Friday, 4 September 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS AUGUST '15

PENGHARGAAN BUAT RAKAN-RAKAN BLOGGERS | TOP COMMENTATORS AUGUST '15


TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS AUGUST 2015. Aku rasa ramai mula notice URL blog mula berubah. Patutlah widget Top Commentators aku tak berfungsi. Aku ingatkan ada masalah sampai refresh banyak kali masih juga ting tong. Bila aku dah tukar link di dalam widget baru dapat balik list Top Commentators. Baru dapat up entry penghargaan.

Bulan lepas aku memang super busy. Aku berulang dari Nibong Tebal ke Bertam hampir setiap hari. Ada kerja sikit. Rezeki nak tambah duit poket. Tapi sangat penat. Kemudian tumpang rumah sewa kawan di Permatang Pauh. Internet sangat terhad. YES pun tak dapat full coverage. Itulah jadinya aku jarang sangat jenguk korang semua. Nak load blog sendiri pun sempat tersengguk. Ada satu draft yang aku taip ambil masa tiga hari nak siap. Sebab nak upload gambar tak lepas. Seksa !!

Tapi.. yang buatkan aku terharu adalah dengan kunjungan dari korang semua yang tak pernah putus-putus menceriakan blog aku. Masih sudi singgah walaupun aku sendiri tak sempat nak tiup habuk blog sendiri. Ramai yang datang tapi aku mampu senaraikan 10 Top Commentators saja. Yang tak tersenarai jangan merajuk. I give you my heart juga. *Wink*



Kakak Sha !! Kembali muncul di dalam liga carta blog Siti Yang Menaip. Kak Sal mengukuhkan kedudukan di tangga kelima. Masih kekal di kelas pertama. Kak Ekin ratu mengebom masih berbisa. JM dan SS aku tak payah ceritalah. Korang pun tahu manusia berdua ni macam mana. Kan ? DM pula makin mengukuhkan kuasa. Mari kita tengok perebutan takhta mereka semua.

Tahniah buat nama-nama baru yang pertama kali muncul dalam carta. Tepukan untuk Wak Lalat. Ada sejarah tau macam mana Wak Lalat boleh masuk carta. Hahaha.. Nak kena cerita ke Wak ? Kalau CT cerita nanti Wak kena repeat denda yang sama. Nak ke ? Nak tahu apa jadi korang tanyalah Wak Lalat kita si pemotong rumput itu. Kasi terjah itu Wak Lalat.

Jeling Arz Moha sikit.. Hai abang long !! Kena tendang keluar nampak kali ni. Macam chipsmore. Kejap ada kejap tak ada. Yang lain-lain memang antara penyeri utama blog Siti Yang Menaip. Entry dua tahun lepas pun dikoreknya. Jeling Kakak Farrah. Hahaha.. Rindu katakan rindu kakak.

Niat nak jadi rajin memang tiap-tiap awal bulan aku dok berikrar kat diri sendiri. Iyaalah !! Nak jadi rajinlah ni. Isk hampa jangan touching teruk sangat kalau aku lambat sampai kat blog hampa tau. Aku ni walaupun kerja part time tapi depa kerah tenaga aku macam aku pekerja tetap. Jadi aku terpaksa juga ikut apa yang depa nak. Kang depa tak bayar gaji macam mana aku nak pi jalan-jalan ? Keringlah tabung travel aku. Hihihi..

Jangan lupa terjah insan-insan istimewa penyeri SYM. Have a great weekend kawan-kawan semua.

"Do not focus on having a great blog.. Focus on producing
a blog that is great for your readers.." - Brian Clark

-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

256 comments:

  1. tahniah kepada mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang ni memang ohsem =) hehe.. tahniah2..

      Delete
    2. betul2 meraka ni mmng ohsem belaka...
      tahniah pd yg tersenarai ek

      * dh dpt ek no. kta ;p jgn malu jgn segan nk wasup sbb kta pn pemalu gak hihihi....

      Delete
    3. hehehe kan.. bila kakak kopi nak naik carta ni ?
      kita pun malu laaaa kakak.. macam mane ni haha.. nanti nanti itew wasep k..

      Delete
  2. Mereka memang terbaik...tahniah buat semua yang rajin mengebom

    ReplyDelete
  3. suka kata-kata brian tu.betul sgt hehhee

    nama2 tu selalu nmpk kat top commentators hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. kita kadang2 terlalu focus nak gempak2 tapi content hancus..
      biarlah bersederhana tapi mudah2an apa yang disampaikan bermanfaat =)

      Delete
  4. "Do not focus on having a great blog.. Focus on producing
    a blog that is great for your readers.." cuba belek header blog akak...dh lama letak, akak mmg suka motivation tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh akak dah tepek kat blog eh =D CT terjumpa je quote tu hehe..
      macam sedap je tu yang tepek sini plak..

      Delete
  5. kalau CT x cakap..sis JM pun alert dah tukar ke DOT MY

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS perasan ada org update kat IG... blog skrg update lambat kat most visit... up entry lama pon x update...

      Delete
    2. Tak faham lah dot my dot com ni...abis tu kan, klu orang click link lama kita yg dot com, akan redirect ke tak?

      Delete
    3. CT pun ada orang yang cakap bru tahu.. memang lembab sikit skrang.. lepas tu widget selalu hilang lah.. kadang ada kadang tak ada.. dia keliru kot.. nak guna .com ke .my..

      setakat yang CT tngk.. kalo kita tekan link .com dia akan otometik tukar ke .my.. eeeh entahlah hahaha ngak ngerti =P

      Delete
    4. so, kena tukar kat widget la ni..patutlah senarai top commentator tu tak berubah. Thanks CT!

      Delete
    5. kalo CT nye widget tayah tukar.. dia pening2 je sebab kejap .com kejap .my
      refresh2 okaylah dia.. kalo yang guna widget lain tatau lah..

      Delete
    6. Itu tandanya server dah penuh... Dot my tu tandanya dari makaysia... Nak asing2 laa tu...

      Delete
    7. kan.. senang nak detect dari mana dtgnyaaaa satu2 page ituu..

      Delete
  6. 3 hari je? x lama tu...sis JM ni draft seminggu boleh leh up..bukan sbb internet slow tp malas! penyakit tul

    ReplyDelete
    Replies
    1. jay emm tunggu pencen esok
      baru byk masa... ha ha ha

      Delete
    2. hahaha Kak JM memang.. tah ada draft yang sebulan apa ? tolong babab Syida.. hahaha.. selalunya CT tak buat draft.. terus je hapdet.. tapi dah lembab sangat line.. draft lah..

      Delete
    3. samalah kita JM, malas nau nak update blog..sekali update, berejam nak membaca

      Delete
    4. hahaha tapi okay je.. as long as blog tak sendu bersawang =)

      Delete
    5. kalau update ambil masa berjam2..itu sbb entri panjang...kadang 1 entri 3 hari baru siap :P

      Delete
    6. memang pun kak.. idea tu ada saja tapi takleh nak focus sangat..

      Delete
  7. waaa.....terselit jugak nama titew kt senarai tuhhhhh....hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe tahniah tahniah krana berjaya mnyelitkan diri hehehe..

      Delete
    2. Tu bukan selit... tu menyebok.. ha ha ha...

      Delete
    3. SS....mcm xbiasa kannn keh keh keh

      Delete
    4. bhahaha nampak sangat semua dah kenal prangai masing2 haha..

      Delete
  8. wak lalat pun tersenarai....tahniahhhh wakkkk....heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencapaian wak
      lalat kebanggaan kami! kah kah kah

      Delete
    2. hahahaha haaaa tu lah uols.. tetiba Wak Lalat masuk carta..
      mari kita tengok bulan ni Wak tersenarai lagi atau tidak =P

      Delete
    3. wak mmg hebat.....stuju slogan SS....hahahah

      Delete
    4. ahahha kembang la idong Wak kalo baca ni..

      Delete
    5. jangan kembang2 sgt wakkk.. ha ha ha...

      Delete
    6. kembang kempis hidung wak baca...hahhaha

      Delete
    7. awat hampa semua suka buli Wak ni ? haha..

      Delete
  9. Assalam Ct,
    weeewiiittt
    yiipppiieee
    nama iols masuk carta balik
    iols loike gitew :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe tu la dah masuk carta balik =)
      maceh kakak.. rajin singgah sini..

      Delete
  10. Ala, tak tersenarai disini...maaf CT, xsempat nak jenguk CT :) Tahniah buat semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak ada.. next time boleh lagi tersenarai =)
      samalah kita Cik Mimie.. kelam kabut bizi dua tiga menjak ni..

      Delete
  11. AAh, la baru Cik Mimie perasan link URL blog dah bertukar..no wonder la xdapat nk tengok Top Commentator..hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah tu dah bertukar.. tapi peninglah skrang ni..
      widget asyik kejap ada kejap tak ada.. so tahla.. nak kena beli domain kot haha..

      Delete
  12. tahniah kepada semua top komentor..

    ReplyDelete
  13. TAHNIAH KPD PENGOMEN YG TERSENARAI...

    ReplyDelete
  14. tqvm mek ti ;-)

    igt td siti yg menunggang ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaip haaaip.. yang menunggang tu orang lain hahaha..

      Delete
    2. Kihkihkih yang menunggang dan mencelah tu bukan CT, Anies :)

      Delete
  15. p/s saya ada minta alamat ct aritu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owooooah ada eh Anies.. miahaha.. maafin diriku.. ngak perasan =)

      Delete
  16. Replies
    1. silakan terjah diorang ni.. mesti kena bom balik =D

      Delete
    2. oowh nak kena panggil Cik En eh ehhe okay..

      Delete
  17. tahniah utk yg top2 tu ya
    kaknoor tkelh nak berangan hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe takpe Kak Noor.. xda dalam carta pun CT sayang jugak =)

      Delete
  18. Tahniah buat semua yang tersenarai..Tak sempat nakasuk kolum hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Kak Lya lagi bizi.. ramai yang nak kena terjah =)

      Delete
  19. Apa? Wak Lat kalahkan I.. Kak Farrah punya tower pun last, U nya pun last.. last month pn titew busy, tapi sebab titew dah daftar internet so boleh lah online malam2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. carta i u nombor berapa? keh keh keh

      Delete
    2. U busy belajor, Suida...ada dlm carta tu kira hebat dah!

      Delete
    3. hehehe Wak Lalat tu sebab ada mission tu CT denda dia sket haha.. kalau tak mana sudi dia nak masuk carta CT.. siapalah daku =P

      haip internet tu untuk search benda2 nk study Syida.. bukan untuk blogging ya wakakaka.. jangan lupa misi utama kena study..

      Delete
  20. Cik CT bila gamaknya kita nak lunch/dinner together gether.. hehe.. kalau segan ajak kawan I merangkap kawan U jugak tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha bila tu Syida ? you nak banje ke ? kalau u banje i lagi laju jew pergi jumpa you hahaha.. i singgah amek kawan kite itu terus deting ngan u.. ada gak ritu plan tapi timing tak kena hehehe..

      amboi SS.. bila kita ajak dia lepak dia x layan..

      Delete
    2. Kalu SS nak ajak CT detim... X main laaa dalam Malaysia... Kah kah kah kah...
      * kantoi...

      Delete
    3. eeeh SS ada ajak detim luar ke ? ooooops hahaha *kantoi jugak..

      Delete
  21. tahniah..kagum dengan mereka semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang diorang ni.. konsisten.. CT gak yang sendu2 hehe..

      Delete
  22. Wow bestnya... smpai 86 komen ye.

    Jemput singgah ke blog saya..nnti saya lanja milo ais tabur. ok x?

    http://umminuma.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tulaa diorang kalo komen memang bikin semput nak reply.. tapi baguslah.. memeriahkan blog kita =) tak adalah sunyi..

      milo ais tabur ? huurm nak demand lain boleh ? tak minom milo ais wakakaka..

      Delete
  23. Tahniah kpd semua :)

    Nanti nak rajin blogwalk sini macam diorang jugak hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tahniah tahniah =)
      marilah rajin2 singgah sini.. insyallah CT singgah sana ngebom sikit2..

      Delete
  24. Replies
    1. ahahaha skarang ni semua kipidap dongibap kan hee..

      Delete
    2. dongibup tu adik beradik debab ke Huda?

      Delete
    3. eheheh tu la nama orang Korea yang tengah letup2 skrang ni kak..
      Dong Gi Bap.. hahaaha.. ala ala Bibimbap..

      Delete
    4. Tiba2 tekak ni terasa nak makan bibimbap pulak!

      Delete
  25. Replies
    1. otometik dia tukar sendiri.. tu yang skrang semua link tengah pening2 lalat ni..
      widget pun kinda tunggang langgang =)

      Delete
  26. "manusia berdua" katanya... he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha dah memang dimana ada JM disitu ada SS.. dimana ada SS disitu ada JM..
      kepit je keje hahaha..

      Delete
    2. ape ni...ape ni...baru datang...kepit cam belangkas ke CT eheeheh

      Delete
    3. ahahaha belangkas mengepit macam mana kak ? demo sikit..

      Delete
    4. Warden x kan terpisah... Ha ha ha...

      Delete
    5. Warden Jari Manis tu memang kena ikut anak jagaannya rapat2. Takut terlepasssss :)

      Delete
  27. gosok2 mata wak lalat no 8... he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya siap bukak spek, lap spek, pakai balik...wak ada dlm carta? Unbelievable! :)

      Delete
    2. there a story behind it.. hahaha.. tanyalah Wak Lalat.. dia buat drama kat facebook ritu..
      terus kena denda ngan CT hahaha..

      Delete
    3. Un bebel bebel...

      Haha... cayalah wak

      Delete
    4. hahahah Wak lepas ni muncul kembali cem chipsmore lew..

      Delete
    5. Wak tak sudi pun masuk carta blog JM huhuhhu

      Delete
    6. ala.. itupun sebab Wak kena denda Akak JM.. kalau tak Wak pun tak sudi
      masuk carta CT ni..

      Delete
    7. Wak tangga tercorot dalam carta SS.. Ha ha ha...

      Delete
    8. Wak siap requested saya panjangkan carta mcm SS supaya leh include nama wak :)

      Delete
  28. warden rindu korek entry lama.. ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah,..rindulah. Si paling comel sibuk kerja soh students translate lagu...kena korek entri dulu2 travel maya dgn dia :)

      Delete
    2. haaaa tengok tu tengok tu !!! warden Kak Farrah rindu iols lew SS.. jangan jelly jelly lalalala.. apalah yang Kak Farrah korek2 entry lama tu.. hahaha..

      Delete
    3. Warden ngn SYM ni teaching partner ke

      Delete
    4. heheheh pleeeease Warden Farrah.. please jawab =P

      Delete
    5. eh akak pun bukan diiktiraf sebagai warden ke ?

      Delete
    6. Jay Emm buat2 tak nak ngaku dia pon Warden... Ha ha ha...

      Delete
    7. @Huda - Takdelah. Akak cikgu cabuk je, ajor bebudak cenonet. Dak CT ni cikgu ada degree ajar anak2 muda remaja. Lain jurisdiction :)

      @SS - sis JM takut identiti terbongkar tu ;)

      Delete
  29. tular saper soh cabar2 waklu nih., wak nk low profile jeeww., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe eleh Wak tak sudi sebenarnya nk masuk carta kan ? konon leee tu low profile..
      nak kena denda baru laaaa ha nampak nama kat sini..

      Delete
    2. saya nak cabar wak ni..jadi top commentator blog saya! amacam wak?

      Delete
    3. hahaha macam mana Wak ? sedia menyahut cabaran ?

      Delete
    4. Oooo kna denda...

      Detention lh kiranya ni...

      Hikhikhik

      Delete
    5. sort of hehehe.. hanya Wak saja tahu apa drama yang dia dah buat..

      Delete
    6. ecececehhhhhh...kejayaan wak kebanggan kami....tahniahhhhh wakkkkk.....heheheh

      Delete
    7. uuuish famous Wak eh.. semua orang bangga dengan Wak ni..

      Delete
    8. siapa x kenal Wak Lat...pemes tu

      Delete
    9. kan.. Wak je saja dia nak undercover sangat hehe..

      Delete
    10. Yang cabar wakk semua perempuan... Kah kah kah...

      Delete
  30. Replies
    1. ehehehe.. i nak jeling2 jugaklaaa =)
      ada entry nak up tapi esok la kot.. kata ahad sunyi sepi blog kan..

      Delete
    2. alaa..Farrah jeling rindu ke CT je huhuh

      Delete
    3. ngeh3.. kat blog itew.. kena rindu itew je laa hahaha..

      Delete
    4. Jeling2 sambil usha entry lama... Ha ha ha...

      Delete
    5. Kahkahkah jeling2 sambil usha entry lama tu tepattttt sekali :)

      Delete
  31. Tahniah pd yg tersenarai...hebat ya korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe diorang memang lah.. rajin ngebom sana sni..

      Delete
  32. Replies
    1. tahniah tahniah =)
      nanti CT terjah sana yaaa..

      Delete
  33. CT, suka betul kak zarith dengan ayat Brian Clark tu. Sangat betul =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. CT pun baru terjumpa je tu.. okay sesuai nak tepek kat blog..
      so tepeklah hehehe..

      Delete
  34. wahhhh tahniah untuk semua. sama la kira tadi pun mcm nak sedih dah tengok widget ni hilang huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik2 jadinya widget skrang.. hehee tapi kejap ada kejap tak ada.. pening haih..
      kena refresh2 baru ada balik..

      Delete
  35. tahniah buat yg tersenarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila Pha Is nak masuk carta ni ?

      Delete
    2. memang.. menjelma pun sepurnama malam je..

      Delete
    3. hahaha.. tu la.. setelah sepurnama hamba menyepi, kini hamba kembali berhikayat..

      Delete
  36. Replies
    1. URL untuk blog2 yang di malaysia.. hehe.. URL Farah tak berubah rasanya..

      Delete
    2. beginilah nasib domain x berbayar kan

      Delete
    3. gitulaaah.. ditentang sesuka hati haha..
      jom beli domain jom.. hehe..

      Delete
  37. quote last tu sangat awesome CT..tak sangka diriku tersenarai lagi kali ini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh tu la.. Kak Sal dulu macam sayup2 nak masuk kelas sebelah =D
      maintain dah kelas first.. bleh jadi anak murid kesayangan cikgu hehe..

      Delete
    2. Akak macam biasalah selesa di tangga no. 4. Dengar tu, Sal. Nyaris2 kena masuk kelas sebelah! Hahaha

      Delete
  38. Dik... nnt awk cek komen ea...

    Kalo x paham gak... mintak mahap lah for my bad explaination...

    U emel akk... nnt blh arh nk whatsApps ke wat not...

    reallife.nhhas@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3.. kita siap bookmark tau page tu.. tunggu kakak reply..

      Delete
    2. Citer mende nih...
      *menyebok... Ha ha ha...

      Delete
    3. Warden ni pun buat2 sibuk nak tahu! Projek apakah yg dirancang?

      Delete
  39. Punya lah pjg akk explain... dah mcm blh buat entri utk ko dik siti weih...

    Hihi....

    Mak akak siap pesan suh ckp kt awak...

    1. Bawak je mknn... asing kan bag... bwk mknn yg ber seal... makna nya x bukak lg....

    Akk bwk ikan bilis mentah pun akk seal... ltk dlm plastik... seal dgn lilin.... (konvensyenel btull... hihi)

    2. Susu kt ostrolia murah... fresh milk dia murah... 1 dollar for 1L.... beli kat pasaraya COLES ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha.. lawakla kakak tapi i really appreciate that =D
      amboi ikan bilis siap.. itew tak minom susu lah kakak.. oooh kalo ada flavor minum la jugak..
      plain white noooooo hahaha.. takde bawak yang cenggitu2.. bawak yg biasa2 agak
      nak makan je..

      Delete
    2. ahahahaha busted sudah disini hahaha.. iyelah JM..
      nyampah tau buat2 tanya ni hahaha..

      Delete
    3. Ehhhhhh... Jangan 'so malay' sangat.... CT bawak tin pi ostolia... Ha ha ha...

      Delete
    4. Ct tak minum susu, tapi yogurt drink dia leh telan. Kemsalam kat kawan travel ye :)

      Delete
  40. Tahniah buat semua yang tersenarai.. memang terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh bila Kak Ros pula nak masuk carta ni ? hehe..

      Delete
    2. alaaa Kak Ros.. lama dah tak nampak nama Kak Ros
      dalam carta.. hewhew..

      Delete
  41. Replies
    1. marilaaah eheheh.. CT nantikan nama naik carta =)

      Delete
  42. wah dah terkeluar dari carta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3.. cepat cepat mari masuk balik carta =D

      Delete
    2. itulah Eyda...sis JM dah tercicir bln ni...sob sob sob

      Delete
    3. ahahahak tercicir katanya !! tercicir lepas tu ngebom sana sni haha..

      Delete
    4. Macam tu punya bom leh kata tercicir? Tercirit akak dengar hahahahah :)

      Delete
  43. tahniah kepada yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cepatla Kak Eyda.. masuk balik carta..

      Delete
    2. susah wooo nk masuk carta CT ni...sengit!

      Delete
    3. aahaha tak adanya sengit mana haih.. hahaha..

      Delete
  44. Replies
    1. hehehe semoga berjaya abg long..

      Delete
    2. arZ..pasang 'kuda2' nanti :P

      Delete
    3. alaaa Kak JM.. Arz kalo singgah dia tinggal satu dua komen je..
      tak sudi dia komen banyak2..

      Delete
  45. wahh ramainya yg berjaya menempatkan diri di tangga teratas

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe yang tak masuk carta pun CT sayang jugak..
      penyeri blog ni =)

      Delete
    2. haaa cepat-cepat pegi terjah.. kenal ke tidak.. hehe..

      Delete
  46. Replies
    1. mari laaa marilaaa kalau sudi bertakhta di carta =)

      Delete
  47. Fuyoh..yg top 2 tu mmg pyahlah nk kjar..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu kejar timm penat nanti..naik je kereta hehehe

      Delete
    2. naik kereta pun kita tak terkejar kan Timm ? diorang naik jet turbo..

      Delete
  48. ehh..mcm mana Wak leh 'tersesat' kat situ..matilah kalau Wak baca komen ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha Wak tak bace la.. Wak bizi potong rumput hehe..

      Delete
    2. Wak cari mata pisau potong rumput dia hilang sampai ke sini kot... Ha ha ha...

      Delete
  49. Tahniah buat mereka yang tersenarai. Memang tukang komen yg setia yerp. Harap2 bley masuk dlm senarai nanti ☺

    ReplyDelete
  50. hoyehhh kena simpan duit nk p hatyai !! hahaa
    tahniah kaka sha dan semua :)

    ReplyDelete
  51. tahniah semua.. nak jer kiter ni masuk dlm senarai 2 tapt kiter pn jap on jap off berblog.. hehehehe btw CT gud luck moga dimurahkan rezeki.. amin...

    ReplyDelete
  52. nice quote dari Brian Clark tu...
    lama menyepi blog ni.. sibok bebenor nampaknya.. hehehe

    ReplyDelete
  53. Sally jugak yang tak pernah masuk carta...tak mampu nak melawan yg lain :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...