Wednesday, 19 August 2015

BLOGGER UTARA | LOGO BLOGGER UTARA

BLOGGER UTARA | LOGO BLOGGER UTARA



Introducing logo #BloggerUtara. Ceria kan ? Seceria ahli-ahlinya. Cari kami di Instagram dengan #BloggerUtara.



-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

181 comments:

  1. Replies
    1. hehehe Suida tak sudi join kami.. dah ajak dulu tamo..
      sampainyaaaa hatimu..

      Delete
    2. bukan xmo join.. whatsapp group je ke aktif? I klu group wsapp ni macam malas skit..

      Delete
    3. sudahlaaa Suida. sampai hatimu.. sob sob.. like la page k.. ada link entry drop kat sana.. nanti kami serbu..

      Delete
    4. Kalu SS dekat... Dah join dahhhhh...

      Delete
    5. eheeh kalo SS kat utara memang sumbat masuk group dah hehe..
      Syida tak sudi Kak Farrah.. dia kata nanti dia x larat nak layan wasep hahaha..

      Delete
  2. kami org utara jugak :D kak ct :D lama nyaa xjenguk blog akak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik manish orang utara jugak kew ? looorh.. like page #BloggerUtara k..
      droplah link blog kat sana.. share entry =)

      Delete
  3. Ramai rupanya blogger utara..... tgk ramai rakan blogger yg update pasal logo ni... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe setakat ni adalah 30 orang.. nak kenalkan logo..
      tu yang up serentak =)

      Delete
  4. untunglah..blogger selatan boleh join blogger utara tak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe like facebook page kami #BloggerUtara k Kak Yan..
      drop link kat sana.. share2 cerita..

      Delete
    2. jom kak yan kite buat blogger selatan pulak... ha ha ha...

      Delete
    3. yeah silakan silakan.. nanti boleh gabung2 =)

      Delete
  5. Yayyy cantik kan..pandai cikpinz design..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceriaaa designnya.. seceria ahli-ahlinya..
      kalo kasi CT design hahahak.. mesti tak laku =P

      Delete
    2. kalau Eyda plak design, maunya tak siap2.. hehehe..

      Delete
    3. bhahaha samalah kita Kak Eyda.. tak siap dan tak nampak rupa logo haha..

      Delete
    4. Ekin pun x pndai nk buat logo

      Delete
  6. Replies
    1. gapo Pha Is.. lama menyepi tak dengar citer..

      Delete
  7. Hai, adik blogger utara hihihi.
    Memang ceria logonya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe omey kan.. kretip CikPin tolong buatkan..
      akak dah like page kami ? hehehe.. rajin2 sudi sudikan like.. drop la link entry skali..

      Delete
    2. Insya Allah, nanti akak terjah :)

      Delete
    3. ehehe akak drop skali link2 entry akak.. ping je kat sana =)

      Delete
  8. Replies
    1. Jangan menyelit nanti sembelit susah hehe

      Delete
    2. hahaha dah menyelit dah pun kan kan SS.. Arz mmg tak senonoh gitu..
      maafin beliau ya SS hahaha..

      Delete
    3. Tak pe... Jeruk pak ali boleh kasi lawasssss! Bak maiii sepeket!

      Delete
    4. hahaha alah SS ni propa lebih.. kang orang nak post dia tamo plak..
      mai penang la.. satu bonet tu kasi penuh..

      Delete
    5. Nakkkkkkk! i nak buah pala... bukan buah pelir tawww.. ha ha ha ha ha ha ha ha....

      Delete
    6. hari tu orang nak belikan tak nak.. jual mahal sangat !! sekeh kang..
      hahah yang tu kena tanya SS la Akak JM..

      Delete
    7. SS kalu kat kelantan bahaya sebut buah tu hahaha

      Delete
  9. dapat jugak update kan.. semoga group #bloggerutara makin meriah seceria logonya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanggop redah jem kat Seberang Jaya semata-mata nak bayar bill tenet hahaha..
      kalo dak kang abang long marah =P

      Delete
    2. ni memang semangat waja betul.. hehehe..

      Delete
    3. eehehe haaa la.. demi nak up entry punya pasal hahaha..

      Delete
    4. Ekin pulak sanggup curi guna hp ank saudara masa update entri ni kebetulan tablet rosak la

      Delete
  10. tu dia bak hang!!!hehehe.. Blogger Utagha tak mau maghah naaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ceq mana ada marah2.. ceq paling sopan hahaha..
      nampak naaaaw nipunyeee..

      Delete
  11. Replies
    1. kan.. gabung haaa kaler2 negeri2 di utara =)

      Delete
  12. Replies
    1. ehehe pukul 2.00AM akak reply..
      okay guud morning too Krung =)

      Delete
  13. kipidap org utagha
    n congratulations

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. ehhehe cukup dulu kot SS.. nak menyatu padukan kasi assabiyah terjalin..
      tudiaaa hahaha..

      Delete
    2. ehehehe baru nak menapak ni.. kami banyak kongsi ilmu sama2 belajar..

      Delete
  15. Assalam CT,
    weeewwwwiiiiittt dari #bloggerutara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe esok bru nak terjah #BloggerUtara.. bom seminggu skali ehhe..

      Delete
  16. Replies
    1. daebak eh ? hihi.. jangan lupa like facebook page k.. drop link skali bila ada entry bru..

      Delete
  17. tahniah blogger utara... semoga ikatan ukhwah yang terjalin antara blogger utara semua kekal abadi.. terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.. harapnya gitulah. sama2 support each other.. bantu untuk lebih maju ^^

      Delete
  18. awat dari utara ja... selatan , timur dan barat tak mo ka

    Sign: Abi was here,
    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. besaq sangat tu nak gabungkan semua sekali.. hihi..

      Delete
  19. wahhh memang meriah. nk join boleh tak???? saya pun asal utara juga.. aloq staq mari cuma dok jer kt kl..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mari balik aloq staq dulu meh hahaha.. follow facebook tau.. drop skali link entry2 terbaru.. boleh kami terjah ramai2..

      Delete
  20. wahhh tahniahhhh... blogger utara awesome.. :)

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. hehehe gabungan kaler bendera Kak Wana.. ahli2nya pun ceria jugak..

      Delete
  22. yeyeahh.. tahniah #bloggerutara.. husna tak entry rasmi lg ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 nanti pengetua grup marah hahaha.. *jeling abg long*

      Delete
  23. CT!!!!! maafkan daku..lama tak singgah sini...sudah di 'tendang' keluar dari CARTA..sob sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa huwaaa nangisku pilu disudut sepi.. kebizian sungguhkah kekandan ? hahahak.. this month make sure masuk carta balik k..

      Delete
    2. Cukup2 laa Jay Emm.. Kasi laa SS pulak rangkul juara... ha ha ha... biar Siti Yang Menaip transform jadi Siti Yang Menangis!

      Delete
    3. hehehe haruslah dedua kekanda jadi juara.. apa kata korang budget2 dapatkan jumlah komen yang sama ? haaaa.. sebabnyaaa kan kan.. CT ada beli something untuk korang dua.. tapi x tau bila nk kasi.. why not kalo both of u dapat yg sama CT post..

      Delete
    4. Nakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!! Nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

      Delete
    5. bulan ni sis JM serahkan tahta kepada Kanda SS....sesekali nak berada di bawah...asyik atas je...penat :P

      Delete
    6. hahahaha sila laaa deal sama2 eh.. kiranya ni mission untuk uols dua.. haaaa..
      kasi sama jumlah komen cewaaaah =D

      Delete
    7. Nak serah tahta rasa boleh percaya ke hahaha rasa duk no 1 tu

      Delete
  24. Replies
    1. pelan2 kak.. berusaha gigih nak majukan blog ^^ doa-doakan tau..

      Delete
    2. SS pon tumpang suka... Tengok korang together2... Iskkksss rasa nak join je

      Delete
    3. bila ada group mcm ni semakin mesra kan CT...

      Delete
    4. ehehehe a ah.. memang mesra2 semuanya..
      kalo SS nak join.. SS kena mai naik utara selalu la..

      Delete
  25. siapa yang design LOGO ni CT..aRz ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. CP hehe Akak JM bleh terjah blog CikPin.. tataulah Arz sama2 bincang ngan CP atau CP buat sorang hehe..

      Delete
    2. cik PINZ tu? dua suka ping ke? kenapa bukan En?

      Delete
    3. hahahaha itu kena tunggu CP la mai jawab sendiri.. memula ramai
      ingat dia gegurl skali boboi rupanya hahaha..

      Delete
    4. Hahahaha sis JM nampak arz jah

      Delete
  26. CT!!!! BOM blog sis JM ehh..TUNGGU!!! nk buat serangan balas nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeh3.. kita p bom skali skala je.. tngk orang yang komen da ramai tapi kita cubalah nempek sikit2 hehe..

      Delete
    2. Abis laaa kalu kena serang... Cepat cucuk handphone kat plug... ha ha ha...

      Delete
    3. hahaha i x guna phone canggih cem you.. i pakai laptop belas
      ehsan mak ayah time study dulu.. mana canggih..

      Delete
    4. hahahaha skali Akak JM serang.. semput semput =P

      Delete
    5. Xpkai hp canggih gak mengebom ni

      Delete
  27. perrhhh ada geng blogger utara dah no. besnya! hihi

    ReplyDelete
  28. Amboi ada main geng geng ni , kita pantai timur guane nak join hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok aloh mu.. kena cari geng sana lah hahahak..
      tapi boleh like page facebook.. drop link kat sana.. mesti ramai
      nak bace citer korea =)

      Delete
    2. RF...create group Seoul...mesti JM org pertama join heeee

      Delete
    3. amboooi hampa.. mentang2 sampai Seoul dah.. tunggu la ceq pi sana..
      lepas tu ceq boleh join sama hahaha..

      Delete
    4. Buat la group nanti ambo join hihihi

      Delete
  29. Wahh dah ada logo! Kak Ros pun blogger utara yang merantau ke selatan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bila cadangnya nak pulang ke utara ni ? heheh..

      Delete
  30. Wah... ada geng blogger utara... meriah la cm gini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang meriah =) jangan lupa like page eh..
      drop link entry skali.. nanti geng #BloggerUtara pi serbu..

      Delete
  31. cantik logo cp design ni kan...

    #bu

    ReplyDelete
  32. Agak2 ade x geng blogger selatan,huhuu.... Nak tnye kat logo tu nape pilih warna hijau ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kat belah sana lagi ramai rasanya..
      memang macam2 event pun ada kat sana kan.. huhu..
      kedah kedah =) hijau merah kedah..

      Delete
  33. kaknoor pun blogger asal utara jugak tapi dah duduk kat lain selatan bukan, timur pun bukan, barat jugak bukan, tak tau lah nak ckp blogger utara lagi ke dak ni Siti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Kak Noor jauh di perantauan.. kalo geng #BloggerUtara pi sana boleh lah
      kami serbu rumah Kak Noor kan kan ? boleh maaaaakan hehe..

      Delete
    2. Kak Noor kira blogger utara di perantauan la...special category :)

      Delete
    3. eheheh Kak Noor merantau.. CT nak ekot Kak Noor boleh dak ?

      Delete
  34. selamat datang ke blogger utara.. semoga ukhwah terbina kekal selamanya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe amin.. harap-harapnya gitulah..

      Delete
    2. ngeh3.. adakah anda sudi bersama kami ? hehe..

      Delete
  35. dah ada group ni , byklah aktiviti blh buat ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Vee.. mencari masa supaya semua bleh sama2 bertemu =)

      Delete
  36. Replies
    1. hehehe terjah2 la diorang Anies.. buat kawan baru =)

      Delete
  37. Salam CT.
    Seronok tengok geng #bloggerutara. Kalau saya balik dok kepala bataih ni buleh join la no? CT ngajar kat bertam tu kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe a ah.. mai la balik Kepala Batas.. tapi boleh je jenguk2 page kami kat facebook tu.. drop link sekali kalau ada entry baru.. bertam ? hehehe malu lew nak sebut..

      Delete
  38. Assalamulaikum baru sempat singgah sini gara2 masalah banyak la...

    Semoga terus maju #bloggerutara

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa.. singga bila ada masa lapang k =)

      Delete
    2. semoga Ekin dapat hadapi dengan tabah...aminnn

      Delete
    3. Alahaiiii awat yeeee? meh sini ngadu kat kanda SS... ha ha ha

      Delete
    4. ehehe haaa kekanda is willing to hear tu.. cepat2 ngadukan..

      Delete
    5. Sob sob berdiam ku pendam perasaan ni hahahaha layan

      Delete
  39. Wah cantik no logo blogger utara nie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceria kan ? macam members2 dialah.. hehehe ceria yaakamat..

      Delete
  40. bestnyer leh join2 group ni kan...meriahhhhh hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah DM.. kongsi2 cerita.. share2 pengalaman..
      meriah memang.. tak tau nak citer macam mana hahaha..

      Delete
    2. Pe kata kari buat group geng putrajaya.... ahli dah ada... Jay emm dengan CIk manisah lesing.. kah kah kah...

      Delete
    3. semua sibuk..risau group tu x 'bernyawa' je

      Delete
    4. hahaha Akak JM sibuk laaa SS dia banyak komitmen.. anak2 jagaan je semakin ramai dah =P betooooi dak kak ?

      Delete
  41. tahniahh..blogger utara united..

    ReplyDelete
  42. #bloggerutara awesome..
    Muah ciked.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooosem hahaha.. #muahbanyakciked haaaa..

      Delete
  43. bestnya. nak joinn tapi bukan blogger utara. hahaha.

    ReplyDelete
  44. eh..eh...nmpk mcm sesuatu di situ...hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha nampak apakah itu ? haaa habaq mai sikit..

      Delete
  45. Tahniah dah ada logo :) Makin meriah Blogger Utara lepas ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe memang makin gamat lew.. hari2 pun meriah =)

      Delete
  46. moga BU terus jadi medan penyebaran maklumat dan info yang cepat dan tangkas.

    ewah ewah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin mudah2an.. lagi2 info di utara kan..

      Delete
  47. Gempaknyyaaa siapp ad logo.. Mmg terbaikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe logo ceria kami.. gabung warna2 negeri kat utara =)

      Delete
  48. pergghhh, sama2 kita kekalkan BU!

    ReplyDelete
  49. Bestnya ada group mcm ni. Makin bertambah erat ukhwah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Fiza.. dapatlah kongsi2 ilmu memperbaiki blog..
      CT serba serbi tatau..

      Delete
  50. bersatu selamanya.. eh bukan sehingga berkedut. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha Nina ni pening2 lah.. bhahaha.. apa kedut2 ni ? kita young young okay..

      Delete
    2. tunggu 52 nanti.. benda paling menyampah bila ada kaki bahan. WTH hahaha

      Delete
  51. Replies
    1. alamak.. kena mai utara dulu la.. acah2 utara celop pun hoookay =D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...