    5. ss sokmo wak lawak... cepuk nak? kah2

      Delete
    6. nk berkenalan dgn no.3 tu laaa....hahahha

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe semua diatas dapat dun worry =D

      Delete
    2. Yeayyyyyy! Lompat bintang kat sini 4 kali :)

      Delete
    3. ehehe.. insyallah ada rezeki untuk semua =)

      Delete
    4. untunglah...i dapat tengok jerrr

      Delete
  3. busy nau adik kita ni..sama lah kita.tapi akak cheating sikit.nak bagi nampak blog meriah, join la GA..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bizi kak oooi.. sminggu je tinggai keje.. brtimbon menanti.. uols2 yg keje opis cem mano la agaknya..

      Delete
    2. kira ok lagi tu sal...sy nk join GA pun xsempat...berhuhuuhuh jer laaaaa....

      Delete
  4. eh eh, tak sangka tersenarai *macam biasa, pura-pura terkejut*

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib ku dah lali dengan kepura-puraan itu hehe..

      Delete
    2. Akak tolong buat muka suprise bagi pihak Sal? "Maigadddd! Aku tersenarai?" Hikhikhik ok dak? ;)

      Delete
    3. ahahaha sama sama je suprise kan akak berdua ni..

      Delete
  5. Wow..mereka2 tu Mmg insan yg sgt rajin terjah n komen pukal..Tahniah semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la diorang ni semua.. skali singgah brbakul2 tinggal komen..

      Delete
  6. Maaf Lma x sggah sini..Bz sgt..ni pun sggah jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee xpe Kak Wana.. singga bila free ya ^^

      Delete
  7. Tak lupa nak ucap Selamat hari raya aidiladha..:)

    ReplyDelete
  8. wah2x... diorang ni mmg hebat... tahniah semuanya.. :D salam aidiladha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang diorang ni.. sakan sentiasa hihi..

      Delete
  9. Wah, tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe maceh Cik Mimie rajin jugak singgah sini ^^

      Delete
  10. Cik Mimie tak tersenarai sebab busy memanjang jugak....sob..sob..sob T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob sob.. ngapain Cik Mimie kesibukan yang amat ke ? hehehe Cik Mimie masuk
      yang bulanan.. ni terkumpul =D

      Delete
    2. Kesibukan yg amat sgt...ada je projek baru yg masuk..nk kna handle...arrrghhh!! rasa nk g holiday je...huhuhu

      Delete
  11. OMG banyaknya komen depa... Terutama JM tu ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu memang xleh lawan laaa Zumal.. ratu bertakhta kat blog CT ni..

      Delete
    2. Sis JM kalis tumpas. Susah nak digulingkan hihihii ;)

      Delete
    3. hhaaha kakak yang seorang tu memang kalis segalanya hehe..

      Delete
    4. Queen of commentators kan ^-^

      Delete
    5. memang.. kalis tumpas ehehe.. baguih la.. ceria SYM =)

      Delete
  12. Wahhh untung siapa yang dapat. Salam Aidiladha ct :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. CT bukan kasi hadiah gempak2 pun.. apa yang trmampu saja..

      Delete
  13. Masih nama2 yg sama mcm dulu, hehehe. Mmng hebat mereka ni. Tahniah :D btw selamat hari raya aidiladha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe diorang yang mmg extra rajin ke sini.. tp yang lain pun CT appreciate jugak.. cuma x dptla nak kasi semua ^^

      Delete
  14. Tahniah buat semua... memang pengomen terhebat belaka ni :)

    ReplyDelete
  15. Salam Aidiladha dari Kak Ros :)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. tahniah.. Wak..!! bila nama nak naik carta lagi ni..

      Delete
    2. suh diorang pinjamkan skuad mengebom diorang blh dak?

      Delete
  17. dah balik eh cik CT..xsabaq nak baca story cik CT men2 ngan kanggaroo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah selamat pulang.. tengah mencari mood nak mula bercerita ni.. belom sampai seru lagi..

      Delete
    2. Haah, bila nak update citer ngan kangaroo?

      Delete
    3. soon kakak soon =) tapi teaser dah up hehehe..

      Delete
  18. tak sabaq jugak nak cik CT kongsi jalan2 ngan kak sal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sabaq sabar.. iols kumpul mood dulu hehe..

      Delete
    2. takpe, kak Sal update dulu lah sementara tak berapa busy ni..hehe

      Delete
    3. ehehe Kak Sal tak bizi ke ? biar betoi.. iols takdan nak pegang lappy sangat pun..

      Delete
  19. Salam aidiladha cik CT.. bila gamaknya nak jumpa Cik Ct yg busy ni..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe iols okay je nak lepak.. awok banje okay ? heheh..

      Delete
    2. kita belanja awok bayar.. ok tak idea tu? hahaha

      Delete
    3. amboi Arz hehe.. itew bizi sampai abes contract je.. lepas tu free dah..

      eh Suida.. mana boleh lagu tu.. awak la banje awak la bayar..

      Delete
  20. Tahniah kepada semua yang tersenarai...
    Salam Aiduladha dari Bunda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai bunda... Haha saja celah Kat sini

      Delete
    2. eeeeh amboi Arz skrang dimana2 eh.. huhu..

      Delete
  21. Tahniah semua... (^_^) walaupun bukan emas permata yg diterima... tapi penghargaan ikhlas itu lbh bermakna... ye dak?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi yeeee Kakak Nora.. sudila terima hadiah tak seberapa ^^

      Delete
    2. mana ada kenggeru.. mahaila =_=" adus..
      tapi kalo nak koala kena tunggu ujung tahun ahaha..

      pancing komen kat sini.. Arz la punya pasai ni..

      Delete
  22. Cakkkkkk! Dtg jenguk CT. Rinduuuuuuu.
    Hmmmm akak rasa dah banyak kali dah akak beraksi tenang dlm carta di #4 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehehehe akak memang play safe sungguh.. tenang di tengah2 kan.. hehe..

      Delete
    2. I nyaris2 nak kena tendang.. hehe

      Delete
    3. haaaa jaga-jaga Syida hahaha.. ala ni yang terkumpul empat bulan la =)

      Delete
    4. kena bagi kat wawa plak laa lps ni carta tu.. kiki

      Delete
  23. iskh...nape masih xda dlm senarai ni Y_Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe cuba lagi Kak Zai ehehe.. =D

      Delete
    2. ahaha dengar tu abang long pun dah kasi semangat =)

      Delete
  24. Replies
    1. tahniah2.. thanks Kak Yan.. selalu singgah sini jugak..

      Delete
  25. tahniah pengomen tegar... mmg kenal diorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe memang terkenal2 kan.. semua rajin =D

      Delete
    2. Tak kenal pun diorang ni tambah pula arzmoha tu... Sapa dia?

      Delete
    3. ceeeeey.. kamonlah.. jangan nak rendah diri sangat =/

      Delete
  26. Yahoo ooo ct nak pos kanggaroo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe i tak balik sekoq kenggeru pun Arz ooi.. jangan la seru2 kenggeru..
      nyaris2 i ditampar kenggeru tau..

      Delete
  27. jarang komen pun ada jugak nama kat sini.. thanks SYM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe ni himpunan Kak Eyda.. empat bulan terus =)

      Delete
  28. Tahniah pada semua top commentor.. Nak cuba menyenaraikan diri di bulan september nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe mari mari Kak Shida.. mari berusaha gigih =D cewaaah..

      Delete
  29. Eh nampak ada nama kita la hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe ada eh eh pulak diaaa >.<

      Delete
    2. Mesti la ada datang nak menyibuk sini hahahaha

      Delete
  30. Di mana2 kat blog 3 nama tu top three hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe memey takdop ore lain doh.. ehehe.. Kak Ekin pun sama je laju cem deme2..

      Delete
  31. Love u so much ct terima kasih gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehehe you love me ? *blush blush* ahaha tunggu sampai dulu baru terima kasih =P

      Delete
  32. Sis JM ekin dah kurang BW xde dah dalam carta blog ct ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahhaha kurang apanya.. sekali muncul tudia..
      semput iols nak approve you =D

      Delete
    2. Hahahahaha sekali jah datang ni

      Delete
  33. tahniah pada yg muncul sbg juara hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe juara yang sorang tu memang kalis tumpas kak..

      Delete
  34. Salaam siti, hai.. wawa singgah sini..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe.. ehe rajin singgah =)
      maceh awoook.. nanti kita pergi sana pulok..

      Delete
  35. Replies
    1. hew hew hew.. ni yang terkumpul 4 bulan =)

      Delete
    2. haaa ZF lama xmuncul....nama tetap terpahat kt senarai...hehhhe

      Delete
  36. Rajin2 diaorg ni, hrp2 Cikna pun rajin cam diaorg gak....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh mari mari Cikna.. join angkatan tentera ni semua =)

      Delete
    2. Jom cik Na titew serang blog kengkawan nihhh...heheheh

      Delete
  37. Tahniah semua, bulan lepas tak sempat sanagt nak blogwalking... entry yng singgah depan mata, itulah yg diklik... bulan ni lagi busy... tahniah buat yang tersenarai...

    ReplyDelete
  38. Hebat2 keep blogging ya...eh x... keep bebeling ya hahaha

    ReplyDelete
  39. Tahniah pada yang tersenarai.waa nama kak lya takde huhu

    ReplyDelete
  40. jenuh nak kejar dorang ni. adehhhhh laju bebeno!!

    ReplyDelete
  41. Assalammualaikum CT....sory sgt2 coz lmbt lak nk respon pasal alamat nihhh.....kebizian yang melampau....huhuuhuhuhuh....jap g titew emel alamt yerrrrr......

    Neway....tq coz sudi terima titew komain kat sini....hehehehehehe

    ReplyDelete
  42. ekceli xsgka nama titew pun naik....hehehhe....nmpak sgt byk komain kt sini...hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh...sudah gaharu cendana pula
      sudah tahu bertanya pula...cehwah, pantun tu! hehe

      Delete
  43. tahniah3... kiter noh bila la nak masuk list sekali.. hahaha asyik busy jer...

    ReplyDelete
  44. terbaik la! akak skrg dah tak mampu nk bw mcm dulu2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut lama tak nampak farah
      tak apalah farah =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...