SITI.YANG.MENAIP: PENGALAMAN PERTAMA MAKAN DI CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT

PENGALAMAN PERTAMA MAKAN DI CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT

/
157 Comments
July 30, 2015
TEMPAT MAKAN BEST | CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT. Entry Tempat Makan Best kali ni bukanlah satu tempat makan yang baru. Dah ternama tapi aku yang baru nak cuba. Baru ada kesempatan nak merasa makanan disini. Jakun sikit maklumlah tak pernah makan di antara chain restaurants yang terkenal berasal dari Texas ini. Pernah terlintas untuk cuba makan di Chili's Grill & Bar Restaurant tapi tak pernah menjadi. Aku orang kampung. Tak berani nak duduk makan dalam restoran gempak. Outlet restaurant Chili's Grill & Bar Restaurant ada bersepah seluruh Malaysia. Akhirnya for the first time ever aku melangkah masuk ke Chili's Grill & Bar Restaurant di Gurney Plaza, Pulau Pinang. Itu pun sebab Kak Sue yang bersungguh nak makan dan sudi nak belanja. Puas pujuk nak share the bill tapi dia tak mahu. Jadi aku nak makan pun agak malu-malu. Aku suruh Kak Sue yang decide what to eat since it was my first time. I am fine with anything.

MENU DI CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT

Superb I must say. Haruslah menarik. Tengok kedai lah. Colourful. Aku memang suka tengok menu yang warna-warni tapi tak menyakitkan mata. Well presented dengan gambar-gambar yang mengancam. Aku selak banyak kali and I could not decide nak makan apa. Kalau ikut hati memang nak itu nak ini. Semua nampak menarik. Untuk menu lengkap Chili's Grill & Bar Restaurant -- SINI.








PILIHAN MAKANAN DI CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT

I encountered 'Fajitas' for the first time. It is actually macam kebab. Grilled beef or chicken stripes with grated cheese then dibalut with tortilla. Tapi tak order pun sebab portion sangat besar and there were two of us saja that day. We ordered menu lain. Semua yang kami ordered that day scrumptious yang amat. Makan during waktu berbuka so we were too hungry jadi sangat memuaskan. Kak Sue ordered that Mushroom Burger and she ordered that Grilled-Chicken for me. Aku bukanlah peminat chicken breast sebab agak kering. Aku suka part yang tender dan juicy but to my surprise, the chicken breasts were juicy dan sedap. Besar and I could not manage nak habiskan pun. The meal came along dengan selambak mashed potato yang yummy. I love potatoes. We shared our meals sebab portion sangat besar. Mushroom Burger is a go. Beef patty yang besar dan sedap. Those Buffalo Wings were not to my liking sangat. Spicy and too sour. Kalau suka rasa yang tangy sesuai agaknya. Definitely not going to order them again. Free flowing water. Boleh refill air sampai perut kembung.


Mushroom-Swiss Burger (RM28.95)

Fire-Grilled Chicken & Portobello (RM36.95)

Wings Over Buffalo (RM22.95)

Spinach Queso & Tostada Chips (RM22.95)

Kalau ke Chili's Grill & Bar Restaurant, wajib order Tostada with their signature cheese dipping sauce. I told Kak Sue that I wanted to try the menu and she was so generous pergi order one set for both of us. Gosh cannot describe That Spinach Queso was so damn cheezy and delicious. Aku tak tahu nak describe macam mana. I might go back and just order the Tostada set and eat alone. Sumpah sedap. Telan air liur while typing.

HARGA MAKANAN DI CHILI'S GRILL & BAR RESTAURANT

Harga memang agak pricey. But query not please. Makan kat tempat macam ni so we must be prepared. Aku jenis yang tak berkira sangat nak keluarkan duit for good food kalau betul berbaloi. Yang dah pernah makan mesti setuju kan ? Untuk penuhi keinginan diri sendiri apa salahnya. Satisfaction. So I must say, though harga makanan adalah mahal but worth it. You can even share with your friends jadi nothing to be worried about. Unless kalau makan seorang diri. Forever alone macam aku. Tapi tak boleh selalu. Everyday makan macam ni cukup seminggu aku terpaksa busking tepi jalan buat persembahan. Untuk maklumat lengkap mengenai Chili's Grill & Bar Restaurant -- SINIAda yang bercadang nak makan di Chili's Grill & Bar Restaurant dalam waktu terdekat boleh bawa anak-anak or hangout with friends. Yang dah pernah makan di Chili's Grill & Bar Restaurant boleh share pengalaman yang ada. Boleh suggest hidangan lain yang sedap untuk dicuba. I want to go and eat there again real soon.

SITI YANG MENAIP
sitiyangmenaip@gmail.com


You may also like

157 comments:

  1. Sat, nak busking? Are u kidding? ada ke nak dengar.. hehe..
    (gelak jahat sikit)..
    Lupa nak inform, poscard comel u kasi tu dah sampai last 2 days.. so cute like u are.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. poskad mende plak nih... kad raya pon x dpt lg... iskkss...

      Delete
    2. hehehe i kalo busking penuh kot orang keliling.. letak bekas mesti penuh cepat =P
      jom la kita try kalau tak caya.. omey like me ? aaaauch you ni hahaha..

      alaaaa posmen JB kali ni slow laaaa hehe..

      Delete
    3. Kali ni agak selow motion skit... Mood bahulu agaknya...

      Delete
    4. ramai lagi yang tak dapat kad dari CT..
      isk dah sampai ke lubuk mana tah agaknya kad2 tu semua..

      Delete
  2. Sedapnyaaa oii. Tengah puasa ni. Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abis laa batal.. ha ha ha...

      Delete
    2. hahaha mesti air liur banyak2 kuar.. lepas tu telan =P
      baaaatal baaatal hahaha..

      Delete
    3. Lain kali air liur tu ludah.. kah kah kah....

      Delete
    4. hahaha laaa telan je la.. bleh gak basahkan tekak =P

      Delete
  3. Akak serius suka makan kat Chili's..tapi setahun sekali bolehla kot! selalunya share..portion diorang besar, memanjang tak habis.Try mashed potatoes dia x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu ada Jay Emm ni... Abis potato di smash nyee.. ha ha ha...

      Delete
    2. hehehe ni Kak Sal mesti dok baca abes ni.. ceq sebut dah mashed potato tu heheh..
      baguih gila depa letak segedebuk.. kenyang.. and kalo order as side dish pun..
      murah yang amat.. makan la smangkuk puas2 hehe..

      Delete
    3. akak kalau entry pasal makanan ni mata memang meliar tengok gambar je. ayat-ayat tu tetibe cam kabur je. hahaha

      Delete
    4. hehehe lepas ni nak buat karangan je la.. gambar up dua hari lepas up entry =P
      hahaha mapuh orang tak mai baca.. memang la gambar kena besaq kasi tejojoi bijik mata..

      Delete
  4. Memang terbaik Chili's ni. Sedap. Bila nak ajak CP lak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT ajak boleh CP xdak masalah.. CP banje ? hahaha..

      Delete
  5. wah menu banyak pilihan n menyelerakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.. sampai tatau nak makan apa =P

      Delete
  6. pon penah mkn skali kt Chili's KLCC.tu pon kwn blnja.klau x kita pon x brani nk msuk restoran2 cmni...mcm ct ckp la...org kmpg#tangandibahumatakeatas

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe #OrangKampung macam kita gitulah.. kalau sorang2 tak berani..
      kalau dengan kawan okay lagi kot.. ramai2 so boleh cover kekampungan tu wakaka..

      Delete
  7. macam sedap jer... harga die pun sedappp... bhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tapi still dalam harga mampu milik =D plus portion besaq..

      Delete
    2. Lagi sedap kalu org belanja.. he he he..

      Delete
    3. betul tu ss... lagi sedap kalau ada yang sudi nak belanja

      Delete
    4. siapalah orang bertuah tu yang dermawan sangat

      Delete
    5. alamak.. CT nak belanja Chili's dak mampu la lagi..
      es tingkap boleh la kot hehe..

      Delete
  8. nampak gambar makanan yg siti upload ni semua sedap belaka. biar mahal takpe asalkan sedap, baru berbaloi duit yang dilaburkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol.. kalo CT pegi tmpt cenggini mmg kena makan sungguh2 la.. xleh membazir kan.. mahal xpe janji sedap baru orang tak kecoh..

      Delete
  9. Thank you siti sebab share pengalaman yang sangat bagus ini.. Sha pun macam Siti xpernah masuk restoran nie.. Teringin nak masuk tapi selalu x berjaya.. lepas baca review siti nie memang nak kena ajak en.suami dating sini nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jom.. lepas ni masuk dengan konfiden hehe.. jangan takut2 dah.. tibai je order itu ini hehe..

      Delete
    2. Akan dilaksanakan nanti.. hehehe...konfident kena ada ye x..

      Delete
    3. hehehe betol tu.. janji konfiden.. kita ada duit so belagak je =P

      Delete
  10. sy pun sama...kalau sedap....harga mahal pun kira berbaloi....sy suka mkn steak.....nmpak dalam gbr tu steak dia mcm juicy....mesti sedap tu kan....hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. since ni first time CT makab.. xleh nak komen bnyak on makanan2 lain sebab order pun 2/3 jenis je.. tapi yg kami order sedap aaaa..

      Delete
    2. mana satu ni... kejap steak.. kejap juicy... nasib baik tak kejap kari... ha ha ha...

      Delete
    3. steak yang juicy laaa SS.. steak kena juicy kalo dak kering saja mana sedap..

      Delete
  11. Masuk sini memang rasa nak nangessss! Seksa jiwa raga tengok food!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS menahan nafsu... He He He...

      Delete
    2. hehehe sebab tak ada entry jalan2 lagi la Kak Farrah.. so up la entry makan2 hehe..

      Delete
  12. Cheese dipping dia memang terbaikkkkk! Yummmyummmm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan !!! i fall in love cinta rasa pertama hehe..

      Delete
  13. Honey chipotle chickennya sedap but tak sesuai utk yg tak suka hidangan protein manis. Buffalo wings? Yes! Yes! Yes! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buffalo wings tu masam la kak.. sedap lagi deliwings pizza hut.. hehe tp once again.. ada org ske yg tangy2 ni kan..

      Delete
    2. sy suka yg tangy2 nihh....ehh tetiba hahhaha

      Delete
    3. wooo suka yang tangy2 eh.. ikut selera masing2 kan.. mmg ada orang yang suka..

      Delete
  14. amboii sedapnya tengok gambar kat menu tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kat menu memang pegh !! terbaik sungguh gambar2 makannya..

      Delete
  15. sedapnye siti.... grilled chicken tu bestnyer..nyumm nyummm .. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sedap2.. yes betol grilled ciken tu yummy.. ingtkan dry la sbb ciken breast.. rupanya sedap ^^

      Delete
  16. emm sedapnya , kalo pcl singgah masuk nak oder memang tak tau nak apa...terkedu jap ..haha 'orang kampung' gak..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe masuk je dengan konpiden lepas ni PCL hehe.. buat macam dah biasa makan situ.. bleh cek menu siap2.. smpai nnt order je..

      lagi nampak mcm dah selalu makan hehe..

      Delete
  17. siti.. akak pun sebenarnya tak pernah lagi makan kat chillis ni.. hihi.. akak pun jakun gak cam siti.. sedapnya makanan kat situ ekk.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe lepas ni boleh terjah kak.. cek menu siap2 hehe.. masuk je buat slamba.. bagak sket macam kita slalu makan situ muahaha..

      Delete
  18. kak siti, nnt gi dengan kitalah...kak siti belanja ek...ke ke ke ke... tunggulah kita balik, bru gi lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak tnggu awok balik tahun depan diknon oooi.. sempat mengidam akak kalo gitu..

      Delete
  19. Saya nak yang well done ada? Orang kampongan macam saya nak well done... keh keh keh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh.. untuk SS semua pun boleh.. tapi kalo well done xke liat sangat ?

      Delete
    2. sy pun nk yg well done...so far xliat sgt CT hihiih

      Delete
    3. lagi liat lagi bagus... lagi dara... keh keh keh...

      Delete
    4. ngek laaaaa SS ni hahaha.. makan yang mentah je la terus =P

      Delete
  20. Harga not bad... Tak terlalu mahal... Masih mampu milik.. He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol.. mahal tapi portion besaq dan mengenyangkan. keluar kedai jadi ulaq sawa lah jugak masing2 kembung perut..

      Delete
  21. baru nak tanya JB ada tak branch? tetiba "Untuk maklumat lengkap mengenai Chili's Grill & Bar Restaurant -- SINI."... Potong stim betul! Iskksssss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha saja nak kasi uols homework sikit.. website diorang pun omey gak colourfull..

      Delete
    2. kalu ada branch kat JB... Akan ku terjahhhhh!

      Delete
    3. oooit JB takdak ka ? aiseeeh JB ni hahaha..

      Delete
  22. semua pun nampak sedap..adeh terliur kak wana tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe maafin diriku =P
      memang sedap pun Kak Wana.. dok reply komen dok terbayang2 makanan..

      Delete
  23. dulu masa still student kat usm selalu rajin review kedai makan. masa tu hidup senang, ada duit biasiswa jpa. lepas tu jadi budak repeat kejap. start lepas tu dah kurang buat review makan, sebab dah hari2 makan megi je.. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhahaha time jadi student mmg kaya kan Pha Is ? sebab ada duit biasiswa.. laju je meronda sana sni hehe.. eh apa susah Pha Is.. gaji farmasict kan paling tinggi =P

      Delete
    2. pfffttt.. hahahaha...
      dulu masa jadi budak repeat tanpa biasiswa, nk keluar makan pun xde duit.. skrg dah keje, nk keluar makan pun x de masa.. hehehe

      Delete
    3. hehehe amboi skrang sebok bebenar sampai tadak masa eh.. okayla tu boleh menabung.. bawak bekal la Pha Is hehe..

      Delete
  24. terliur tengok makanan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe jangan terliur2 kak.. basah keyboard =P

      Delete
    2. kita xde kayboard sob sob guna TAB jah ni

      Delete
    3. haaaa kang basah tab tu baru tau =P

      Delete
    4. Tab punoh dah sob sob

      Delete
  25. telan air liur tengok foods kt sini, baca review lagilah bertambah-tambah teringin nak gi try...tostada chips tu pernah rasa, kwn ofis tapau bawa balik, mmg sedap dimakan begitu saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang nak goda ramai2 pi makan =)
      kan.. CT rasa nak pegi lagi sebab nak chips n cheese tu.. boleh makan
      puas2 hehe..

      Delete
  26. byk kali dah makan kat chilis
    weols suka makan burger dia..sedapp
    fries dia pun sedap
    eh semua sedap lah..padanlah ngan harga
    tetiba nak ajak husband pi mkn situ hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow El dah banyak kali makan.. hehe masyuk =D
      memang semua sedap kan.. dats why mahal xpe janji sedap..

      Delete
    2. Assalam uols,
      betoi3
      compare dengan TGIF sedap chillis lagiiiiiiiiii

      Delete
    3. CT rasa TGIF sedap lagi hahaha..

      Delete
  27. tudiaaaa ...lapar abaq ang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe serbu chili's la pulak lepas ni kak hehe..

      Delete
  28. wak dh menerai chilis kat klcc n midvalley je, kat penang blom try lagikks., hikhik2

    kat jb xde branch, kat spore mukin ade kott ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada beza tau Wak chilis kat penang.. extra sedap sebab penangite semua
      kalau masak memang yummeh.. ehehe.. mai la penang lak. asyik terbang luar je..

      Delete
    2. Laaa ye ke kat JB x de???? Baru nak berangan mintak Wakk belanja!

      Delete
    3. hehehe ajak le Wak deting ke KL.. SS sponsor minyak kete.. Wak banje makan..

      Delete
  29. meleleh air liur tgk semua tu ... sis klu sesekali mkn , byr je . janji dpt rasa ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe makanan sedap.. pejam mata saja bayar..
      puas hati kan.. jangan tak sedap baru nak angin..

      Delete
  30. perghh bleh tahan gak noh harga dya.. tempek letak calit sikit tetiba kena sampai tiga ploh lebih.. ni bkn takat kena sedia poket tebai, kena sedia mental sama ni dok pikiaq nak kena bwak kluaq duit.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha rilek dulu Husna.. nampak je cenggitu tapi nak habiskan sekeping tu sebu jugak perut.. patty burger bukan macam burger biasa.. tebal kot.. jadi logik la harga cenggitu.. jom kita p sama-sama.. makan boleh tong tong =)

      Delete
  31. Tak pernah masuk lagi..

    Asyik baca and tengok ja..

    Okey! adik balik, nak ajak dia pi.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak itot !! nak itot !! iols nak pergi tapi xdak geng..
      jom laaa kakak joooooom hehe..

      Delete
  32. asalam cikgu Siti..ni kalu nekcik ke penang boleh lah nak mintak blanjer burger ye...
    Ni asyik menaip jer..mana lamat yang nekcik mintak.cepat emailkan alamat secepat mungkin jariah174@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tak perasan le Nekcik mintak alamat.. dok sempat nak terjah mana2 blog kawan2 lagi.. maafkan daku Nekcik.. tula keje menaip tak berenti..

      CT dah emailkan =)

      Delete
  33. Teringin juga nak try Chili's ni sebab ramai yang suka pergi dan asyik recommend. Tapi, kena tunggu sampai balik Malaysialah nak dapatkan Chili's yang halal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh mesti kat US Canada sana ada banyak Chili's kan ? tapi elok la makan kat mesia hehe.. pulang.. marilah pulang.. marilah pulang bersama-sama..

      Delete
  34. wahhhh.. terliurnyer.. nak pegi jauh kemain pulak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe chili's ada seluruh malaysia.. boleh check yang berdekatan =)

      Delete
  35. Hermmm xde kesempatan lg nk try neh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe soon insyallah ada tu rezeki =)

      Delete
  36. teringin nak try..tggu hubby blanjer laa...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bodek2 sket hubby tu.. kalo baik hati hello2 CT skali..
      ill go and join wakakaka..

      Delete
  37. Menarik..tertarik...thorbaikkkkk..:)

    hehehe..kemain makanan dia sangat mengoda jiwa raga ok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe biasa.. memang nak robek2 jiwamu Cik Mimie wakaka..

      Delete
  38. Saje je letak gambaq banyak-banyak. Hihi. Kak Ros tak pernah try makan kat sini lagi... Nanti boleh lah try.... Sekali sekala ok kot ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Ros.. sekali sekala saja bolehla.. selalu memang nangis..
      hehe gambar penting Kak Ros.. baru orang lain tertekan =P

      Delete
  39. harga sini mmg stress sikit...hahahaha...Sally kalau makan kat sini sure tarik bos...kahkah...tapi Sally suka lagi Tony Roma's .. second choice tetap TGI Friday...

    jangan risau, bos ada...hbskan duit depa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. huntong la Sally boleh usung bos hehe.. CT nak usung sapa ? usung wallet sendiri la..
      TGI Friday pernah skali.. Tony Roma's belum.. x ada geng makan sorang xmola kan..

      ps : bila Sally nak manjeeee itew ni ?

      Delete
  40. favorite place! sedap sgt. berbaloi dgn harga. kenyang sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaah favourite place yea ? CT pun rasa macam dah fall in love dengan Chilis =)

      Delete
  41. kat mana ni...kat mana???? adoiii tak tahan tengok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kat Gurney ni.. banyak franchise kat Malaysia =)

      Delete
  42. kenapa blog ini sejak akhir akhir ini dipenuhi makanan? dah terlupa kapal terbang dan percutian bermainkan salji ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaip abang long.. tak dilupakan itu semua.. gigih menabung ni..
      ada entry tempat2 menarik tapi kemalasan nak menaip =P

      Siti Yang Malas hahaha..

      Delete
  43. aumm,,sedapnya..aduhai..sush nk cri western food yg btul2 western..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kena attack Chilis or TGIF la kalau gitu Timm..
      sediakan duit saja =)

      Delete
  44. Kta dok peanang 6bln klu free bleh la jln2

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila tu bila tu ? awat tak habaq mai.. x ajak itew jalan pun.. huurm..

      Delete
  45. area gurney.. xpernah perasan pon resto ni.. so skrg dh ada banyak list kalau nk makan western. hehehe.dap2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam nina,
      sila roger2 akak he3

      Delete
    2. hehehe jom Nina.. kita serang Gurney =)

      Delete
    3. jommm makan coklat tu kt gurney paragon ! eh tunggu nina dpt bonus baru boleh JJCM

      Delete
  46. pheww, menggoda gambar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe memang nak goda uols semua =D

      Delete
  47. grilled chicken tu sos dia nampak rare...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe rare dan sedap =) memang bakal repeat lagi..
      tunggu poket penuh..

      Delete
  48. Replies
    1. hehehe bila nak banje CT ni Zumal ? hehe..

      Delete
  49. wah. mknan lagi.. alahai. wuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe lately banyak pula entry makan2..
      nak kena stop sat hehe..

      Delete
  50. waduhhhh merecik air liur ats keyboard ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak lawak.. lap cepat lah..

      Delete
  51. wowww tempat cmni mcm xreti je nak makan..kena ajak org yg biase mkn kat tempat cmni bru nampak macam pro..hihi... sedapppp semuaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe akak pun sama Anis.. kena sekali pegi dengan orang yang tahu..
      then bolehlah pegi lagi =)

      Delete
  52. Dekat ganu rse nye pernah nmpak. Tapi x pernah pergi pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuiyiooo jauh tu hehehe.. memang banyak outlet dia..

      Delete
  53. Msk sini jdi lapar aduhhj

    ReplyDelete
  54. teringin sekali sekala boleh la kalau makan kat cafe cenggini kan hihihihihi tapi betol kalau makanan sedap harga berbaloi bagi kita haaa. jgn dalam gambar je nampak gempak tapi rasa hampeh. tu yg frust nanti huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Kira.. kalo selalu memang kering poket nangis2 sendu poket kita..
      tapi sedap tak apa bayar mahal pun.. jangan harga melampau.. rasa tah apa-apa..

      Delete
  55. mak aih.......ni pun kena belanja ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. miahaha ahaha.. i mampu sengih2 dulu buat masa skrang ni..

      Delete
  56. Adoiiiii...makanan lagi. Tak pernah makan kat chilis. Teringin nak gi tapi tak dorang nak bawak kan...hehehe...

    ReplyDelete
  57. tak sempat nk singgah kt KL... omaiii

    ReplyDelete

DISCLAIMER

All posts, images and pages are owned by the author (unless otherwise stated). No reproduction of the materials from this website are to be used in other third-party websites or personal uses without a written consent or permission from the owner.