Wednesday, 1 July 2015

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS JUNE '15

TERIMA KASIH | TOP COMMENTATORS JUNE 2015


Memang rutin harian kebanyakan kawan bloggers akan buat ritual wajib awal bulan. Apa lagi kalau bukan mini penghargaan untuk mereka yang sudi spend masa untuk baca dan komen entries kita. Betul dak ? Hihihi..

Aku pun tak terkecuali. Nak juga buat entri penghargaan buat mereka yang sudi bertandang ke sini. Dahlah sepanjang bulan Jun aku kecundang tak dapat nak blogwalking seperti biasa. Maafkan diriku ini. Tapi these people masih lagi setia mengorbankan masa menziarahi teratak aku.


 | Jari Manis | Cik Ash | Scdha Sein | Farrah MF |

Terima kasih semua. Setia bersama blog Siti Yang Menaip. Walaupun aku tak dapat nak buat kunjung balas, mereka still setia menjelma memeriahkan suasana. Memang semua kaki bom sampai tak menang tangan. 

Juara takhta memang bukan calang-calang. Kakak Jari Manis masih mengekalkan kejuaraan seperti biasa. Ada beberapa nama yang memang sering muncul menjelma tanpa jemu. Ada juga yang baru muncul dan ada yang berjaya menaikkan kedudukan. Jeling Arz Moha sikit. 

Semua aku sayang. Yang datang sekali sekala pun aku sayang. Yang jenguk tapi malu-malu kucing nak tinggalkan komen pun aku sayang. Asalkan pernah datang bertandang. Confirm aku sayang.

Mohon terjah mereka yang rajin ni ya ? Tak rugi punya. 


-SITI YANG MENAIP (SYM)-

Reach me via email at :
sitiyangmenaip@gmail.com

123 comments:

  1. Lamanya CP tak singgah sini..tahniah buat yang tersenarai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. CT pun sama.. kawan2 yang datang terjah xdan
      nak terjah balik.. nanti yaaa CP =D

      Delete
    2. sila terjah blog saya hahaha

      Delete
    3. hehehe sabaq2 nak terjah la ni nanti..

      Delete
    4. Cp dan arz blog kita xsudi nak singgah pun

      Delete
    5. hehehe sabaq Kak Ekin.. nanti depa terjah semput nak reply eehe..

      Delete
  2. tahniah kepada yang tersenarai
    memang tak dapat nak kejarlah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak apa kak.. bukan ku suruh berkejaran..
      datang singgah bila rindu CT k ? miahaha..

      Delete
  3. Replies
    1. bila nama Anum nak naik ni ? hehehe..

      Delete
  4. ehh...betul ke sis JM ada dalam list tu..gosok2 mata berkali-kali hihihhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleleh..juara, macam biasa..haha

      Delete
    2. bhahaha awat buat2 terkejut tu tak boleh tahan..

      Delete
    3. kak Sofu..ada masa nanti blog kak Sofu lak jadi mangsa :-)

      Delete
    4. CT!!!! ayat x boleh blah kan hihihi

      Delete
    5. ecece sis JM ni..hahahhaha

      Delete
    6. bagi peluang pada saya sis JM

      Delete
    7. ekin dah bgi balik kat sis JM juara tu

      Delete
    8. SS garu2 ketiak tak gatal... he he he...

      Delete
    9. kih kih kih...tu je nk ckp

      Delete
    10. hahaha Arz cem biskot.. kejap ada kejap tadak..

      Delete
  5. Tahniah.. Wawa pn jarg bw skang, kekangan keje & line yg agak laju2 gitu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe line kalau 'laju' sangat memang boleh buat mood kelaut..
      tak apa.. kerja lagi penting.. dulukan kerja..

      Delete
  6. Replies
    1. tahniah tahniah =D nak tengok nama Anies plak naik carta..

      Delete
  7. ehhh...terselit jugak nama titew....hihihih

    pergghh..JM masih mengungguli carta....heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh rajin singgah haruslah nama terselit =D
      Akak JM tu memang.. sokmo rajin hehehe..

      Delete
    2. mmg xmau turun takhta lagsung la dia

      Delete
    3. Jangan lawan dia kari... Nanti merana... he he he...

      Delete
    4. hehehe ala korang share2 la takhta tu.. amek sorang sikit =D

      Delete
  8. Ala, tak tersenarai pulak..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaamak Cik Mimie.. mana Cik Mimie maaaanaaa ???

      Delete
    2. ala cik Mimie...walau x masuk list...tetap di hati CT

      Delete
    3. Cik Mimie duk bawah2 tu ha...hahaha..tertutup namanya..ekekeke..

      Sis JM..betul tu...ttp dihati CT itu yg penting..hikhik

      Delete
    4. Cik Mimie juga juga d hati sis JM...sebut je CM sis dh boleh bygkan rupanya bersama Guitar heeee

      Delete
    5. aja aja fighting cik mimie...

      Delete
    6. miahahaha gud luck semua.. cewah =D

      Delete
  9. ehh nama Eyda pun ada jugak ya.. tu pun kira BW dalam kesibukan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin tu.. dalam sibuk sempat blogwalking.. CT memang xdan lah..
      balik terus pengsan hehehe.. nanti catch up..

      Delete
    2. time ada masa BW sakan.. bila busy sesangat slow skit..

      Delete
    3. x pe Eyda..sis JM pun BOM hujung minggu...bulan puasa je kurang sikit sbb mlm nya pegi SURAU

      Delete
    4. korang korang semua.. thank you sudi singgah sini selalu =)

      Delete
  10. salam ramadan siti...rajin singgah n komen memeriahkan blog kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan =)
      nanti CT terjah ya.. dalam minggu penuh kesibukan..
      baru dapat tengok komen kawan2 dlu..

      Delete
  11. Seperti biasa... Jari Manishhhhh.. Ha Ha Ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yang tu memang Manish cenggitu gak la..

      Delete
  12. Tahniah buat semua yg tersenarai..aikk nama kak lya takde huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Kak Lya xde dalam carta tu.. tapi ada dalam
      carta hatiku cewaaaah =D

      Delete
  13. Wah naik nama arz moha tuuu..sah2 mmg kembang idung laaa tu hahaaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dia muncul pun sepurnama malam je Kak Lya..

      Delete
  14. Tak de dalam senarai..kena kerja kuat nih..heheh

    ReplyDelete
  15. Wah, tahniah pada semua yg tersenarai. Anda hebats :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe Kak Sue pun.. tak pernah lupa nak singgah sini =)

      Delete
  16. Replies
    1. ZF!!! sis JM juara di blog ZF tak?

      Delete
    2. ala....x penting juara ke tidak..yg penting kita support kawan2

      Delete
    3. bukan di blog ja..di hati saya jugak..hihi...

      Delete
    4. amboooooi ZF gitu skali haa...

      Delete
  17. Replies
    1. hehehe kena cuba lagi next time hehe..

      Delete
  18. Assalam CT,
    waaaaa
    tahniah semua komentar june :)

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  19. fairy much ye haha cute je...tahniah pd pemenang carta huhuhu

    ReplyDelete
  20. JM memang kaki bom..anyway sorry xsempat nk blogwalking.busy giler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lisa!!!! patutlah x de entri baru..baru nk BOM!

      Delete
    2. a ahlaa.. lama jugak tak terjah blog Lisa..
      nanti k nanti CT singgah.. up entry baru k..

      Delete
  21. erk BW berkurang tersenarai gak... Alhamdulilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu BW kurang Ekin...kalau BW byk mesti lagi Top Mengetop kan...tarima kasih kerana rajin..i like!!!

      Delete
    2. hahahaha BW kurang dah kak

      Delete
    3. hahaha walaupun kurang blogwalking.. tapi skali blogwalking
      semput empunya blog dibuatnya hahaha..

      Delete
    4. hahahaha ni nak bagi semput mlm ni x tido sangat jaga MIL sakit abg akak xde keje mlm.. esk pagi mengasuh xleh tido xckp tido sudah sakit kepala la jwbnya

      Delete
    5. hehehe tabahlah ye Kak Ekin..

      Delete
    6. Tabah mengharungi kehidupan ni... bye nanti datang lagi serang sini

      Delete
    7. bhahaha rajin sungguh menyerang..

      Delete
  22. jangan jeling lebih-lebih, Arz tu laki orang.jeling kak Sal takpe..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan..laki org tu..bahaya

      hahahaha

      Delete
    2. uuuish hampa dok buat gosip apa ni ? wakakaaka..
      jeling dia sebab dok tanya bila nak masuk carta.. tengok da naik da nama dia..

      Delete
  23. Tahniah semua....
    blm masuk carta lagi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe cek carta hati.. ada Kak Sofu sini =)

      Delete
  24. Replies
    1. ehehe dah macam Pakcik Lalat dah ni.. menang apa Kak DP ? hekhek..

      Delete
  25. salam ramadhan ,hee tahniahnyer semua yg menang ;p

    ReplyDelete
  26. sudah tidak kelihatan nama saya dh..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZF dah sibuk eh sekarang

      Delete
    2. aa...balik kerja letih..dh malas dh..nk tdo ja kerja

      Delete
    3. dah start keje? kat mana?

      Delete
    4. seronoklah dah keje.. boleh mula mnabung huhuhu..

      Delete
  27. tahniah pada yang mnduduki carta :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe semua memang rajin.. thank you Kak Yan pun selalu singgah ^^

      Delete
  28. Tahniah buat semua... Memang terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Kak Ros pun rajin nyinggah ^^

      Delete
  29. ada jgk nama I dlm senarai rupanya.. rasa macam jarang sangat dah komen sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida..pesal x masuk in my list :-)

      Delete
    2. ntah la sis JM.. macam komen banyak dah.. haha... xlarat scroll komen u la laling, ramai sangat feminat

      Delete
    3. hahaha komen Akak JM dah ramai.. tenggelam da kami2 ni.. tapi mesti akak jejak punya tak kan lupa.. nak baca cerita rerupis ^^

      Delete
  30. datang sini nak mengebom ni hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee CT dah standby ni hehe..
      maceh Kak Ekin ^^

      Delete
    2. Rajin la ni mai serang ni

      Delete
    3. memang sangat rajin Kak Ekin kita ni..

      Delete
  31. tahniah pada semua yang tersenarai tu :)

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. ehehehe bila Kak Fiza nak naik carta ni.. eheh..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...