Thursday, 13 August 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS JULY '15

PENGHARGAAN BUAT RAKAN BLOGGER | TOP COMMENTATORS JULY 2015


PENGHARGAAN BUAT RAKAN BLOGGER | TOP COMMENTATORS JULY 2015. Dah masuk minggu kedua pun. Maaflah. Nanti mesti SS jeling aku sambil kata entry aku dah basi. Jangan selalu jeling nanti mata tu juling baru tahu. Banyak sangat halangan. Jawapan cliche seorang insan pemalas untuk update blog. Idea banyak tapi bila nak atur ayat, mula nak mengelat. Alasan macam-macam. Nak jenguk kawan-kawan pun tak berkesempatan. Tapi korang tahu aku akan visit juga korang kan ? Jadi jangan nak merajuk sangat ya.

Mari kita terus terang saja. Panjang sangat mukadimah aku. Entry penghargaan wajib dibuat di setiap awal bulan untuk menghargai jasa baik kawan-kawan blogger yang sudi singgah ke teratak buruk aku. Aku rasa macam dah jadi trend untuk buat entry yang macam ni. The least yang kita boleh lakukan untuk menghargai kawan-kawan blogger. Walaupun aku tak dapat nak menjenguk kembali, mereka ini tak peduli. Masih sanggup menjadi peminat SYM. Tetap setia menghadirkan diri untuk memeriahkan blog aku. Terima kasih kawan-kawan.



Terima kasih semua. Memang nama-nama yang selalu datang jenguk. Sebab tu kekal di atas carta. Yang lain aku sayang juga. Kalau nak lagi disayangi memang kena selitkan diri dalam senarai top ten. Hihihi.. Automatic akan dapat internet hug. Free of charge.

TAK RUGI BERKAWAN DI ALAM MAYA


'Making million friends is not a miracle.. The miracle is to make a friend
who will stand by you when millions are againts you..'

Kalau korang rajin terjah mereka diatas memang korang tak akan rugi langsung. Semua ada enjin turbo untuk tinggal komen kat blog korang. Mana dapat pun aku tak tahu. Tak ada ketuk dulu kemudiam kasi salam. Terus laju masuk rumah orang buat macam rumah sendiri. Tapi memang akan meriah ceria blog korang. Aku sendiri tak ada kudrat nak kejar. Mampu layan seadanya saja. 

Jadi kalau korang nak diterjah secara pukal, silalah singgah blog mereka ini dan say hello. Tak rugi kita tambah kenalan di alam maya. Bertegur sapa. Janji jangan sombong. Kenal dan sembang-sembang. Build friendship lepas tu mesting jadi kamceng yang amat. Betul ni aku tak tipu. 

Terjah okay ? 

#MuahCiked.


-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com
SitiYangMenaip | Sitiroro | Facebook | Facebook Page

193 comments:

  1. hah..??

    Julai..??

    August dah setengah bulan dah ni... huk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaip haaaip jangan perli sangat.. hahaha..
      baru ada masa nak buat kekeke..

      Delete
    2. Assalam uols,
      oooohooiiii
      iols pun tak sempat lagiiii
      larriiiiikkkkkkkkkkk :P

      Delete
    3. haaaa tengok.. ada yang lagi lambat hahaha..

      Delete
    4. hahaha betoi2 tu Akak JM.. better late than never kan..

      Delete
  2. Asalamualaikum ct... Tahniah pada yang tersenarai :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Kak Yan =) hehehe bila nak naik nama Kak Yan pula ?

      Delete
    2. ehehe KakYan low profile tapi tak pernah fail jenguk SYM.. hehe..

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe kamon CP.. meh la join sekaki dalam carta =D

      Delete
    2. Assalam CT,
      sob3
      iols pun takdop dalam carta
      lari2 sorok ujung katil
      sob3

      Delete
    3. ngeh2.. nama CT pun banyak dah terkeluar carta orang lain..
      xleh komit nak blogwalking..

      Delete
    4. huwaaaa skarang sibuk menanda pula.. takmo dah sambung contract keje ni..
      seksa.. kerja macam teruk tapi kena layan cem sampah..

      Delete
  4. ok xtersenarai lg. hehe. BW pun kurang ada hati nak tersenarai. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa.. tersenarai dalam hatiku =)

      Delete
  5. Akak datang ni! Tapi tak taulah sempat ke idak nak bom CT. Jap lagi nak gi tuisyen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu baca pagi.. sempat gi menoreh dulu... kih kih kih...

      Delete
    2. hehehe ala bom sikit2 pun tak apa.. guna mercun bola tu dah cukup kuat da..

      Delete
    3. sy sempat main bunga api jer farrah....so dunt worry...hahahhaha

      Delete
    4. hehehe bunga api pun boleh tahan gak power..
      CT main mancis =P tak tiup pun boleh padam..

      Delete
  6. saya taka de.. sebab saya tak komen.. ahhahha.. (akak hanya mampu jadi silent reader jer dik.. ahhahaa)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe akak DP mmg suka muncul sepurnama malam..
      tak apa kak.. janji jangan lupakan diriku..

      Delete
    2. SS tak mampu jadi silent reader... Takut kang Siti bako keyboard... ha ha ha...

      Delete
    3. hahaha tau pun SS.. i mrajuk 40 keturunan kalo gitu..

      Delete
  7. Tu dia,..3 orang kuat ratu bom mendominasi carta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe diorang tu memang susah nak kejaq.. owner blog pun semput =D

      Delete
    2. Hahahaha yg 2:org tu lg pantasvtaw

      Delete
    3. eleh Kak Ekin ni.. sama je dia tu..

      Delete
    4. Xpantas dah ni ketinggalan dah kat blog CT ni

      Delete
    5. hehehe takpe.. janji datang singgah =)

      Delete
    6. SisvJM lg pantas mengejar tu

      Delete
  8. Ada terselit teruna istimewa di #7. Hai, aRz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nasib selit gak nama dia.. kalo dak nanti dia bising..
      nama xdak dalam carta.. hehe..

      Delete
    2. haigooo soalan SS hahaha.. i tanak jawab pape =P

      Delete
    3. haha, baru nak tanya, SS dah tanya dulu.

      Delete
    4. hampa suka sangat nyakat ni wakaka..

      Delete
  9. semua yg disenaraikan tu sy kenai....tahniah pada kengkawan yg tersenarai hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang rajin2 mengebom..
      tu orang kenal =D

      Delete
    2. SS buat2 tak kenal...he he he...

      Delete
    3. yo yo je SS ni.. padahal famous dah dia..

      Delete
    4. hehe mintak signature skali Kak Sal.. laminate gantung dalam bilik =D

      Delete
    5. SS tu sape ekkk...tetiba hilang ingatan....kah kah kah

      Delete
    6. ala DM ni.. SS tu laaa ES ES yang alaaaa yang tu yang tu..

      Delete
    7. Kita xpemes tumpang glamour sis JM dan SS hihihi

      Delete
  10. cam kenal je semua tu hahaha
    tahniahhh...#Kipidap

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kenal memang saja sungguh.. kaki2 ngebom semua ni..

      Delete
  11. tahniah kpd yg tersenarai...untung ramai kwn bnyk ilmu diperoleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.. buat baik tak rugi =)
      bina saja friendship dengan semua kan kan..

      Delete
  12. alaaa saya tak cukup top! tapi saya akan jadi tertop antaranya... heee~ sori la jarang2 masuk blog siti.. hope siti sihat selalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jarang2 masuk tak apa.. CT pun tak ada kesempatan lagi nak jenguk blog kawan2.. slow2 nanti CT kejar ya =)

      Delete
  13. Assalam CT,
    sob3
    nama iols takdop
    lariiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terkeluar carta pulak daaa.. this month masuk balik k..

      Delete
  14. eh..eh, tak sangka namaku ada! -buat-buat terkejut-..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada lah.. ingat dulu Kak Sal kat ujung2 je..
      skrang da makin kukuh hehe..

      Delete
    2. SS buat2 pengsan... Keh Keh Keh....

      Delete
    3. hahaha drama queen la SS ni.. miahaha..

      Delete
    4. ehh...sy pun terkejut sal.....(buat2 terkjut jugak)...hahahaha

      Delete
    5. hahaha semua pandai sangat belakon kan..

      Delete
  15. takpe, takpe faham orang tu busy..muah balik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bizi kumpul duit cari rezeki =P

      Delete
  16. Erk kita no 1 ke hihihihi... Jeling2 sis JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tulaaaa harus lah celebrate Kak Ekin =D

      Delete
    2. Jay Emm mana Jay Emm??? Jap lagi dia sedia meriam... Keh Keh Keh...

      Delete
    3. tu laaa.. CT rasa Akak JM dok prangat enjin.. dia warning CT da..
      sikit hari lagi dia mai bom.. hahaha..

      Delete
    4. Kita bgi laluan kat Sis JM lepas carta tu nk duk dibawah balik

      Delete
    5. hehehe jangan gitu.. mari mari persaingan sihat =D

      Delete
    6. tahniah ekin di atas kejuaraan menguasai carta CT bulan Julai....hehehehhe

      Delete
    7. Xpe persaingan sihat dah la ni bagi Sis JM balik

      Delete
    8. Kak DM terima kasih hihihi

      Delete
    9. memang sehat sungguh hampa semua bersaing =)

      Delete
    10. Haloo!!!!!!!!!!!! budak Jay Emm tu dah sampai so be carefull korang hihihiih

      Delete
    11. ishh..pesal jatuh no 2 ni ahahaha..

      Delete
    12. Ekin!!! thumbs up...bila nk masuk carta No 1 di blog sis JM...jeling SS hihihih

      Delete
    13. Sis JM bulan ni slow nk bw la xtaw dapat masuk ke tak ni..

      Delete
    14. Akak JM jangan cabar Kak Ekin.. nanti dia serang blog akak smpai kami kami semua jatuh carta hahaha.. Kak Ekin dah standby dah tu hahaha..

      Delete
    15. sian Ekin..dia ada prob skrg ni..x pe kami faham

      Delete
    16. line internet Kak Ekin kan.. ada prob kan ? sabaq sabar..

      Delete
    17. Yup line internet problem la mood hilang la mcm2 la ekin ni

      Delete
  17. Bulan ni baru masuk blog SYM

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe CT tak jenguk sapa-sapa lagi.. weekend baru dapat internet laju..

      Delete
    2. pencapaian anda kebanggan kami... he he he...

      Delete
    3. gaya mutu keunggulan.. minum milo anda jadi sihat dan kuat hehe..

      Delete
    4. Aktiviti bom n bw tertanguh hp n tablet x ok

      Delete
    5. hehee samalah.. bizi bizi.. tak reti atur masa dengan sistematik..

      Delete
  18. alang2 tunggu lg 2 minggu, buat utk 2 bulan terus.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Pha Is.. baik punya perli =P

      Delete
    2. ahahaha...sampai ke tulang putih tu

      Delete
    3. hahaha kan.. skali sepurnama menjelma ditibai nya terus..

      Delete
  19. ngeh3, mereka2 diatas ni mmg sangatlah rajin bw..sgt2 rajin..tabik spring sma mereka :)
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Timm.. skali bom berdas das diorang kasi hehe..

      Delete
    2. ehehehe dah bom ke belom tu ? habislaaa Timm..

      Delete
  20. Replies
    1. haaa cepat cepat kaji balik.. nape nama Kak Zai xdok ?

      Delete
  21. Replies
    1. hai Uncle.. lama tak jenguk Uncle.. nanti CT pi sana k..

      Delete
    2. tahniah untuk uols yang masuk carta lew..

      Delete
    3. Uncle kalo bab komen.. boleh geng dengan Anum =P

      Delete
  22. apsal mcm terasa basi je nih... keh keh keh...
    * jelir lidah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe saja la tu kan nak cari gaduh =P

      Delete
    2. sekali sekala jalan2 carik pasal! Ha Ha Ha...

      Delete
    3. hehehe takpe nasib itew sayang Kakak Macho sorang ni..
      jadi itew okay je wakakaka..

      Delete
  23. SS tak ada engine turbo... pakai ekzos buluh je... tu pasal no 3... cissss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tipuuu.. mana wujud ekzos bulu..
      suka buat drama tau SS ni whahaha.. SS pakai enjin kete F1..

      Delete
    2. ekzos bulu memang tak de... ekzos buluh ada... keh keh keh..

      Delete
    3. hahahaha nampak saja eh typo tu =_="

      Delete
    4. ekzoz bulu? aduss...bulu hidung ke bulu teti@% ahahahha

      Delete
    5. hahaha laju je kan kalo bab bab gitu kakak2 berdua ni hahaha..

      Delete
    6. ahahaha tahu dah tahu dah.. dedua memang cenggini..

      Delete
    7. Nama baru ekzos bulu hahahaha

      Delete
  24. part member kamceng tu SS agree... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. padahal tak pernah jumpa pun.. tapi mesra
      macam dah kenal sejak lahir =)

      Delete
    2. Kalu duduk dalam buaian cemana roperrnya kann... ha ha ha

      Delete
    3. hahaha itu baby lagi isap susu la duduk dalam boyan..
      nak tekan keyboard pun dak reti lagi..

      Delete
  25. Tahniah.. betul tu, dari alam maya boleh sampai ke alam nyata.. berkawan kerana kita semua bersaudara..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. dengan syarat kita ikhlas.. insyallah dapat kawan2 yang ikhlas juga..
      seronok kan bawa kawan dari dunia maya ke realiti.. dapat kongsi macam2 pengalaman..

      Delete
  26. wah, abg arz rajin komen sini ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia gigih berusaha nak masuk carta hehehe..

      Delete
    2. Assalamulaikum cikgu ct hihihiho kami datang nak bom ni

      Delete
    3. dah bom daaaa semput lah ceq hahaha..

      Delete
  27. bahejebella.com mula bertapak mengganas disini.. wah x sangka dah masuk dlm bloglist... nanti kita list back.. ok jgn ghisau

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah wah wah.. ni yang CT suka ni..
      tunggu k nanti CT kesana pula.. reply2 komen dulu..

      Delete
  28. Replies
    1. hehehe thank you pada yang sudi singgah.. CT takdan jenguk balik..

      Delete
    2. CT sibuk mengajar sekarang :-)

      Delete
    3. hehehe kumpul duit la kak.. nak 'do you wanna build a snowman'
      kenalah gigih..

      Delete
    4. ehehehe....semoga impian tercapai aminnn

      Delete
    5. amin amin.. mula berjimat dari skrang..

      Delete
  29. tahniah2 . kite x tersenarai la..wuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolololo.. carta hati kan ada.. hahaha..
      jiwang lak tetiba =D

      Delete
  30. terselit jgk nama tu kira ok lah kan.. jarang sangat mengomen ni..;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe okayla kan.. awak jarang mai tapi kalo sekali mai..
      semput hahaha..

      Delete
  31. okeee faham... nama anis memang takde.. jarang blogwalking dh ni..adehh..maaf kak siti gojes ku yg comell..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis pun dh lama x datang ke teratak sis JM :(

      Delete
    2. huwaaa adik manis dah lama tak jenguk sini.. dia sebuk lain Akak JM..
      mana ingat kita dah sob sob.. adik famous da skrang..

      Delete
  32. Ad sje abg arz . Hahaha. Btw tahniah uols.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dia di mana2.. kalo nama dia tak dak nanti dia bising =P

      Delete
  33. scroll down..ehh x komen lagi entri ni..jap nk serang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tudiaaaaa kan skali serang.. hahaha..

      Delete
  34. 9 orang tu mmg kaki BOM!! nama ada di mana2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. cakap kat orang.. hampa semua sama ja..

      Delete
    2. ahahahaha....org x je keje mmg mcm ni

      Delete
    3. hehehe eh akak tu kan bizi memanjang =P

      Delete
    4. Kita xada keje nk buat keje mengebom la

      Delete
  35. biarlah BASI pun CT..bukan nak makan pun :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. beeeeetoi tu Akak JM !!! tengok ni SS tengok ni !! bueeeeewekkkkk..

      Delete
    2. hahaha SS tak jenguk laaaa entri2 lama.. dia x layan.. huurm..

      Delete
  36. nak buat iklan sikit kat sini...kalau ada yang sudi nak berkenalan dengan Jari Manis tu (tapi jari je yg manis)..sila link kat atas tu ye...korang pasti x kan menyesal ahaha..UP diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha okay ini terbaik.. ingat ya.. jari jew yang manis =P tapi kalau dah bertentang mata tau dah manis ke tidak orangnya.. meeeow meeow =D

      Delete
    2. mmg x lah...terus rasa masam hihihih

      Delete
    3. aceceececeh.. ada orang rendah diri pulak diaaa =D

      Delete
  37. wah bestnya sape yg tersenarai tu. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehehe marilah nak tengok nama awak pulak dalam carta =D

      Delete
  38. Eh, tersenarai disini :) saya suka..saya suka *mei mei UpinIpin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahahah Cik Mimie dah mula demam Upin Ipin hahaha..

      Delete
  39. Dah masuk september dah, Cik Mimie ni lambat betul terjah sini...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh tu lah.. tapi CT pun kadang2 lambat gak Cik Mimie hehe..

      Delete
  40. sama la. sekarang dah jarang masuk blog. nak update tp blur hahahahaha. tak bw sebab rasa mood tu melayang entah ke mana. ini baru sempat balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe idea tu banyak Kak Kira.. nak menaip tu.. mencari ruang n masa..
      kadang balik rumah terus pengsan tido.. memang tak jenguk blog lah..

      Delete
  41. Replies
    1. tahniah tahniah.. maceh Kak Fiza mai singgah ehe..

      Delete
  42. tahniah BU memang pengebom berani tak mati. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang.. takdan nak bernyawa.. dah kena attack.. eehe..

      Delete
    2. nak buat mcm mana.. org datang komen kita kena terima. hahaha

      Delete
  43. untungnya siapa yg tiap2 bulan tersenarai. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh marilaaah itew tengok nama awok pulak =D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...